terkedilmek

dertlikedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
8
6
3
38
Arkadaslar herkese merhabalar. Kisaca anlatmaya calisicam benim ilk ve tek iliskim oldu. Bu insanla uzuuun cok uzun yillardir birlikteydik. Hayat bi sekilde bizden yana olmadi neredeyse 30 yasima geldim ve hala evlenemedik istemedigimizden degildi sartlarimiz hic olmadi. Gecen yil iliskimiz ciddi anlamda bozuldu buyuk bir kavga ettik ve ondan sonra seni artik sevemiyorum diye bir daha donmemeye karar verdi. Allem ettim kallem ettim iki aylik ayriliktan sonra iliskimizi toparladik. Bir yil boyunca gayet mutlu bir sekilde devam ettik. Son bir hafta kala yine ayni soguk moduna girdi ve denedigini yine de sevemedigini artik beni soyledi ara verelim dedi ikimizi de mahvetmek istemiyorum diye. Tamam dedim bir ay gecti hala tik yoktu ben msj attim ve hemen gelip konusmak istedi. Geldi ve dun gercekten sorunumuz olmadigi halde ayrildik. Belki ileride kafamk taslara vurucam ama su anda seni ask anlaminda sevmiyorum dedi. Bana birak belki zamanla ben donucem sana ama ne olur sen arama sorma beni bekleme de hayatina devam et baska birisini bulursan seversen de onla ol dedi. Ben inislerim cikislarimla sana eziyet etmek istemiyorum. Benden sana hayir gelmez istedin gibi mutlu edemem seni dedi. Benim canimdan can gidiyor su anda. Gercekten dayanamiyorum ona hic kizmiyorum sarilarak aglayarak ayrildik ve ne yapicagimi hic bilmiyorum. Ne olur bisiler soyleyin bana. Pisman olup doner mi akli basina gelir mi zamanla her sey duzelir mi ben ne yapmaliyim bunun ustune mi gitmeliyim beklemeli miyim hic bisi bilmiyorum canim cigerim yaniyor gercekten iki gundur tek lokma yemedim acimdan öluyomusum gibi hissediyorum. Yardim edin bana ne olur?

Off off. Cok üzüldüm gercekten. Üzmek istemem ama baska biri olabilir. Burclariniz ne?

bende yaşadım aynılarını sadece alışkanlıktan yanında sende acı cekmekten korkmaa herkes unutuluyo baskası cıkar karsına keske daha once bıtırseymısım dersın

Off off. Cok üzüldüm gercekten. Üzmek istemem ama baska biri olabilir. Burclariniz ne?

Baska biri olmadina eminim psikolojik sorunlari var hala yapamadiklari yuzunden kendini insanlardan ailesinden herkesten uzaklastiriyor simdi sira bana geldi yengec ve yay

bende yaşadım aynılarını sadece alışkanlıktan yanında sende acı cekmekten korkmaa herkes unutuluyo baskası cıkar karsına keske daha once bıtırseymısım dersın

Sevgimin aliskanlik olmadina sonsuz eminim hayatimda olsun baska bisi istemiyorum yeter ki yanimda olsun ben bu sekilde uzulim daralim aglim ama yeter ki donsun yeniden

Merhabalar...
Yaptıgın emeklerle kalakalmak istemiyorsun, ama eninde sonunda olacagı bu bence. Sana baskasını bul diyen birinin üstüne gidersen görecegin bir süre sonra alaylarla, kötü bir sekilde, off sıkıldım git yaaaalarla bırakılmak olacaktır. O kıvama gelmeden bitmesini istiyorsa bitir. Aglamalarına da inanma, timsah gözyasları onlar. Sırf sana kötü bir izlenim vermemek icin onlar, vicdan rahatlatmalar. Onlara umut diye tutunma. Bir süre sonra onlar bile olmayacak. O yüzden beklemeni tavsiye etmiyorum. Benzer bir yoldan geciyorum. O yüzden söylüyorum.

Zor ama yolunuza bakmalisiniz. Sinyaller vermis ama hep sizin çabanizla devam etmis. Sarilmak aglamak gibi seylere aldanmayin. Geri donecek olsa bekleme baskasiyla ol demez. Artik sevmiyor. Zor bir donem gecireceksiniz ama sonunda unutacaksiniz veya biri unutturacak.sosyal medyadan vs takip etmeyinsaat basi onun hesabina bakmayin. Gidecegi gecebilecegi yerlere onu gormek icin gitmeyin

zorla güzellik olmaz..! o dün değil 1 sene önce gitmiş senin hayatından..

Son bir senemi ben biliyorum inanin hic bi sorun yoktu cok mutluyduk hayatimizi duzene koyamamak disinda belkide bunca yil en mutlu oldumuz zamanlardi ama zaman geliyor dibe vuruyor guclu biri degil kesinlikle

Sevgimin aliskanlik olmadina sonsuz eminim hayatimda olsun baska bisi istemiyorum yeter ki yanimda olsun ben bu sekilde uzulim daralim aglim ama yeter ki donsun yeniden

O soguk modda olup yanında olmasını sitiyor olsa idin, cagırıp konusmazdın. Bunu istemedigini sen de biliyorsun. Yanında iken yalnız olması cok zor, simdi bunu diyorsan ama itekleme ile devam eden hale geri dönsen istemeyeceksin bunu. Yanında olmasını, sıcak davranmasını, sevkatini, ilgisini isteyeceksin.

Siz hiç onun hayatında olmamışsınız ki.. Biraz sağı solu belli olmayan biriymiş gerçekten seven böyle yapmaz.. dönersede yine acı çektirir. Duruma göre hareket eden birisi. O yüzden vazgeçin

Sana da allah sabir guc versin

Sag ol canım, sende kendimi gördüm ucundan da olsa ondan böyle diyorum..

12 yilimiz var baska biri olmadina cok eminim gercekten ama bu sevip sevmedigi kismini degistirmiyor tabii ki bu arada ben cagirmadim konusmak icin msji ben attim cagiran direk o oldu sonuc olarak bunca yilin ustune canimin ne kadar yandini tahmin edersiniz allah kimsenin basina vermesin

Tahmin ediyorum...Ben bu kadar emin olmanı tavsiye etmiyorum ama.
Bence ilk ayrılıgınızda da böyle ufak tefek seyleri vardı.
Bence biraz kendi haline bırakın bunu...Hic sesinizi de cıkarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…