Keşke o kadar pişman oldum ki ya baştan sustursaydi böyle olmazdiKeske kulak tikayip olmamis gibi davransaydiniz
Çok kötüyüm ağlaycam sanırım son anda sinirlenme sebebim sözleniyormusum dediler o yüzden iykide detay yazmadim bide sevgilisi de işin içine girerdi şifreleri varsa yani .Ya zaten cesaret edememe sebebim şu konumundan dolayiydiBöyle mesaj atıp merhaba bir şey sorabilir miyim, müsait misiniz bir şey soracağım, bir şey söyleyeceğim diyen insanlara (yakınım dahi olsa) ben de cevap yazmıyorum. O mesajı yazana kadar söyleyin yani diyesim geliyorsizin için üzüldüm gerçekten. 8-9 ay ses etmemenizi sonra sinirlenmenizi de anlayamadım gerçekten. Keşke en başından duyduğunuzda insanlara hadlerini bildirseymişsiniz.
Kesinlikle keşke keşke onuda atmasaydım resmen rezil oldumMesaj atmasaniz daha iyi olcakmis
Okundumu o mesaj yeni attiysaniz silinKesinlikle keşke keşke onuda atmasaydım resmen rezil oldum
İyi de adamlık bir mevzu yok siz onun sözlenmesine niye kızıyorsunuz? Bence siz lafı çıkaranı bulun. Size söyleyen insanları sıkıştırın öğrenin onlara kim söylemiş diye.Çok kötüyüm ağlaycam sanırım son anda sinirlenme sebebim sözleniyormusum dediler o yüzden iykide detay yazmadim bide sevgilisi de işin içine girerdi şifreleri varsa yani .Ya zaten cesaret edememe sebebim şu konumundan dolayiydi
Yeni değil malesefOkundumu o mesaj yeni attiysaniz silin
Belki polyanacilik oluyor ama
Hayır adamin sözlenmesine kızmadımki o kadar çok şey konuşulduki ben susturamadim kimse onada soramadi hep benim üstüme gelindi oda duysaydi derdiki en azindan benim hayatimda zaten biri varİyi de adamlık bir mevzu yok siz onun sözlenmesine niye kızıyorsunuz? Bence siz lafı çıkaranı bulun. Size söyleyen insanları sıkıştırın öğrenin onlara kim söylemiş diye.
Çok üzüldüm bundan sonra bence o konuşanlara oldukça sert çıkışın namusuma laf edenin alnını karışlarımmm uleeeynnn edasında :) canınızı da sıkmayın amaaan ölümlü dünyaHayır adamin sözlenmesine kızmadımki o kadar çok şey konuşulduki ben susturamadim kimse onada soramadi hep benim üstüme gelindi oda duysaydi derdiki en azindan benim hayatimda zaten biri var
Bende çok üzüldüm anlatamam size kendimi buraya attimÇok üzüldüm bundan sonra bence o konuşanlara oldukça sert çıkışın namusuma laf edenin alnını karışlarımmm uleeeynnn edasında :) canınızı da sıkmayın amaaan ölümlü dünya
Ona kimse soramazki öyle konumu farklı zaten duysaydi soran olsaydi böyle olmazdiki .kendimi tüm ilçeye rezil olmuş hissediyorum pskolojimi bitirdi artik yaşadiklarim benim burdaKüçük yerde böyle laflar çok döner. En çok kadınlar yani bizler zor duruma düşeriz. Siz dedikodu çıkaranlara şüphelendiklerinize cevabınızı hazırlayın. Yok öyle bişey diye.
bence adamında yok demesi lazım. Biliyorum adamın suçu yok ama yetişkin bir insan başına gelen durumlarla başetmeyi bilmeli. Doğru olanı yapmalı. Ona Soran olursa o da doğruyu anlatmayı görev bilmeli
Çok üzüldüm. Çok rahatsız edici bir durum. Yalan Konuşanların vicdanları nasıl rahat eder anlamıyorum.Ona kimse soramazki öyle konumu farklı zaten duysaydi soran olsaydi böyle olmazdiki .kendimi tüm ilçeye rezil olmuş hissediyorum pskolojimi bitirdi artik yaşadiklarim benim burda
Hem de nasıl üzüldüm ya anlatamam yok olmak istedim şuan o kadar rezil olmuş hissediyorumki anlatamam sizeÇok üzüldüm. Çok rahatsız edici bir durum. Yalan Konuşanların vicdanları nasıl rahat eder anlamıyorum.
Adama yazdım çünkü soranlara yok öyle birşey dediğim halde kimse inanmadi ona söylersem belki o ortamlara girinceen azından birşeyler der diye demek istedim burdaki kadinlar hep konusmami istedi ben cesaret edemedim.o laflar nasil çıktı bende anlamadimadama neden yazdınız onu hiç anlamadım bu laflar nasıl çıktı nasıl bu duruma geldiniz hele onu hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?