Hayir hiçkimse kim olduğunu bilmiyor güya .kahvelerde bile konuşulmus yengemlerin apartmandaki kadınlar sormus daha çok yakin bir zamanda üstelik yengem bana üzülürsün diye demiyordum dedi o soranlara yok demis olsa biz bilirdik demiş burdaki esnaflar iş arkadaşlarima sormus bana soramamişlar laf aliyolar ya sizene pislik insanlar iş arkadaşlarimda bana sordu böyle birşeymi var diye nereye döneceğimi cevap vereceğimi şaşirdimpekı sıze bu lafı soyleyen ısguzar kımden duymus sormussunuzdur ne dedı ?
Ah keşke burasi durulcak gibi değilkiKaçabiliyorsan kaç :))
benım basıma soyle bırsey gelmıstıHayir hiçkimse kim olduğunu bilmiyor güya .kahvelerde bile konuşulmus yengemlerin apartmandaki kadınlar sormus daha çok yakin bir zamanda üstelik yengem bana üzülürsün diye demiyordum dedi o soranlara yok demis olsa biz bilirdik demiş burdaki esnaflar iş arkadaşlarima sormus bana soramamişlar laf aliyolar ya sizene pislik insanlar iş arkadaşlarimda bana sordu böyle birşeymi var diye nereye döneceğimi cevap vereceğimi şaşirdim
Canım kime ne diycezki ki soranlara kim dedi kim çıkardı diyoruz kimse demiyor ki bilmiyoruz valla herkes konuşuyor dediler yoksa bulsam bende çok sert çıkardım ama kim olduğu bilinmiyor malesefbenım basıma soyle bırsey gelmıstı
bırı vardı benı ısteyen ben ıstemıyordum ... evlenmek nıyetındeydı bunları 22-23 yasımda falan yasadım
adam adımı cıkarmıs adımı cıkaranın o oldugunu bılmıyorum herkes benım hayasız bır hayat surdugumu sanıyor
lafın kaynagını buldum bu cıktı nıyetıde adım cıkarsa benle kımse evlenmezmıs ona kalırmısım
ya dunya ruh hastalarıyla dolu ama bukadar herkesın herseyı konusup sızın ve aılenızın sakin kalması
kucuk yerde yasıyorsanız ustelık... akrabalarınız bıle duymus bırıde lafları konusanın sen bızım kızımıza ne laf cıkarıyorsun adını cıkarmaya calısıyorsun dememıs ... cok tuhaf anormal... herkes bukadar susuyorsa konusmaya cekındıklerı bırı demek kı lafı cıkaran
ya kımın konustugu bılınmez mı ınsan kımden duydugunu bılmez mı sız bırsey duydugunuzda kımden duydugunuzu bılmez mısınız :) vahıy mı gelmıs nedır yanı konusanlar bellı sıze yetıstırenlerde onlardan bırı yayanlardan bırı .Canım kime ne diycezki ki soranlara kim dedi kim çıkardı diyoruz kimse demiyor ki bilmiyoruz valla herkes konuşuyor dediler yoksa bulsam bende çok sert çıkardım ama kim olduğu bilinmiyor malesef
Biri atmış işte sinir bozucu değilmi bilinmemesi aylardir bende işte aylardır kendimi yedim:) ama yok kimse cikaran bulunmadı malesef tek bildiğim kendim için çok üzgünüm...özel hayatim hep rezalet gitmişti zaten şuanda da ayni tüm hızıylaya kımın konustugu bılınmez mı ınsan kımden duydugunu bılmez mı sız bırsey duydugunuzda kımden duydugunuzu bılmez mısınız :) vahıy mı gelmıs nedır yanı konusanlar bellı sıze yetıstırenlerde onlardan bırı yayanlardan bırı .
Hayır hic karşilaşmiyorum bileBu kişiyle aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz, sürekli görüyor musunuz peki?
Turk filmlerinde boyle olurdu.. bisey dicem diyecegine olayi anlatsan durum kurtulacakBöyle mesaj atıp merhaba bir şey sorabilir miyim, müsait misiniz bir şey soracağım, bir şey söyleyeceğim diyen insanlara (yakınım dahi olsa) ben de cevap yazmıyorum. O mesajı yazana kadar söyleyin yani diyesim geliyorsizin için üzüldüm gerçekten. 8-9 ay ses etmemenizi sonra sinirlenmenizi de anlayamadım gerçekten. Keşke en başından duyduğunuzda insanlara hadlerini bildirseymişsiniz.
İlgim olsa 9 ay neden bekleyim ki tabiki hayir bu durumu yaşayacağımı tahmin etmistim ve demek istedim üzerime çok gelindi ne desemde inanmadiki kimse keşke yine sussaymışım amaan işte olan oldu nebileyimNiye attın ki msj?
Bu adama ilgin vardı heralde
Hiç birşey olmayan bu adamı neden bu kadar taktın ki
:) iyki anlatmamişim adamin sevgilisi görse mesaji ne diyo bu felan derdi bide o musallat olurduTurk filmlerinde boyle olurdu.. bisey dicem diyecegine olayi anlatsan durum kurtulacak
Ay çok şükür içimi rahatlatan bir yorum bende öyle düşündüm o yüzden bunu yapmak istedim evet keşke daha erken sözlenseydi :)Canim senin yaptığın yanlış bir şey yok sana iftira atıldı ve sende bunu tek başına kaldıramazdın adamın bilip susturmasi gerekirdi oda iyi ki sozlenmis milletin çenesi kapanır artık dusunsene bir sure sonra ikiniz için belki evlendiler diye iftira atacaklardi
Şimdi bana kızacaksınız ama açtığınız bütün konuları hatırlıyorum. Hep hayatınıza birini almak, birileri ile görüşmek, görüşmemek ve görüşememek üzerine... kendinizi dışarıya da böyle lanse ediyor musunuz??? Hep birileri olsun çabası var sizde. Neden durduk yere bir yemekte gördüğünüz adam hakkında dedikodunuz çıkıyor?Eve sadece bir kere iş yemeğinde toplu bir arada bulunduğum kişiyle çıkardılar adamin suçu yok elbette benimde yok sözlendi diyede suç yok ne suçu olurmu öyle şey elbet sözlenebilir ben düştüğüm duruma üzüldüm birileri adima yazdi çizdi oynadi adamla konuşmak istedim çünkü onunda bu iftirayı bilmesi gerekiyordu heryerde konuştular bizi ben susturamadim kimseyi
Bu kadar konuşuluyorsa karşı taraf illaki duymuştur nasıl duymasın onca lafı?Verdim hatta verdiğim kişi iki gün sonra pişkince döndü dediki ben bu dedikodulara artik inaniyorum yoksa bu kadar konusulmazdiniz dedi ya gerçekten çıldırdım artık ya düştüğüm durumun iğrencligine bakarmisiniz
Iyide sevgilisi bu msjini gorseydide ayni risk vardi:) iyki anlatmamişim adamin sevgilisi görse mesaji ne diyo bu felan derdi bide o musallat olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?