Terkedilmişim ortada bırakılmışım

Anlamadim sanirim
Hic muhabbetiniz olmayan biriyle adinizi cikardilar
Siz de o kisiyi laf cikaranlarin ustune mi salmaya calistiniz?
Niye ki adamin sucu ne?
Ay cidden anlamadim sanirim. Adam sozleniyorsa niye kiziyorsunuz?

bu ınsanla adınız durduk yere nasıl cıkıyor kı ?

Anlamadim sanirim
Hic muhabbetiniz olmayan biriyle adinizi cikardilar
Siz de o kisiyi laf cikaranlarin ustune mi salmaya calistiniz?
Niye ki adamin sucu ne?
Ay cidden anlamadim sanirim. Adam sozleniyorsa niye kiziyorsunuz?
Eve sadece bir kere iş yemeğinde toplu bir arada bulunduğum kişiyle çıkardılar adamin suçu yok elbette benimde yok sözlendi diyede suç yok ne suçu olurmu öyle şey elbet sözlenebilir ben düştüğüm duruma üzüldüm birileri adima yazdi çizdi oynadi adamla konuşmak istedim çünkü onunda bu iftirayı bilmesi gerekiyordu heryerde konuştular bizi ben susturamadim kimseyi

laf sahıbınde batar adamla sızın ne alakanız var kı daha gırdıgı ortamlara durduk yere o kızla aramızda bırsey yok desın boyle daha cok adınız cıkar

Konusanlari sert sekilde uyarin. Valla aklim almadi nasil alakanizin olmadigi bir adamla sozlendiginizi soylerler?

Benimde kafam almadi aylarca düşündüm napabilirm diye.sadece toplu yemekte biaraya gelindi birinin çıkardığı fesatlik işte
kımse kımseye durduk yere boyle ıftıra atmaz aylarcada konusmaz adamın bılgısı vardır bundan demek ıstıyorum yoksa mıllet nerden cesaret alacak
sıze bu lafları dedıkoduları yetıstıren kımse ondan uzak durun

Fazla mı pasif birisiniz yani aklım almıyor 8 9 ay devam eden dedikodu sert çıkıp söylemediniz mi insanlara? Yani ne bilim bende çok küçük bir ilçede çalıştım arada kulağıma gelen şeyler oldu bir iki bozdum ve umursamadım bir daha kimse söylemedi, siz niye ağızlarının payımızı vermediniz.

Konusanlari sert sekilde uyarin. Valla aklim almadi nasil alakanizin olmadigi bir adamla sozlendiginizi soylerler?
Valla benimde beynim yandı artik tatile bile gitmişim düşünün şizofren birisi benimle çok kötü uğraşti sanırım

Verdim hatta verdiğim kişi iki gün sonra pişkince döndü dediki ben bu dedikodulara artik inaniyorum yoksa bu kadar konusulmazdiniz dedi ya gerçekten çıldırdım artık ya düştüğüm durumun iğrencligine bakarmisiniz

Adama demeye kimse cesaret edememistir ağir bir konumda .tek biri değil ama bana söylene olmadiğinisöylediğim halde inanmadi

Adama demeye kimse cesaret edememistir ağir bir konumda .tek biri değil ama bana söylene olmadiğinisöylediğim halde inanmadi
ınanmamasının sebebı emın olacak kadar net kaynaktan duymasıdır
taraflar sız ve o
sız soylemedıgınıze gore
?
ıstedıgı konumda olsun erkegınde dedıkoducusu varya...

sosyal medyadan kım yazın dedı sıze o akıl dınlenır mı hıc en kotu seyı yapmıssınız ... hele hele adama gırdıgınız ortamda anlatın dogruyu dıyecekmıssınız dönseymıs mesaja . ıyıkı dönmemıs

Kesinlikle haklı. Biri gelip size “Şunlar senin hakkında böyle böyle dedi” dediği zaman sen de adam olsaydıN da dedirtmeseydin, buraya gelip bana söyleyeceğine orada ağızlarının payını verseydin demeyi bilmek lazım.

Ama bilmesi gerekmezmiydi demek istediğinizi anlamadim ben hiç böyle fikrim yoktu önce ama bi iftira atildi ben tek başıma mücadele etmekle kaldim çok sıkıldım ve onada demek istedim ben hala haberi olduğunu düşünmüyorum ki

bu kadar dedıkodudan sızın haberınız oldugu gıbı onunda vardır hatta belkı kaynagı odur dıyorum onun nıye haberı olmasın yarım senedır

bu kadar dedıkodudan sızın haberınız oldugu gıbı onunda vardır hatta belkı kaynagı odur dıyorum onun nıye haberı olmasın yarım senedır
Niye hiç tepki vermedi anlamadim çünkü kimse demediki oda böyle dedi diye bide o niye böyle birşey yapma gereği duysun ay kafamda deli sorular

Niye hiç tepki vermedi anlamadim çünkü kimse demediki oda böyle dedi diye bide o niye böyle birşey yapma gereği duysun ay kafamda deli sorular
pekı sıze bu lafı soyleyen ısguzar kımden duymus sormussunuzdur ne dedı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…