Terketsem yeri mi?

berrakmadam07

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
107
18
13
35
SİLMEK ZORUNDAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Son düzenleme:

Yok yok çocuk olur düzelir kafasında değilim neyseki
Az öncede mesaj attı planım var sen ne yapacaksın diye çıldırıyorum artık sıkıldım bunaldım

çocuk yapmamakla akıllılık ediyorsun. bir de el kadar bebeği riske atmak var düşünsene. kucağında bebek hapis yolu gözlemek. Allah düşmanımın başına vermesin. rest çekin bence. bu işleri bırakmazsan boşanacağım deyin.

Uyarılarıma hiç kulak asmıyorsa,boşanmasam bile bi süre kendisinden uzaklaşirdim.Kabullenemezdim sanırım yaptığını.

Asmıyor 4 yıldır güzellikle uyardım olmadı ailesine söyledim olmadı ne yapsam yanlış oldugunu yaptıgı işin kabul ettiremedim..Yani eğer birgün duyulursa ben böyle birşeyin içinde anılmaktan utanırım

Kaç kere çektim bağımlı olmuş artık dinlemiyor.Ama hiç terketmedim boşanma lafı etmedim bu konu da

Aradaki bağ aslında benimle evliyken özgür. İstediği gibi parasını harcıyor yakıt, içme keyfi, gece istediği saatte gelme gibi
Olan bana oluyor bence

Kumar, altın kaçakçılığı, uyuşturucu her ne ise...
Kötü herşeyin kendince bir bağımlılığı vardır.

Yok yok çocuk olur düzelir kafasında değilim neyseki
Az öncede mesaj attı planım var sen ne yapacaksın diye çıldırıyorum artık sıkıldım bunaldım

Bir an önce oturup konuşacak ayrılık kararınızı belirteceksiniz.
Hiç değilse hayatınızın kalan kısmını çıldırarak sürdürmezsiniz.

Aradaki bağ aslında benimle evliyken özgür. İstediği gibi parasını harcıyor yakıt, içme keyfi, gece istediği saatte gelme gibi
Olan bana oluyor bence

O zaman neden duruyorsun?
Hazırla valizlerini arkadaşlarının yanına gitsin.
Sen de evinde sefanın sür.
Beklentin olmasın.
Gelmişti gelecekti yok gidecekti derdini çekmek neden...
Sevgin ne durumda bununla baş edebilecek misin?

Aslında aramızda görünen bir sorun yok artık kabullendim sesim çıkmıyor oda sanıyor ki ben hayatımdan memenunum soğuyorum farkında değil

Sevgi vardı çok hemde
Ama serseri insanları gibi hayat onu basite indirgiyor farkında değil
Yani bu yaşama tarzı tarzım değil
Helal haram kısmıda var ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…