Terketsem yeri mi?

................................................................

................................................................

Sürekli yalan söylüyor, yasa dışı işlee peşinde, seni de ortak ediyor. Seni ihmal ediyor. Çocuk olmamasını şans bilip ayrılmanızı temenni ederim.

Ya arkadaşım belliki arada bir gürlemekten başka bişey yaptığın yok. Adam eve geliyor,sen evdesin, rahatı aynı. Tüm kadınlar o kadarcik dirdir yapar diyor. Oh ne güzel canım isteyince 10 gün arazi. Çocuk oyunu gibi zevkli, hazine pesinde gez. Açık hava da iç oyna.
Adam bundan asla sıkılmayacak. Sizin evinizi kim geçindiriyor? Acil ya ben ya hayali hazinen demelisin. Tercihini yapmalı. Yoksa ömrünü böyle bi serseri için çürütmen cok aptalca olacak.

Baktım hakkından gelemiyorum ailesine devreyi soktum. Boşanmakla tehdit etmedim hiç, hayır çıkıp gitsem kendi aileme ne derim ipsiz sapsız gözüyle bakarlar. bu kış işsiz kaldı birtek onun dışında hep çalıştı ama kazıya gitmek için rapor alıp işe gitmediğini bilirim. Bir süredir evdeydi ama gececi işe gidiyor gündüz evde ben işteyim aynen devam etmiş gezmesine tozmasına.Zaten asgari ücretli çalışıyor oda yemesi içmesi yakıtı çarçur ediyor.Şu yaşadığım hayatı haketmiyorum hiç.

Terketme işini siz bilirsiniz ben olsam terkederdim. Ama sizi bu evliliğe çocuk getirmediğiniz için tebrik etmek istedim. Maalesef çok sık gördüğümüz bir şey değil. Şimdi bir de kucağınızda bir, karnınızda bir çocukla o hapse girdiğinde ortada kalsaydınız ne halde olacaktınız..

Sizi dövecek adamla hala ne işiniz var yahu...

Çocuk falan yok çok şükür tedaviyle olacak ama uğraşmıyorum sonumu göremediğim için..
Döver derken mecazi anlamda daha kötüye gider yoksa bir tokat bile yemedim 10 yıla yakın oldu

Çocuk falan yok çok şükür tedaviyle olacak ama uğraşmıyorum sonumu göremediğim için..
Döver derken mecazi anlamda daha kötüye gider yoksa bir tokat bile yemedim 10 yıla yakın oldu
Verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla eşinizi çok seviyorsunuz aslında. Ama ne yazık ki onda karşılığı yok. Hazine işini bıraksa başka şey bulur. Zaten size zaman hiç ayırmıyor. Zaten birlikte değilsiniz yani onunla. Böyle olacağınıza tamamen ayrı olsanız daha iyi değil mi? İnsan en azından boşandım o yüzden ayrı gayrıyız, unutucam önüme bakıcam der. Siz şimdi hem seviyorsunuz, hem bekliyorsunuz her akşam gözünüz kapıda. Yine ayrı gayrısınız değil mi? Adam nerde? İçmede, arkadaşlarıyla gezmede, serserilik peşinde. Hazine mazine bahanesi. Birazcık sesinizi çıkarsanız, onun hayatına bir gram karışsanız size aslında hiç değer vermediğini görürsünüz.
Zaten çalışıyormuşsunuz. Onun parası kesin bu hobilerine gidiyor eve siz bakıyorsunuz muhtemelen. Bırakın bu hasta adamı gidin paşalar gibi kendi kendinize bakın. Belki bir gün daha uygun birini bulur, yeniden seversiniz.

aYNEN parasını çok keyfi harcıyor, ortak yere koyuyoruz ama ben ev ihtiyacı dışında almam hep biriksin gözüyle bakarım ama o harcıyor, zaten sigarası içkisi ayda rahat 600 700 vardır zaten asgari ücretli çalışıyor. Bu konuyu açtığım zaman yaygara koparttım şuan evde ilgili igib benle, ama izin günü vardiyesi bitince takip edemiyorum ki. Dediğiniz gibi işine azıcık karışsam yüzüme bakmıyor kötü davranıyor. Aileme söyledin güvenimi yıktın falan diyor hemen, Dışarı çıkmayıp evde kalsa huzur vermiyor anlıcan suratı afrası tafrası bitmiyor. O zaman bende gitsin ne yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…