- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi berrakmadam07
-
Anlatamıyorum ki anlamıyor maalesef
yok yavrum erkek milleti bu biri bitiyor başkası başlıyor :) allah uzak etsin belki o arkadaşlarıyla görüşmüyor ondan sakin şimdi olsa yapar diye düşünüyorum güven olmaz yani bizim at yarışımız var önceleri gizli oynardı ben kızardım diye daha çok oynardı şimdi salldımm ufak ama gizlemeden oynuyor yine zengin olcazz biz :) üzme kendini lütfen aklından gönlünden geçeni yap vicdanın rahat olsun
Benim eski esimde bi dinem define bulacagim zengin olacagim babanin yaptiklarini kat kat odeyecegim diye sarmisti.kendisi define oldu.
Benim eski esimde bi dinem define bulacagim zengin olacagim babanin yaptiklarini kat kat odeyecegim diye sarmisti.kendisi define oldu.
Yasal olmayan bir iş olduğu için her gün acaba birşey olacak mı korkusu ile yaşayamazdım ilgi alaka bir kenaraSen olsan eşin böyle olsa ne hisseerdin eşine karşı gözünde bir değeri olur muydu
O zaman resti çekin ve eve gerçekten almayın. 40 gün bekleyin. Bir düzelme olmazsa davamızı açın derim ben..
oooo hemde ne sabır şeker hastası yaptı beni tamam meğilliyidim irsilik vardı fakat hep dikkat eder kontrollerime giderdim bi evlendim allah muhafaza şeker tavan yaptı bende o yüzden kendini hasta etmeden ya bırak bu adamı yada sal çayıra mevlam kayıra adı üstünde evlilik olsun diyorsan keyfine bak gez toz eğlenAllah akıl fikir versin sende baya sabırlısın anlaşılan
Yasal olmayan bir iş olduğu için her gün acaba birşey olacak mı korkusu ile yaşayamazdım ilgi alaka bir kenara
Zaten seviyesizZaten birisi hapise girip çıkmış onla görüşmüyorum diyor gerçi
Ama ipsiz sapsız insan işi değilmi bunlar
Gözümde çok seviyesiz görünüyor
Zaten seviyesiz
Birşeyi bulamayınca umudu biter.. unutur gidefNerden bildin..
Birşeyi bulamayınca umudu biter.. unutur gidef
İnsanlar konuşur iyi olsa kötü de olsa konuşur ama burda senin ve eşinin can güvenliği söz konusu. Bu işlerin sonu hep karanlık öyle kolay yoldan para kazanayım derken canın dan olacakevet canım küçük yer zaten iş yerinde duyulsa yada çevremde millet demez mi berrak gitmiş serseri ipsiz sapsız biriyle evliymiş diye itibar mı kalır
Devamlı bir yerleri mi kaziyor napiyo... söylemekle olmaz.. Bir süre sonra kendi bırakacaktırBende öyle dedim zamanla geçer diye zamanla hırs oldu enerjisinde azalma olmadı hiç kumar gibi ya kazanırsam umuduyla devamlı yani
İnsanlar konuşur iyi olsa kötü de olsa konuşur ama burda senin ve eşinin can güvenliği söz konusu. Bu işlerin sonu hep karanlık öyle kolay yoldan para kazanayım derken canın dan olacak
Devamlı bir yerleri mi kaziyor napiyo... söylemekle olmaz.. Bir süre sonra kendi bırakacaktır
Sabırlıymışsınız
Sizin ki evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş
Çalışıyormuşsunuz
Ben durmazdım
Sevmek yetmiyor ki sadece evlilik için.Aslında aşk var aramızda sevgimiz çok ama ona karışmazsam.Ben çocuk olmuyor diye ona anlayışlı davrandım dedim ki çocuk olmadı diye kendini kötü hissetmesin diye, niyetimi kötüye kullandı sanki
Sigara içki hepsi yasak ısrarla kullanıyor
Birde üstüne definecilik neye yanayım
Sevmek yetmiyor ki sadece evlilik için.
Ya da eşiniz sizin kadar sevmiyor
Ömrünüzü böyle geçirmek işkence değil mi?
Net ve sert bi tepkiyi haketmiş
Sevmek yetmiyor ki sadece evlilik için.
Ya da eşiniz sizin kadar sevmiyor
Ömrünüzü böyle geçirmek işkence değil mi?
Net ve sert bi tepkiyi haketmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?