Terketsem yeri mi?

Allah akıl fikir versin sende baya sabırlısın anlaşılan

O zaman resti çekin ve eve gerçekten almayın. 40 gün bekleyin. Bir düzelme olmazsa davamızı açın derim ben..

Ben çocuk olmuyor diye ona anlayışlı davrandım dedim ki çocuk olmadı diye kendini kötü hissetmesin diye, niyetimi kötüye kullandı sanki
Sigara içki hepsi yasak ısrarla kullanıyor
Birde üstüne definecilik neye yanayım

Allah akıl fikir versin sende baya sabırlısın anlaşılan
oooo hemde ne sabır şeker hastası yaptı beni tamam meğilliyidim irsilik vardı fakat hep dikkat eder kontrollerime giderdim bi evlendim allah muhafaza şeker tavan yaptı bende o yüzden kendini hasta etmeden ya bırak bu adamı yada sal çayıra mevlam kayıra adı üstünde evlilik olsun diyorsan keyfine bak gez toz eğlen

Yasal olmayan bir iş olduğu için her gün acaba birşey olacak mı korkusu ile yaşayamazdım ilgi alaka bir kenara

evet canım küçük yer zaten iş yerinde duyulsa yada çevremde millet demez mi berrak gitmiş serseri ipsiz sapsız biriyle evliymiş diye itibar mı kalır

evet canım küçük yer zaten iş yerinde duyulsa yada çevremde millet demez mi berrak gitmiş serseri ipsiz sapsız biriyle evliymiş diye itibar mı kalır
İnsanlar konuşur iyi olsa kötü de olsa konuşur ama burda senin ve eşinin can güvenliği söz konusu. Bu işlerin sonu hep karanlık öyle kolay yoldan para kazanayım derken canın dan olacak

İnsanlar konuşur iyi olsa kötü de olsa konuşur ama burda senin ve eşinin can güvenliği söz konusu. Bu işlerin sonu hep karanlık öyle kolay yoldan para kazanayım derken canın dan olacak

Böyle birşeyle anılmaktansa ölmeyi tercih ederim. Eşim tutturmuş keyif için yapıyorum zevk alıyorum kötü bişi yapmıyorum ki anlamıyor bıktım artık tabikide can guvenliği yok gece karanlık yerlerde çoğu zaman kafa güzel..
Hadi biişi buldular desem ya kavga etseler aralarında anlaşmazlık olsa zaten haram istemiyorum

Sabırlıymışsınız
Sizin ki evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş
Çalışıyormuşsunuz
Ben durmazdım

Sabırlıymışsınız
Sizin ki evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş
Çalışıyormuşsunuz
Ben durmazdım

Aslında aşk var aramızda sevgimiz çok ama ona karışmazsam.Ben çocuk olmuyor diye ona anlayışlı davrandım dedim ki çocuk olmadı diye kendini kötü hissetmesin diye, niyetimi kötüye kullandı sanki
Sigara içki hepsi yasak ısrarla kullanıyor
Birde üstüne definecilik neye yanayım

Sevmek yetmiyor ki sadece evlilik için.
Ya da eşiniz sizin kadar sevmiyor
Ömrünüzü böyle geçirmek işkence değil mi?
Net ve sert bi tepkiyi haketmiş

Bu akşam kavga edesim var gerekirse terkedesim var dicem halen gezmek diyor mesaj atmış sen uyu yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…