terkettiğiniz sevgiliniz çoook ÜNLÜ biri olursa ne hissedersiniz???

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
az önce bedirhan gökçenin nefretim aşkımı aştı bu gece şiirini okudumda aklıma geldi.
terkettiğiniz sevgilinizin yada nişanlınızın her neyse.
bir gün çok ünlü biri olduğunu görseniz ne hissedersiniz:dilcikar:

Bir gün adam olduğunu görseniz deseydin cevabım farklı olurdu ama, ünlü olduğunu görsem hiiç bir şey değişmezdi. Kimbilir şimdi kaç zavallı kız kanacak ona, mevkisine diye düşünürdüm..

amann bir zamanlar çıkmıştım gerçek kimliğini biliyorum çokta önemli biri değil der geçerm.........

Nasıl ayrıldığımıza bağlı olurdu heralde hislerim..
Güzel hatıralar varsa aklımda gurur duyardım..
Kötü hatıralarım varsa tanıdığım herkese gerçek yüzünü anlatırdımki hayranı fazla olmasın.

Terketmişsem vardır bir sebebi...Terkettiğim eski sevgilim olarak düşünmeye devam ederim. Değişen bişey olmaz...
Hatta etrafta ; şu herkesin peşinden koştuğu, ünlü çocuk var ya bir zamanlar aşkımdan ölüyodu ama ben onu terketmiştim. Bakma böyle olduğunda sümsüğün tekidir. diye hava atmayıda ihmal etmem...jeyyar
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm....

benim eski erkek arkadaşım futbolcuydu.
ama ünlü değildi o günlerde...
o zaman liseden yeni mezun olmuştum.
mesafe vardı aramızda görüşemiyorduk.
ankarada yaşamıyordu.çok nadir görüşebiliyorduk.
o dönem ilişkiyi bitirdim.
şimdi oldukça ünlü bir futbolcu.
görünce hala bir şeyler hissettiğim biri.
ama o zamanın şartları onu gerektiriyordu..
kısmet diyorum...

Terketmişsem vardır bir sebebi...Terkettiğim eski sevgilim olarak düşünmeye devam ederim. Değişen bişey olmaz...
Hatta etrafta ; şu herkesin peşinden koştuğu, ünlü çocuk var ya bir zamanlar aşkımdan ölüyodu ama ben onu terketmiştim. Bakma böyle olduğunda sümsüğün tekidir. diye hava atmayıda ihmal etmem...jeyyar
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm....

arkadaşım süparsin heralde bende sen gibi aynısını yapardım :roflol::roflol::roflol:

valla onu terkettiysem ister ünlü olasun ister ünsüz(alfabe harfleri gibi oldu ister ünlü ister ünsüz)hiiiççç farketmezz.tanıdıklarıma anlatırım tabi aslında nası bir insan oldugunu ama çekemezlik yapmam asla hıhh umrumda olmazz..jeyyar

sanirim pek fazla bi sey hissettmem ...
ben onu zaten silmisim hayatimdan..yolu acik olsun ..unlu ya da unsuz haliyle şakkıdı şakkıdı

(:

Hiiiç umrumda olmaz..
Adam gibi adam olup da ilişki yaşanacak bir insan olsa ve ben öyle bir ışık görsem ilişkiyi bitirmem zaten..
İlişki bittiğine göre enterese etmez..

İyiki terketmişim derdim:dilcikar:nasıl olsa o beni ünlü olunca aldatıp terkederdiKötü Kazen

ünlüler öyle değil mi?uzun ilişkileri yok

eğer terketmişsem demek ki nedeni çok önemliymiş...eh ünlüde olmuşsa ne düşüneyim allah yolunu açık etsin...

terk ettiğiniz sevgilinizin angelina jolieyle çıkmasından iyidir diyip şükrederdim yoksa akafam allak bullak olurdu bradd pitti terk ettriecek kadar büyük ahzineyi ben ansıl görememişim diye eheheheh

nerden bulursunuz böyle konuları biilmemki hey allahımm :çok üzgünüm:
uzun yıllar önce lisede okurken bizden iki yaş büyük
bir genç vardı çok yakışıklı bir çocuktuuu yada bana öyle geliyordu :asigim:
şimdilerde siz buna plotonik aşk diyorsunuz
hayran hayran bakardımmm ona :asigim:
o yıllarda baya bi etkilemişti beni ömrümün bir yılını almıştı yakışıklılığı sonra mezun oldu gitti
biz lise iki den devammm :bbo:
aradan geçen 5 yada 10 yıl boyunca hiç görmedim onu unutmuştum da zaten a.s
birgün ntv açık haberlerine bakıyorum birde ne göreyim haberleri sunuyor :1shok:şok olmuştum
baya uzun bir süre haber sbikerliği yaptı ntv de
aslın da hepiniz tanırsınız onu
bundan bir kaçyıl önce trafik kazasın da vefat etti
tüm gazeteler ve televizyonlarda manşet manşet yayınlandı acı sonu :çok üzgünüm:
şimdi aklıma düştü bakın
bu acı üzüldüm ya :çok üzgünüm:
konu dışı mı bilmiyorum ama ünlü biri deyin ce
aklıma geldi döküverdim içimi
yazık oldu çok yazık çokkkk küçücük yavrusu gencecik eşi kaldılarrrrr geride :a015:

terkettiğime göre çok önemli bi neden vardır ortada
o yüzden ister ünlü olsun ister cumhurbaşkanı beni hiç mi hiç ilgilendirmez:1closedeyes:
sadece ona bakıp hala adam olamamışsın diye düşünürüm:icecream:

aaaaa ben bunu yaşadım..
izmirde lisede okurken bir sevgilim vardı..gerçektende salağın tekiydi.2 ay kadar çıktık..ama dayanılacak bir tip değildi ayrıldım..köskör de aşıktı o dönem..:teselli:
o basketbol oynuyordu lisede..sonra ksk ye çıktı,en sonda efes pilsendeydi.
bir gün kuaförde bir kadın dergisinde gördüm onu.:1shok:
boxerlı fotoğrafıyla üstü açık çekinmiş,bir sürü de yorum yapmıştı..
heyy bee dedim,yakışıklılığı hala devam ediyor ama gel görki hala salak..:sm_confused:
eşeğe altın semer vurmuşlar eşek hala eşek misali..:smiley-cool:

Son düzenleme:
Back
X