ters dubleks dairede yaşayan veya fikri olan?

Ben merdiven başına kapi koydurdum merdivenin demiri ile aynı evde çocuk yok ama çocuklu gelen misafir rahatsız olmuyor

Ben merdiven başına kapi koydurdum merdivenin demiri ile aynı evde çocuk yok ama çocuklu gelen misafir rahatsız olmuyor
bu evdede merdiven başında emniyetli kapı var o konuda sıkıntı olmaz. kapıyı kapatınca bi tehlikesi yok

bence de sormadan alma çünkü ıstanbul rutubet açısından daha yoğun bi şehir eşinin söylediğine de kulak ver daire o civara göre ucuzmus çünkü aklıma gelen rutubet sorunu sonucu yaz buraya mutlaka
4:30da çıkıyorum işten. hemen akşam olsun da netleştirip rahatlayayım . haber vereceğim mutlaka

benım merdiven kondisyonum çok iyi iş yerim 19. katta her gün yürüyerek çıkıyorum :) asansör sırası ölüm gibi geliyor bana o yüzden alıştım

burada salon mutfak banyo bahçe katında 3 yatak odası girişin altında kalıyor

açıkçası ben de çok beğenmedim ama oturacak olan sizsiniz tabii. Allah pişman etmesin.
resimlerde bende çok beğenmemiştim açıkçası . sırf fiyatı uygun aklımızda kalmasın bi gidip bakalım dedik eşimle. ama evi görünce çok beğendim. birde evin her köşesine gizli gömme dolaplar yapmışlar her detayı değerlendirmişler o bana çok kullanışlı olur gibi geldi ama işte ...........

ben gündüz gittim alttaki odalar çok ferah ful güneş alıyor o yüzzden sorun etmedim ama rutubet ve bözek varsa o sorun tabiiiki onu da bu akşam komşulara soracağım . bu akşam tekrar gideceğiz bakmaya

eğer bu evi alırsak çokkkkkk az bi kredi çekeceğiz . borç hemen bitecek . o yüzdende istiyorum zaten . aynı muhitte başka ev alsak yada aynı binada bile üst katları alsak 10 sene borç ödeyeceğiz :/

merdiven kapı yanında değil salonun dip köşesinde

teras dubleksi senın sanırım. aslında dubleks hiç düşünmüyordum ama bu evi vede fiyatını beğenince düşünmeye başladım

Misafirin olmaya bilirde gelde bunu çocuklara anlat
Çocuklar aşağıya düşer diye merdiven başında oturuyordum. yinede siz bilirsiniz. Çocuklar küçükse normal dublex belki ama ters asla tavsiye etmem.
he yok merdivende güvenlik için kapı yapmışlar :)

hmmmmm anladım doğru o cidden sorun. bu bina bahçe içinde olduğu için camların yakınına araba yada insan gelme ihtimali yok . . serinlik ve araba dışında sıkıntısı var mı annenizin

belki ilerde bizede nasip olur müstakil ev :) . bizim daire dediğiniz gibi bodrum katla beraber

burada salon mutfak banyo bahçe katında 3 yatak odası girişin altında kalıyor
Bizim en alt kat gibi yani anladım. Salon, mutfak ve odaların biri bahçeye baktığı için aydınlık ama arka tarafta kalan bir oda çok karanlık oluyor.

Onun dışında 4-5 sene oturduğum ev apartmanda, yüksek girişin altındaydı. Bahçe katıydık, önüm ve arkam bahçeydi. Aydınlık, nem, böcek sıkıntısı hiç yaşamadım. Biz girmeden önce kedi çoktu hatta taşınırken açık balkon kapısından içeri girdi :) Ama iki köpek olunca kayboldular.

Benim için çok sorun olmadı ama girişin altı olduğumuz için, önümüz bahçe bile olsa sonuçta duvar ve kaldırım var, annemi bastı biraz. Daraldı.

önün kapanmaz ise düşünün
önü kapanmaz. ama eşim aradı şimdi başka bir emlakçı ile görüşmüş o ev için. evi daha önce bahçeden su basmış ondan evin içini full yenilemişler. gerekli tüm tesisat yapılmış birdaha su basmasın diye bahçeye su motoru takılmış falan. ama eşim şimdi olmasa bile 3 yıl 5 yıl sonra birdaha olur birkere olmuş sonuçta diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…