Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Bizim şube ters dubleks ti ya Bodrum altı işte bildiğinmerhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/
ara kat dairelere bakmaya başladık artık. bi kaç gündür bakıyoruz dün birtane beğendik bakalım fiyatta anlaşabilirsek olacak gibi. yüksek giriş altında market onun altında otopark varçok ucuzsa ,vardır bir hikmeti diyorum.aynı binada,bir üst kat.500 000 tl fiyatlar da,ters dubleks,yarı fiyatındaysa o evden kaçın bence.
son 2 yıldır,çok ev gezdim.ters dubleksinden tut,üst dublekse kadar.öyle ters dubleksler vardı ki,üst kat evlere taş çıkartır.ama bunlar genelde,çok seçkin semtlerde,(levent,yeşilköy gibi)villa düzeyinde.öyle üst dubleksler vardı ki,gecekondudan hallice.
ben yüksek girişte oturuyorum.orada bile ısınma,sorunu yaşıyorum.ısnma sorunu kesin yaşarsınız.ara kat,ısınma ve böcek konusunda en,avantajlı olan yerler.zaten fiyatlarda,ona göre oluyor.imkanınız varsa,ara kat,yoksa,en üst kat iyidir.
merhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/
almadık. üst katlarda alıyoruz inşallah bakalım kredi başvurusu aşamasındayız şuanBizim arabamızin var ama aşağısı güneş almıyor karanlık
Altta 2 oda var salon oturma odası tuvalet banyo
Üst kat yatak odası çocuk odası ebevyn banyosu
Mutfak yukarı da evin ortasında Amerikan mutfak gibi
Ben beğenmedim ama hayırlısı olsun alirsan
Hayırlı olsun kaçıncı kat,kaç oda ve fiyatı ne kadar.almadık. üst katlarda alıyoruz inşallah bakalım kredi başvurusu aşamasındayız şuan
2. KAT 2+1 450000Hayırlı olsun kaçıncı kat,kaç oda ve fiyatı ne kadar.
Çok değil mi 2+1 için2. KAT 2+1 450000
sağol. rabbim herkese nasip etsin inşAllah
merhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/
hayırlı uğurlu olsun morincim nerden buldunuz2. KAT 2+1 450000
sağol. rabbim herkese nasip etsin inşAllah
Bu arada verdiginiz link ilandan kaldirilmis sanirim. Hala satistaysa eve bakmak isterim.merhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?