çok teşekkür ederim. o zaman aklımıza bir şey takılırsa yazalım size. bu çok güzel oldu :)o zaman hayırlısı olur diyelim inşallah. gönlünüzce bi evde oturmanız dileğiyle. ilgi alanıma giriyor herhangi bi sorunuz olursa ev ile ilgili bana yazabilirsiniz. her türlü yardımcı olmaya çalışırım. hoşçakalın.
inan artık içim dışım ev oldu .. dediğin gibi evler resimdekilerle alakasız genelde :/canım bende çok baktım içerenköye ..muhtarlığın olduğu kısım nisbeten biraz daha uygun ama E 5e yaklaştıkça pahalanıyor..ne evler gezdim nette çok güzel gözüküyor ama emlakçı bir gezdiriyor alakası yok fotoğraf ışık vs hileleriyle farklı ve güzel gözüküyor ..yada nette bir ev beğeniyorsun gidiyorsun emlakçıya o ev satıldı diyor e niye ilandan kaldırmadınız unuttuk diyor neler neler ..ben Küçükyalı metroya yakın bir daire aldım 2 buçuk sene oldu hala evimi nette görüyordum yakın zamana kadar..yani size yalıtım konusunda teminat verenlere çok itimat etmeyin evi satmak için herşeyi yapıyorlar
hayır hiç bakmadım . orası ne diye geçiyor ? mahalle ismi biliyor musunuz ?Ataşehir memorialın arka taraflarında yeni binalar var o taraflara baktınızmı hem içerenköyede yakın
vallahi mahalle ismini bilmiyorum ama acıbadem hastanesi memorial hastanesinin arka tarafları nezih güzel bir yer ..biz çok baktık oralara ama işe metroyla gidip geldiğim için ters kalmıştı yoluma ...birde ataşehir var ..ben 9 sene ataşehirde oturdum ama oturduğum apartman site değildi ..sitelerin arasında olan bir yerdi..çok memnundum ben ordan ve içerenköy careforurun oraya üsküdara minibüsler otobüsler geçiyor önünden ..barajyolu cad. diye geçiyor orda da ev fiyatları aşağı yukarı 350-400 bin ama site değil sitedede rakamlar çok yükseğe çıkıyor..hayır hiç bakmadım . orası ne diye geçiyor ? mahalle ismi biliyor musunuz ?
SİTE OLMASADA OLUR biz istiyoruz ki hem buralara yakın olsun hemde 350 en fazla 400 olsun ama o fiyatlara neredeyse yok :/ şimdi memorialın oralara bakacağım barajyolu cad hiç bilmiyorum orayada bakıyorum şimdi .)vallahi mahalle ismini bilmiyorum ama acıbadem hastanesi memorial hastanesinin arka tarafları nezih güzel bir yer ..biz çok baktık oralara ama işe metroyla gidip geldiğim için ters kalmıştı yoluma ...birde ataşehir var ..ben 9 sene ataşehirde oturdum ama oturduğum apartman site değildi ..sitelerin arasında olan bir yerdi..çok memnundum ben ordan ve içerenköy careforurun oraya üsküdara minibüsler otobüsler geçiyor önünden ..barajyolu cad. diye geçiyor orda da ev fiyatları aşağı yukarı 350-400 bin ama site değil sitedede rakamlar çok yükseğe çıkıyor..
Su motoru bodrum katta bizim de var hatta pencere sizinkinden yüksek. Tabi daire değil orası sığınak komurlukler var. Ama inanın su motoru hiç bir işe yaramıyor. Bina resmen bir yerlerden su çekiyor bulunamıyor da . Su motoru da gelen suyu kendine değdiği anda tahliye ediyor sadece yani suyun gelebilmesi engellenemiyor.çok teşekkür ederim. o zaman aklımıza bir şey takılırsa yazalım size. bu çok güzel oldu :)
peki siz ne diyorsunuz bu konuda eşim doğru mu düşünüyor bir defa olduysa mutlaka tekrarlanır mı . emlakçı bahçeye su motoru takıldı montalama vs yapıldı falan dedi ama eşim neden en başında yapmamışlar diyor :/
anladım. sorun yaşayacağımız kesin yani :/Su motoru bodrum katta bizim de var hatta pencere sizinkinden yüksek. Tabi daire değil orası sığınak komurlukler var. Ama inanın su motoru hiç bir işe yaramıyor. Bina resmen bir yerlerden su çekiyor bulunamıyor da . Su motoru da gelen suyu kendine değdiği anda tahliye ediyor sadece yani suyun gelebilmesi engellenemiyor.
Ev çok güzel cidden ben olsam benim de içimde kalırdı. Özellikle çocuk için süper yazları bahçede otur hep. Üstelik yol ağzı bina dibi de değilmiş. Diğer ters dubleks lere gore cok güzel konumu. Ama bir su bassa nerden bulaştım bu eve demektense hiç girismeyin. Sadece o semtten mi alacaksiniz? Başka yerlerden de bakın diyeceğim ama.
Evet biliyorum o konunuzu. Hakkinizda hayirlisi olsun.anladım. sorun yaşayacağımız kesin yani :/
maalesef ya bende eşimde burada çalışıyoruz çocuğuma kv bakıyor ve oda burada oturuyor buralardan almak durumundayız. şuan kv ile aynı binadayım ama evim 1+1 yetmiyor bize maalesef
çok teşekkür ederim. o zaman aklımıza bir şey takılırsa yazalım size. bu çok güzel oldu :)
peki siz ne diyorsunuz bu konuda eşim doğru mu düşünüyor bir defa olduysa mutlaka tekrarlanır mı . emlakçı bahçeye su motoru takıldı montalama vs yapıldı falan dedi ama eşim neden en başında yapmamışlar diyor :/
+1Evi begenmedım
hiç dubleks ev havası yok
alt kat cok kötu
paranıza yazık m2 side düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?