Ters ilişki

xNursss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
65
7
36
Merhaba sevgilimle ilişki yaşadık içine girmeye çalıştı giremedi. 5 dk falan denedi. Boşalma olmadı makata. O girmeye çalışınca kilotla vajinamı kapamaya çalıştım ama ne kadar kapayabildim bilmiyorum. Zevk suyu geldi mi korkusu yaşadım.. Tam bir birleşme de olmadı. Sonra hemen ıslak mendille sildim bölgemi. Sonra sabunlayıp ıslak mendille sildim. Reglime 3 gün var. Hamilelik mümkün mü?

Son düzenleme:
Değil mi. Bi de hanfendinin açtığı tüm konular 'hamile miyim?' sorusu üzerine. :)

Keşke dalga geçmeden yorumlasanız
Ama siz dalga geçiyorsunuz bence hep Hamile miyim diye konu açıyorsunuz geçenlerde kan bile verdiniz negatif çıktı ama gene konu açtınız negatif ama hamile miyim diye. Hayır ben anlamadım hamile kalmak mı istiyorsunuz

Keşke dalga geçmeden yorumlasanız
Hayırlı gunler.Kimsnin özel hayatı beni ilgiiendirmez yaptıpınız cok yanlış ters ikişi dinen çok gunah.üstelik bide helalin olmayan biriyle yapıyorsun gunahını ikiya katlıyorsu ve zinaylada devam ediyorsun ve hamilelik gibi bir şüphe içinde olmanda ayrı Allah hidayet versin iyi gunler

Hakikaten bu korkuyu kaçıncıya yaşıyorsun?
Eğer korkuyorsan korunmayı bilmelisiniz, korkmuyorsan da bu şekilde saçma sorular sormamalısınız.
Arama motorlarında(internetten) bile bulabileceğin yanıtları burada arıyorsun enteresan olan bu ve insanların da garibine giden bu.

Tüm açıklığı ile cinsel birlikteliğini paylaşıyor olman da ayrı bir garip konu.
Sevgilin mi nişanlın mı karar vermelisin bi de!

Hamile kalmak istemiyosan yapma. Yapma yani. Ya korun yada yapmaaa. Hem korkup hem korunmamakta şasirtici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…