Anlayamadım?bu defa değil ama bu gidişle mutlaka birgün........
Nasıl? Anlayamadım?Mümkün mümkün. Ama soda içersen erir bebek üzülme . Tövbe estağfurullah
Mümkün değil diyorumNasıl? Anlayamadım?
Anlayamadım?
Değil mi. Bi de hanfendinin açtığı tüm konular 'hamile miyim?' sorusu üzerine. :)diyorum ki ;
eğer yazdıgı gibi 28 yaşındaysanız ve hala bu konularda bu kadar bilinçsizseniz,
mutlaka birgün hamile kalacaksınız, üstelik anladıgım kadarıyla hamile kalmaya korkuyorsunuz,
o halde yapmayın allah aşkına.....
İyi bir şekilde yanıtladığınız için teşekkür ederimYahu böyle hamile kalınmaz ki anam bacım
Keşke dalga geçmeden yorumlasanızhamilesin
hastane odası süslemelerini beğenmeye başlayalım
keşke dalga geçmeden sorsanız.Keşke dalga geçmeden yorumlasanız
Ama siz dalga geçiyorsunuz bence hep Hamile miyim diye konu açıyorsunuz geçenlerde kan bile verdiniz negatif çıktı ama gene konu açtınız negatif ama hamile miyim diye. Hayır ben anlamadım hamile kalmak mı istiyorsunuzKeşke dalga geçmeden yorumlasanız
Pardon da neyle dalga geçmişim ben? Bilgisi olan kişilerden sadece bir yorum belkedim eleştiri tarzo şeyler değil. Cidden mümkünse kimse konuya birşey yazmasın. Görmediniz sayın.keşke dalga geçmeden sorsanız.
Hayırlı gunler.Kimsnin özel hayatı beni ilgiiendirmez yaptıpınız cok yanlış ters ikişi dinen çok gunah.üstelik bide helalin olmayan biriyle yapıyorsun gunahını ikiya katlıyorsu ve zinaylada devam ediyorsun ve hamilelik gibi bir şüphe içinde olmanda ayrı Allah hidayet versin iyi gunlerKeşke dalga geçmeden yorumlasanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?