- 1 Nisan 2025
- 36
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi hatirambenim93
-
Pili bitmiş5 yillik evlilik 4 senede sevgililik var. Yani hep uzun surerdi 45 dkyi gecerdi genelde ama simdi 10 dk 15dk dustu, 1 aydir da yani psikolojik mi kendi de takiyor kafaya
Hormonel değişiklikler, sağlık sorunları veya stres buna sebep oluyor olabilir. Son zamanlarda stresli birşeyler yaşadı mı eşiniz?Merhaba esimle yaslar benim 31 onun 32 , simdiye kadar hic bir sorun yoktu hep fazlasini isteyen oydu gunde 4 5 isterdi ben kacardim ben yoruluyorum 1 2 max 3 asla istemem bitiyorum neyse son 1 aydir adama bi haller oldu , sertlesme ve cabuk bosalma basladi kendide raharsiz yani 10 dk da bosaliyor, ama bana yetiyo ucu ucuna bende bosaliyorim simdiye kadae bosalmadigim cok nadirdir , dun gece iki kez bosaldim ama ikinci de esim sertlesme sorunu yasadi yani bana yetti ama kendisi raharsiz oldu sertlesti tekrar devam ettik , ama bu neden kaynakli ben bu aralar daha istekliyim ama adam degisti gibi varmi macun falan tavsiye edeceginiz
Hormonel değişiklikler, sağlık sorunları veya stres buna sebep oluyor olabilir. Son zamanlarda stresli birşeyler yaşadı mı eşinizMerhaba esimle yaslar benim 31 onun 32 , simdiye kadar hic bir sorun yoktu hep fazlasini isteyen oydu gunde 4 5 isterdi ben kacardim ben yoruluyorum 1 2 max 3 asla istemem bitiyorum neyse son 1 aydir adama bi haller oldu , sertlesme ve cabuk bosalma basladi kendide raharsiz yani 10 dk da bosaliyor, ama bana yetiyo ucu ucuna bende bosaliyorim simdiye kadae bosalmadigim cok nadirdir , dun gece iki kez bosaldim ama ikinci de esim sertlesme sorunu yasadi yani bana yetti ama kendisi raharsiz oldu sertlesti tekrar devam ettik , ama bu neden kaynakli ben bu aralar daha istekliyim ama adam degisti gibi varmi macun falan tavsiye edeceginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?