Tersine dönen cinsellik

Ten uyumu sanirim ekstra bisey yok canim fantezileri sıklaştıriyoruz ne bileyim boyle daha eğlenceli daha sehvetli hale geliyor gün icinde isteysem boyle wc ye giderim er'otik fotolar atarim evdeysem daha s'ksi seyler atarim eve kosa kosa gelir tabi hep islanma olmuyor o kadar uzun ama cozumleri mevcut kayganlastirici aslinda tamamen eşime bağli ben ondan her turlu erken bosaliyorum yada orgazm oluyorum. Ve evet penetrasyon suresi 45 dklarda ortalama tabi her zaman degil ama yuzde 90 boyle , sadece o tutkuyu ve sehveti canli tutun yoksa 5 yilmis 10 yilmis heyecan kalmamasi degil olay, mesela baktin sıkıliyosun peruk al degisik renk kiyafet al sasirt erkekler cok sever farkliligi

ben baslarda dedim ya cok kactim yoruluyorum cunku ama zamanla bende istemeye basladim fanteziler guzel geldi degisik seyler deneme guzel geldi birde gun icinde oyle konusmayiz sadece nude vs atarim ki heycanlansin gece cocuk da yatinca hazirlanirim beraber dus aliriz derken oluyor yani

Artık belli bir süre geçince boşalma odaklı sevişmiştir. Seks odaklı değil ön sevişmeler azalmışsa ondan da olabilir. Ön sevişmenizi uzun tutun
cnm ön sevişmeyi nasıl canlı tutuyorsunuz? bizim 3 yıl olacak, birbirimizin haz noktalarını veya orgazma ulaştıracak noktaları hamleleri bildiğimizden, ön sevişmede oyalanamıyoruz, sevgiliyken böyle değildik, ilk yıldada değildik ama zaman geçtikçe sonuç odaklımı oluyor acaba? çocukta istiyoruz ondanda sanırım bilemedim.

Evlilik yılı uzasada ön sevisme ayri bir zevk bizim 15. Yıla girdik halen ön devismeye zamanımızı uzun ayiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…