Terzinin niyeti...

bir dikiş makinası alın Ve bından sonra terzilik işleri kendiniz yapın ben öyle yapıyorum:) bi terzi tarafından mağdur olduğum için akıllandım aynısını tavsiye ediyorum
Artık bundan sonra kimseye güvenemem. Şimdi düşünüyorum yine allah korumuş. Okadar gittim dükkanına iş yaparken oturdum bekledim

bişey mi diyecekti acaba pantolonla ilgili şu saatte gelin bu saatte alın gibisinden.

hemen kötü düşünmeyeyim dedim ama öyle olsa aynı mesajda yazardı ne saçma ya

eşinize söylemeyin ve engelleyin numarayı

hattınızı değiştirin olmadı şikayette bulunun taviz verilmez böylerine insan yerine koyup iki kelam etmeniz kendini king kong hissettirmiş

Sakın mesaj vs atmayin. Hem konu uzar hemde niyetiniz var sanacaktir...

Israrcı olur aramaya devam ederse telefonunuza ses kayit programi yukleyin.

Aradiginda telefonu acin ve ona evli olduğunuzu bu yaptiginin yanlis oldugunu soyleyin. Tekrar iletisime geçmemesi icin uyarin ve hic dinlemeden kapatın. Kisa ve oz bır gorusme olsun :)

Yapacağı bir taskinlikta ki insallah yapmaz ses kaydi deliliniz olsun..

Bu arada o adami da Allah nasil bilirse oyle yapsin.

Ben böyle durumlarda özelden arıyorum ya da eşimin telinden. Neyse eşinizi gonderip alsaydiniz keşke. Ne bileyim işler sarpa sarmış.
Benim eşim de kendi numarası ile arar.
Konu Sahibi esin yanindaymisti keşke onun tlfunu kullansaydin.

Rahatsız olduğunuzu adama iletin. Beyefendi bu ne laubalilik arkadaşım değilsiniz kardeşim değilsiniz ne diye mesaj atıp arıyorsunuz deyin.
Kaçmayın.
Bunun üzerine devam ederse eşinize söyleyin adama haddini bildirsin.

Gereksiz insanlar.
Günden güne beyniyle değil uçkuruyla düşünen insanlar çoğalıyor.
Allah belalarını versin.
Bunların bu kadar üremesine izin verenlerin de Allah belasını versin.
Pezevnk.

Şuna bak ya Allah bilir ölçü falan alırken milleti de rahatsız ediyordur. Terbiyesiz herif ya. Böyleleri yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı

abartmayın, mesaj atın ben evli barklı kadınım, yanlış anladınız sanırım bir daha aramayın ya da mesaj atmayın yazın,eşinize de söylemeyin

ırz düşmanı, fırsatçı şerefsiz. bunlar yüzünden insan kimseye güvenemiyor.

,
Bu Ahilik teşkilatının devamı niteliğinde kurumlar var . Onlardan birine garanti bağlıdır bu pislik !
Onlardan birine şikayet edebilirsiniz .

Ay Allahım bu nasil bişey umarım tez zamanda olay büyümeden kurtulursunuz

Bu esnafa ne oluyor böyle bizim burdada bir bakkal mikrobu var kadınların içine düşuyor bir konuşma çabaları falan kaş göz ayrı oynuyor

Arkadaşim farketmiş, çay söyleyeyim falan demiş adam ogun bugundur kapısından gecmeyiz

Tlf. Et, haddini bildir. Daha devam ederse dayı olanlarına iş düşüyor. Eşiniz duymadan bir-iki pataklayıversinler. Zor durum...
Allah yardımcın olsun inşaallah,
Kurtulursun terbiyesiz adamdan...

Yada hiç oralı olma, dükkanın oradan geçme, tlf. Engelle, cvp. Verme. Anlasın pislik...

Gerekeni yapmışsınız zaten, bir daha gitmeyin, ha telden tacizlere devam ederse bizzat yanınızda güvendiğiniz bir arkadaşınız varken telefonun hoparlörünü açıp ikiniz birden konuşun pislikle, şikayetçi olacağınızı yanınızda şahidiniz bile olduğunu söyleyin. Özellikle yanınızda başka birilerinin daha bu konuşmaya şahit olduğunu bilsin, telefonda cazgırlık yapın kısaca. Yine de vaz geçmezse eşiniz de öğrenmeli vr birlikte hareket etmelisiniz adli süreçte bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…