Terzinin niyeti...

Hayir yani bekar sanmasi da mumkun degil. Baya baya esinin pantolonunu yapiyor yani. Bile bile evli kadina asilmak nedir ya pislik.

Eşinize sorun olmasın diye söylememişsiniz ama ya eşiniz yanınızdayken arar ya da msj atarsa.Ya da pislik olsun diye konuşuyoruz biz falan derse.Allah yardımcınız olsun

su evli barkli kadinlara sulanan adamlarda hic haysiyet yok ya
yeryuzunde kadin kalmadi tabi iyyy uyuz herif.

Canım ben böyle bir durumda direk eşime açtırırım yada mesaj atmışsın gece hayatım iyi geceler yazmış adam herhalde yanlışlık oldu sen bir ara derim.
Ne pislikleR var ya

pislik

bunlar şeyleri yerine beyinleriyle düşünse ne güzel olacak.

Eşinize hiç çaktırmadan bir daha o dükkana adımınızı dahi atmayın. Nasıl insanlar var ya?

beni yanlış anladınız diye mesaj atiyo şerefsiz niyeti iyi olan gece yarışı evli kadına iyi geceler yazarmı
yazmaz
herifteki ne bu rahatlık neyine güveniyor

bazıları sıcakkanlı veya konuşan insanı yanlış anlar
ister istemez normal muhabbet ettiyseniz bana ilgisi var diye düşünmüştür
sapık çünkü içi öyle
Allah korumuş çok şükür o kadar durmuşsunuz dükkanında

Niyetini anlamış gibi yapmayacaktiniz . Sabah pantolonu almaya giderken , " gece bana yanlışlıkla attığınız mesaj eşim tarafından gorulseydi hayatınıza mal olabilirdi, lütfen telefonumu silin yanlışlık olmasın bir daha" gibi alttan tehdit mesajı verecektiniz. Bir kaç defa soğuk olarak gidip sonra gidisleri keserdiniz.

Şimdi kendini size anlatma çabasına girecek. Aramalar kesilmeyebilir.

Evli mi kendisi.

aaaaaaaaaaa
ne çirkin bi insan. terbiyesi . iyi ki almış numarayı . rahat durmamış

canım zor bir durum kabul...ama keşke eşinize msj dan bahsetseydiniz yada acıp telefonu yaptığının yanlış olduğunu tekrar ederse bunun kötü sonuçlarına varacağını söyleseydiniz...sizin bir suçunuz yok.

her sıcak davranan adama aaa ne kadar iyi niyetli diye düşünmeyin lütfen ortam okadar kötü ki apartmanın altındaki bakkal amcaya bile güvenemez olduk. sizin yerinizde olsam dükkanına gidip ağzıma geleni söylerdim yan dükkanlarında duyacağı bi şekilde bırakın rezil olsun. milletin karısına kızına sarkmak nedir ya.

Boyle bi seyi esinizden saklamayin bence.ilerletirse msjlari aramalari vs esiniz denk gelirse acarsa bakicak bi erkek baska numaradan.sonra msjlari gorucek.sonra anlatin derdinizi...siz bile suclu cikabilirsnz yanlis anlasilmaya kapi aralamis olursunuz.adam iftira da atabilir gorusuyoruz su zaman msj attm knustuk fln diye.o zaman sadece adama degil size de zarar verebilr esiniz Allah korusun.hem adam ilerletirse gidip sikayetci olabilirsnz cezasini alir

Kötü bir durum. Kadınlar yanlış anlar zaten hep. gerizekalı adam. Durumdan rahatsız olduğunuzu belirten , bir daha asla sizinle iletişim kurmamasını belirttiğiniz ,mesajınıza cevap bile vermemesini istediğiniz ağır bir mesaj yazın. Devam ederse derhal eşinizle paylaşım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…