Terzinin niyeti...

Canım birine soyle bence eşine yada akrabalarina peşini birakmayabilir ama inşallah bırakır sapik

Canım birine soyle bence eşine yada akrabalarina peşini birakmayabilir ama inşallah bırakır sapik

Bir daha ararsa onu savciliga sikayet edeceginizi soyleyin ne munesabet bana mesaj atiyorsun terbiyesiz de

Ama mizacınızdan anlasa size hiç yazmaması gerekmez miydi?
Bazısı anlayışsız bence

Adamın hakkı sopa alcan ceviz yada kayın agacindan odunu yermisin yemezmisin eşşek sudan gelinceye kadar evire çevire dövecen ....serefsiz pislik evli barklı kadını rahatsız etmek ne demek ..simdide bu moda oldu geçen haberlerde gördüm adam evli kadın evli sdam kadına musallat olmuş kadın Hayır deyince al kadını bıçakla ya ne günlere kaldık ...sapik çok .....arkadasim hiç muhattap olma gerekirse numaranı değiştir ...

adam arsız belli, söyleyeceğin hiçbir sözden de anlamaz. telefon sizin mi sorusu zaten çok cins bir soru. arkadaşın mıyım, ahbabın mıyım, bir daha görüşmemiz mi gerekecek ki sen bunun peşine düştün. aramışım; sorumu sormuş, cevabımı almışım. bu kadar. efendi bir insan burda bırakırdı. keşke eşimin numarası deseydin ama o anda aklına gelmemesi normal. bence eşine anlat usturuplu bir biçimde konuşsun adamla. gereğini yapmazsan bu şahıs başkalarına da böyle davranma cüretini bulacaktır kendinde.

bir daha yakinindan gecmeyin serefsizin

Allah cezasını versin ama söyliym canım eşinden saklama anlat merak etme öldürmez ama döver eğer demezsen suç sonra senin olur ben senin yerinde olsam mesaj attığı gün kocama derdim

Ben boyle seylerin erkeklere anlatilmasi taraftari degilim hele esime hic anlatamam kiskanc bir insan degildir ama kesin basimiz derde girer olay cikar.kendim halletmeye calisirim olmazsa en son son care ese anlatmak.

Dayımın iki oğlu var onlara söylesem ağzını burnunu kırarlar ama eşimin kulağına gitmesinden çok korkuyorum

Açıkcası laftan anlamayana yaptırılabilir. Güzelce bir korksun.
Şimdi keşke hiç çay falan içmeseydin etraf çakal kaynıyor diyeceğim de iş işten geçmiş artık.

Engellemişsin zaten bence artık yazmaz.Eşine şimdilik söyleme.Bir daha da asla gitme ona.Ne iğrenç insanlar ya.

Heryer sapık heryer ruh hastası! Bi daha gitmeyin oraya. Aramaya yada mesaj atmaya devam ederse evli barklı kadınım benimle iletişime geçmeyin yanlış anlıyorum deyin. Gerizekalı ya!

bir daha ararsa savcılığa şikayette bulunacağınızı söyleyin adamdaki cesarete bak ya

Kendi telefonundan direkt pat diye neden aradın ki?? bu gibi durumlarda olmasa bile olacağı düşünerek hareket etmek daha doğru... Ki nitekim düşündüğün de başına gelmiş...

Hattını değiştirmekten ve oraya bir daha adım atmamaktan başka çare yok ne yazıkki...

Söyleyin biri kulağını çeksin,evli barklı kadına askıntı olmak nedir, kimbilir başkasınada neler yapıyor yada yapacak, haddini bilsin bence,geçmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…