Terzinin niyeti...

Terzi islerini esim halleder yani o gider.o durumda erkekse karsimdaki esim arar genelde..karsidaki insanlarin niyetinin ne oldugunu bilemeyiz her zaman temkinli olmakta fayda var.

Telefon hattınızı değiştirin isterseniz en azından bulamaz rehberden vs gizletebilirsiniz,başka hatlardan da mesaj atmış ya en azından değiştirirseniz bulamaz.

Üniversitedeyken bir terzi de beni taciz etmişti bel ölçüsü alırken. Bağırınca da yanlış anladın biz terziler doktorlar gibi yeminliyiz demişti elleri kırılasıca.

Başlığı görünce öyle bir şey zannettim şükür değilmiş. Be n olsam eşime söylerdim o bildirsin haddini

benim başımada böyle bişey geldi
iş yerimde evli bir çocuk
normal diger calısanlar gibi slm lasıyorduk sadece
benim numaramı iş rehberinden almıs
neyse bu slm arkadasım nasılsın falan mesaj attı
günaydın falan diye aynı
neyse dedimki yahu ben evli barklı insanım ( cocugum oldugunu biliyor ise getiriyorum ara sıra)
bana msj atıp durma diger arkadaslar gibi iş arkadasımsın slm slm bu kadar yazma msj falan
yine devam senin kölen olmaya razıyım diyor daha
bana eger dedim bir msj daha atarsan adam değilsin dedim
bir msj daha atta göreyim neler olacagını tahmin bile edemezsin erkeksen bir msj daha at diye yineledim
sonra bıraktı sil o numaramı dedim o gün bugün atmıyor.
iş yerinde yüzünede bakmıyorum ayrı bölüm zaten denk gelmiyoruz bile
gecende özür dilerim diyor bir rastladık hiç konusmadım
tınlamadım yanlıs bişey yapmadıkca böyle lerini pek takmam ben
eşimede demedim hersey ese denmez ben çözerim çünkü hep
sert mizajlıyım zaten bayanın yapısından karsı tarf anlıyor bunun rahatlıgı var bende

Numaranızı değiştirin. Bi
daha da o terziye gitmeyin. Zaten gitmezsiniz de.

Tabiki eşine söyle ya başkasından duyarsa aynen böyle anlat gizlemek korkunç olur

korktuğunuzu veya ondan kactığınızı belli etmeyin derim. böyle insanlar kaçtığınızı anlarlarsa daha cok üzerinze gelirler.

Ben biyle biseyi asla esimden saklamazdim. Sonra ortaya cikar adam bi camur atar kimse inanmasa bile izi kalir. En iyisi esinize soylemeniz.

Allah in cezasi ya.. ne cesaret var bu adamlarda ya, su eslerimizin yapacaklarindan korkmasak da agzini burnunu kirsalar keske.. kirmakla da kalmazlar ya..
iyi yapmissiniz engellemekle.. bir muddet bu sekilde gitsin baktiniz baska nolardan rahatsiz ediyor.. dukkanina gidin agziniza ne geldiyse soyleyin yerin dibine sokun tehdit edin polise gidiyorum simdi buraya yigacam herkesi diye..

Ayy ben çok korktum..ama eşime söylerdim sanırım çünkü böyleleri yarın öbür gün iftira atar. Yok kuyruk salladı gibi ahlaksız Bir uslup takınır.

Ayy ben çok korktum..ama eşime söylerdim sanırım çünkü böyleleri yarın öbür gün iftira atar. Yok kuyruk salladı gibi ahlaksız Bir uslup takınır.
eslerimiz bizi tanıyordur ne münasebet canım elin adamına inanacak bize inanmayacak
ben bunu sacma buluyorum

eşlerimiz bizim ne yaptıgımızı bilmeyecekmi bizim karakterimizi bilmiyormu gidip elin adamı bana kuyruk salladı haydi hoppp bosan olurmu canım böyle

eşinden saklayarak herşeyi daha kötü yapabilirsin. farklı bi şekilde öğrense nolcak, sakladığın için senden şüphelenebilir. eşin bu şerefsiz yüzünden elini kana bulucak kadar zayıfmı. haddini bildirsin o uçkur düşkününe

İnanın benim de aklıma bu geldi. Daha geçen hafta Ankara'da otobüste bir kadına tecavüz etti ya otobüs şoförü. Sonra da o adi herif kendini kurtarmak icin güya kadının 'seni seviyorum' dediğini söylemiş.. Ayşe Arman'in röportajini okudum kadincagizin psikolojisi mahvolmus zaten.

En korktugum şeydir iyi niyetle esnafla muhatap olurken yanlış anlaşılmak.
Ki bence esinize anlatın. Sonra farklı bir durumdan ortaya çıkarsa cok daha kötü olur.zira yanlış anlaşılmaya ve hatta Allah korusun iftiraya ugramaya cok müsait bir konu.
Bir de devir cok kötü. insan hayırlı isler demeye bile cekiniyor..bu sebeple cok daha dikkatli ve resmi olun.bu gibi pislikler malesef bizim iyi niyetle dedigimiz "kolay gelsin,Allah bol kazanc versin" gibi insancıl tabirleri kur zannediyor.ona göre davranmak gerek.

Adamın en başından beri hareketleri anormal zaten. Keşke kendi telefonunuzdan aramayıp eşinizin telefonundan arasaydınız ya da ne bileyim özelden arasaydınız, kendi telinizden aramakla hata etmişsiniz. Kurumsal şirketler neyse de böyle mahalle esnafını kendi telinizden aramayın.

Adam aradığında "Ürünleri eşim iş çıkışı almaya gelecek" deyin ve terziye eşinizi gönderin ya da eşinizle beraber gidin.
Terziye eşiniz giderse bir daha musallat olacağını sanmam. Ürünleri aldıktan sonra da adamın telini engelleyin.

eşine söyleme bir daha da dükkanına adım atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…