- 1 Şubat 2015
- 3.780
- 9.805
- 358
Anladım. Yani unutulmaz Bir cinsel hayatları mu olmuş, birbirlerinin kokusunu mu özlemişler acaba, kadınla her fırsatta unutulmaz sevişmeler mi yaşamışlar, insan ister istemez merak ediyor..kötücül, şeytani
Mesela aklına nasıl girerValla napıyosan yap içinde kendini ye kıskançlıktan ama bunu eşine sakın belli etme adamın aklına sokma
Anladım. Yani unutulmaz Bir cinsel hayatları mu olmuş, birbirlerinin kokusunu mu özlemişler acaba, kadınla her fırsatta unutulmaz sevişmeler mi yaşamışlar, insan ister istemez merak ediyor..
Evlilikte böyle şeyler azalır, bilirsiniz.
Sevişmenin ileri aşaması ne olaki?Yani sevişmenin ileri aşaması işte gerisini sen anla
Yaaaa çok sevindim bebeğe yeni görüyorum. Hayırlı olsun.Bence haklısın. Cool olmak adına "Ay ben hic takmam geçmiş geçmişte kaldı" demek bana pek inandırıcı gelmiyor. Kim olsa rahatsız olur. Yine de sen bu duygulari düşünceleri yenmeye çalış canım. Kendin için..
Cok teşekkür ederim canım. SevgilerYaaaa çok sevindim bebeğe yeni görüyorum. Hayırlı olsun.
Benim aklima rollerin değişmiş olabileceği birşey geldi ileri derece deyinceileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/
Benim aklima rollerin değişmiş olabileceği birşey geldi ileri derece deyinceileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/
Benim aklima rollerin değişmiş olabileceği birşey geldi ileri derece deyince
Aklına sokarsın çünküMesela neden
Antihemcins muhabbeti yapmadim. Ora da bir ironi vardi ama anlayana!!!!Şu "sizinle eğlendi benimle evlendi" geyiği o kadar salakça bir şey ki, yeri geldiği için söylemeden edemedim. Yapmayın yani bari siz bunu kendi hemcinslerinize...
birincisi insan zaten eğlenebildiği biriyle evlenmeli.ikincisi bu tarz herifle evlenen kadın da alagavat gibi bir şey olmuş oluyor
Ondan sonra düşünmeye başlar değil mi ve belki de isterAklına sokarsın çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?