Tesadüfün Böylesi :(

Okudum tatlım yorumunu. Yol gösterdiğin tesekkürler eşime hiç bahsetmiyorum dediğin gibi. İçime atıyorum

Bence çok da takmamak gerek sonuçta sen eski sevgilimi görsen aaa eski sevgilim hep onu düşüneyim demezsin olmuş bitmiş insanlar evlenip bıraktıklarını unutuyor esin de unutmuştur

Okudum tatlım yorumunu. Yol gösterdiğin tesekkürler eşime hiç bahsetmiyorum dediğin gibi. İçime atıyorum
Rica ederim canım .Epey yorum vardı araya kaynamış olabilir yorumum diye düşündüm umarım hiç denk gelmezsiniz o kızla da.

Acaba nasıl bir ileri derecede birliktelik?
Böyle sabahlara kadar sevişmeli, boş fantazili, unutulmaz bir şey miydi?

Seninle eğlendi benimle evlendi pankarti taşiyin. Evet zor bir durum ama takmamaya çalisin ki eşeğin aklina karpuz çekirdeği düşürmeyin

Seninle eğlendi benimle evlendi pankarti taşiyin. Evet zor bir durum ama takmamaya çalisin ki eşeğin aklina karpuz çekirdeği düşürmeyin

Şu "sizinle eğlendi benimle evlendi" geyiği o kadar salakça bir şey ki, yeri geldiği için söylemeden edemedim. Yapmayın yani bari siz bunu kendi hemcinslerinize...
birincisi insan zaten eğlenebildiği biriyle evlenmeli.ikincisi bu tarz herifle evlenen kadın da alagavat gibi bir şey olmuş oluyor

Ben hiç sizinle eğlendi benimle evleniyor diyen bir erkek görmedim görmem de inşallah

Namus iki cinsiyet için de geçerli olan bir şey, bizde sadece kadınlara kullanılıyor ama.

İleri derece birliktelik ne demek,kan kardeşi filan mı olmuşlar ortak böbrek mi kullanmışlar,üslubunuz çok garip

Bir ilahiyatçı profesör vardı ileri derecede oral seks yapmayın diyen o geldi aklıma,tövbe tövbe

Ben hiç sizinle eğlendi benimle evleniyor diyen bir erkek görmedim görmem de inşallah

Namus iki cinsiyet için de geçerli olan bir şey, bizde sadece kadınlara kullanılıyor ama.

Aynen, göreceğimizi de sanmıyorum.analarının biricik kuzucukları oldukları için helal süt emmiş kız isterler genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…