Okudum tatlım yorumunu. Yol gösterdiğin tesekkürlerAnladığım kadarıyla tesadüfen kendi kurumu oraya atamış kızı, o zaman kızın da suçu yok . Tamamen şansa denk gelmiş, kızı suçlamayın kendinizi de üzmeyin. Evet bencede çok sinir bozucu bir durum , takma boşver ne olacak diyenler bana pek inandırıcı gelmiyor. Kim olsa uzakta olan bir eski sevgili pat ortaya çıkınca rahatsız olur. Eşiniz belki de bu durumdan rahatsız olacak, şahsen kimse eski sevgililerini yakınında istemez durduk yere . Ne gerek var ki bitmiş gitmiş deriz, eşinize de o yüzden bir şey demeyin. Aklına bile gelmiyorken siz aklına getirmiş olursunuz. Eşiniz onunla değil sizle evlenmiş, hep bunu getirin aklınıza kötü hissettiğinizde. Kızı da hiçbir yerden stalklamayın ki zamanla çıksın aklınızdan.
Rica ederim canım .Epey yorum vardı araya kaynamış olabilir yorumum diye düşündümOkudum tatlım yorumunu. Yol gösterdiğin tesekkürlereşime hiç bahsetmiyorum dediğin gibi. İçime atıyorum
Aylardır aktif girmiyorum kk’ya. Ama sizi bile özlemişim be her şeye maydanoz tayfa ♥
Ve ne demek efendim teveccühünüz, alkışlarınıza layık olmaya çalışıyorum
Acaba nasıl bir ileri derecede birliktelik?
Böyle sabahlara kadar sevişmeli, boş fantazili, unutulmaz bir şey miydi?
Seninle eğlendi benimle evlendi pankarti taşiyin. Evet zor bir durum ama takmamaya çalisin ki eşeğin aklina karpuz çekirdeği düşürmeyin
Ben hiç sizinle eğlendi benimle evleniyor diyen bir erkek görmedim görmem de inşallahŞu "sizinle eğlendi benimle evlendi" geyiği o kadar salakça bir şey ki, yeri geldiği için söylemeden edemedim. Yapmayın yani bari siz bunu kendi hemcinslerinize...
birincisi insan zaten eğlenebildiği biriyle evlenmeli.ikincisi bu tarz herifle evlenen kadın da alagavat gibi bir şey olmuş oluyor
Mesela nedenSakın eşine onu kıskandığını belli edip aklına karpuz kabuğu sokma sakın bak konusunu bile açma o açarsa da aynen tesadüf işte olabilir de geç bu senin için çok önemsiz bir konuymuş gibi davran
Evil derken?Aşırı evil bir yorum
Evil derken?
Kızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
He yaa. Hani evrende tesadüf diye bir şey yoktu. Böyle muhteşem bir düzen kendi kendine olamazdı...Küçücük bir şehre tesadüfi atanmak.......
Ben hiç sizinle eğlendi benimle evleniyor diyen bir erkek görmedim görmem de inşallah
Namus iki cinsiyet için de geçerli olan bir şey, bizde sadece kadınlara kullanılıyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?