Tesadüfün Böylesi :(

kız ne alaka eşinin yaşadığı şehre tayin istiyor ???
siz nerden öğrendiniz geldiğini?
kızın bu şehirle bir bağlantısı var mi eşinizden başka?

Bu yorum sahibi erkek olabilir mi? Sado mazo filan... muhabbeti başka yerlere götürüyorlar sayın admin bilgilerinize
net ifadeler kullanmadığınızdan ucu açık cümleler kim nereye çekerse gider. muhabbet başka yerlere gidiyor derken bile netlik yok. ayrıca aklınızdaki ilişki basamaklarını çözmeye çalışıyoruz. bu forumda cinsellik de konuşulabiliyor öcü veya çirkin bir durum değil. tabularınız var belli. bu tabular sizi çok sıkıntıya düşürür

Ay valla can sıkıcı bir durum ya ben olsam bana da afakanlar basar umarım eşin sogumustur zamanla ve gördükçe yeniden alevlenmeZ ..bide kız bilerekmi oraya atama yazdı acep

Net hala seviyor bence.bu modernlik degil.esini hice sayacak kadar takmamak.

Evet kuruntu yapıyorsun, rahat ol şütfen

Herkes birilerinin eski sevgilisi. Kaçamazsın ki dünya küçük. Benim eşimin eski sevgilisi öğrencimin annesinin çok yakın bir arkadaşıydı. Sosyal medyada beni ekleyince fotograflarını gördüm sarmaş dolaş. O da bir şey mi ben eşim ve görümcelerimle birlikte, görümcemin yaşadığı şehirde bilmeden eski sevgilimin abisinin düğününe bile gittim. Görümcemin eşiyle eski sevgilimin babası arkadaşmış meğerse. En büyük korkum bir gün kendimin ya da eşimin eski sevgilisinin çocuğunun öğretmeni olmak =)))

Bende eşimin eski sevgilisiyle aynı şehirde yaşıyorum.üsteli eski sevgilisi 2 yıllıl evliydi boşanmış birde çocugu var.yogun stalklarım sonucu ögrendim.karşılaştıkta birgün.biz el eleydik.kız tekti.karşıdan geliyodu.o an eşimin elimi sıkışını ömrüm boyunca unutamam.kızın boşandıgını ben biliyorum ama belki eşimde biliyordur.ortak cok arkadası var cnkü.ama hiç bir zaman bunu sorun etmedim.özgüvenimden kendimden ödün vermedim.elimi sıkma konusunda irdelesem noldu zoruna mı gitti vs diye olay cıkartabilirdim ama oturdum kendimi düşündüm.kendi eski erkek arkadasımı görsem o anki çarpıntımı düşünmek bile istemiyorum.bu karşı tarafa birşey hissettigimden degil duygu karmaşası insanı saçmalatabiliyor.düşünsene karşılaşıyosun eski sevdigin sonradan nefret ettigin sonra hiç bişey hissetmedigin o an hangisini hissetcegini şaşırıp kalbinde çarpındı ve panik olabilir.o yüzden irdeleme.güzelligine bakımına önem ver.benimkinn eskisi boşandıgı halde sallamıyorum.eger gerçekten ona gidecek bir karakteri varsa mümkünse hemen gitsinki cok fazla zamanımdan çalmasın düşüncesindeyim

Hanımefendi güzelce yanlış biliyorsunuz diyebilirsiniz.Neden sert çıkıyorsunuz?
Size sert mi çıkmışım hayırdır??
net bilmediği konularda hayır sen yanlış biliyorsun diyenlere tahammülüm yok, önce bir öğrenin di mi ama. Çok emin gibi hayır doğrusu bu diye yazmışsınız bu ahkam kesmektir.

ne gereksiz muhabbetler ya,

benim babamin eski sevgilisi varmis, komsularmis, kadin evleniyor ama sonra bosanip eski eve geri geliyor, halarim sanirsam annemi sinir etmek icin eskilerden anlatirdi bik bik,
annem ozguvenli kadin takmazdi ama,
biz etkilenirdik ve sinir olurduk kadina ya,
kadincagizin ne sucu varsa.

herkesleri rahat birakin, bosuna da kendi evinizin huzurunu bozmayin,
cocuklar etkileniyor

Bu yorum sahibi erkek olabilir mi? Sado mazo filan... muhabbeti başka yerlere götürüyorlar sayın admin bilgilerinize
Uzun zamandır yorumlarını bildiğim, gördüğüm Yorumları çok yerinde bir üye. Bu yoruma göre bu çıkarımda bulunmanız çok ilginç

Evet yarama tuz basan bir zatı muhterem daha
ahahahha bu ne ya.
ne diyelim, eşin seni seviyor
kızın da saçını başını yol mu diyelim
bekarken yaşadığım yere gittim mi eski sevgililerimi bende görüyorum bazen.
hiçbir şey olmuyor.
eşimi sevmişim evlenmişim, çok sevseydim onlardan biriyle evlenirdim demek ki.
özgüvensizlik bi kadına asla yakışmıyor.
siz böyle olursanız ve bu konuyu sürekli gündemde tutarsanız sağıra kulak açarsınız o kadar.

Tabiki katiliyorum. Kabul etmeyecegi biseyse bence de evlenmemeliydi. Ben genel olarak soyledin sandim. Hani iliskide cinsellik gayet normal dedigin icin. Genel algiladim o yuzden dedim herkese gore normal degil diye.
Konu sahibi icin soylediginde haklisin tabiki. Bakir bulmaliydi

Eşinin umru bile degildir şu an emin ol
Insan gerçekten başkasını aldıysa ve sevdiyse geçmişteki kişi kişiler siliniyor ha size olab sevgisinden sistemiyseniz işte o zaman sıkıntı olabilir sadece

Bu arada seks yapmış açık açık söyle diyen arkadaşlar çok kiricisiniz
Benim eşim böyle bisey yaşamış olsa ben de dile getiremezdim düşündükçe söyledikçe üzülürdüm üstüne basa basa söyletmek neden? Çok ayıp yaptığınız...

Ben zaten böylelerinin seviyesini, kültürünü, mezuniyetini, çevre yapısını ve üzerlerindeki psikolojik baskıyı gayet iyi anlıyorum. Teşekkürler yorumun için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…