tescilli meyve sularinin kokusmus meyve REZALETİ!! GİDA TERORU!

bak ben sana daha net olanı yolladım ,nasıl meyve suyuna dönüştüğü burda daha ayrıntılı ,işte bahsettiğim büyük markaların aynen üretim tesisleri böyle ,her üretim yapıldığında muhakkak incelemeye gider ,işte o labratuarda inceleme deniliyor ya ben işin o ayağında da çalışıyorum aynı zamanda ..

Elite Naturel - %100 Organik meyve suyu üretim prosesi - YouTube

Protein ve karbonhidrat birlikte yenilmesi gerekiyor. Bu mesele bana biraz diyetisyenlerin isgüzarlığı gibi geliyor. Şöyle ki: şimdi diyetisyen danışanına bakıyor, spor yap diyecek ama yapacak popo yok yani var aslında hemde fazlasıyla da neyse Ne dedi adamlar protein ve karbonhidrat birlikte yemeyin yağ olur. Nah olur bir kere ikisi birbirini dengeleyen ve faydalarını arttıran şeyler. Yani protein karbonhidratın yağa dönüşmesini engelliyor..Karbonhidrat da proteinin enzimini yani vücuda faydasını arttırıyor.

Çay meselesinden emin değilim ama evet yemeklerden hemen sonra içilen çaylar özellikle bağırsaklardaki demir emilimini azaltıyormuş..

Eee aynı şey yumurta içinde de geçerli değil miydi :) Canan Karatay gibi bir insan çıktı ve tüm tabuları yıktı. Helal olsun kadına...

Son düzenleme:

Bu video bittikten sonra çıkan videolar arasında meyve dekantörü diye makine tanıtımı yapılmış.Allah aşkına biri açıklasın o makineden çıkan insan posasına benzeyen şey nedir. Umarım sıkılma işleminden sonra çıkan meyve posasıdır ve kullanılmamak üzere atılıyordur...

Bence meyve suyu veya ekmek degilde bu kadar ayrintili yasamak insan sagligi icin en zararli olani.

inşallah her yer böyle olur.
video için teşekkürler daha aydınlatıcı oldu

arkadaşlar peki limonlu soda için ne düşünüyosunuz. bu aralar içecek olarak sadece bunu tüketiyorum. zararlı mı sizce? zararlıysa hangi yönden?

Aklima geldi simdi bak benimde:))
Bir marketin ekmek bolumunde calisiyodum. Dilim ekmekleri firina koymak icin dolaptan cikardim. Ortasina fare yavrulamis:)) fareleri attik ekmegi firina koyduk:) sonrada satisa gitti....
Kaynim leblebi fabrikasinda calisirken uzerindeki fareleri oldurmeleri gerekirmis. Kactiklari icin mecburen sineklikle olduruyolarmis. Vurunca ezilen farelerin kanlari etrafa fiskiriyomus :)))

En sonda bizim koye esek toplamaya gelmislerdi inekle karistirinca anlasilmiyomus...

Igggg midem bulandi yaaa..

niye alakasız olsun canım. bu da bir gıda terörü. bilgilenmek ve bilgilendirmek en güzel şey.
sirke kokusu sinmez mi canım onlara ya? e alelacele yemek yapıoruz bazen. iyice suda bekletmeye vaktimiz olmuyo çoğu zaman. ama ben bütün sebzeleri meyveleri katur kütür ovalaya ovalaya yıkarım.

valla böyle haberleri duyduktan sonra, "emaneten yaşıyoruz" gibime geliyor..

çıldırıcam sanırım :O

çok güldüm ya

sence de sağlık önemli değil mi?
aslında bir yerde haklısın çok didiklersen her şeyde bir oyun var

elma sirkesi kullan canım o kokmuyor genelde.yeşillikleri iyice bekletebilirsin ki görüceksin suyun içinden bir sürü böcek çıkacak bunları yemek istemiyorsan beklet.meyveye gelincede kısa süre batır çıkart sonra iyice yıka.soyulan meyveyse eğer soymaya dikkat et.ya da dediğim gibi iyice beklet.farelerin bile aralarında gezdiği şeyleri evimize getiriyoruz.biraz sirke kokusundan birşey olmaz.zaten sirkeli su olduğu için çok kokmuyor.

çok güldüm ya

sence de sağlık önemli değil mi?
aslında bir yerde haklısın çok didiklersen her şeyde bir oyun var

Onemli olmasina onemli de benim yapabilecegim birsey yok malesef.

en son evde hergun yedigim bir yiyecegin tamamen domuzdan uretilmis oldugunu arkasini okuyunca ogrenmem ve agzimdaki son parcanin burnumdan gelmesiyle son bulmasi beni cok sarsti:)

Birde pringels in icindeki E471 in domuz uretimi olmasina cok aglamistim. Cok seviyodum cunku.

tabii ki senin bileceğin iş sen yiyorsun sonuçta.senin seçimin.
ama ben dikkat ederim mesela.

kırmızılı yer baya kötü olmuş ya.
iç dikkat etmedin mi?

tabii ki senin bileceğin iş sen yiyorsun sonuçta.senin seçimin.
ama ben dikkat ederim mesela.

kırmızılı yer baya kötü olmuş ya.
iç dikkat etmedin mi?

Aldigim herseyin arkasini okurum markette ama o wafel gozden kacmis veya okudum temiz sandigim birsey bilmiyorum. Artik zaten beynim yiyecek konusunda durmus sekilde bazi seyleri gormeye tahammulum kalmadi.
Eve stok yaptigim makarna bile lezzet vermek amacli ogutulmus domuz iceriyormus. Hepsini atmak zorunda kaldim ama o makarnalarla birlikte 4 domuz tuketmisizdir heralde(
Makarna yaaa makarna domuz ne alaka icinde anlamiyorum.
Birde mc donaldsda ekmekler yumsak ve uzun sureli olmasi icin domuz yagi suruluyomus uzerine pisilirken (turkiyede bilmiyorum tabi).
Mc hayatimizda 1 senedir bitmis durumda.
Sadce arka tarafini gordugum bir turk firinindan ekmek aliyorum.
Ama icicekler falan ucuz marka almiyorum en azindan bu bi teselli oluyor.

Benim de dedemin portakal mandalina limon bahçesi var normal ağaçtakini pazar için satılırdı alta düşenleri komşu bahçeler meyve suyu fabrikasına gönderirdi ucuza alıyorlardı çürük çarık yeşillenmiş meyveleri. O yıllardır hiç içmem meyve suyu direk zararlı şekerli su içinde bir sürü koruyucu madde var bir kere yararı yok alabileceğimiz besin değeri yok.

bizim memlektin yarısı üzümü tamek e satardı
marka yazdım çünkü eskiden alıyodu..
gayette temiz kasalarla dizilen üzümlerdi
haa tesislerde bekletiyolarmıydı şumu bumu bilmem
ama meyve sularının içindeki mısır şurubunun zararını bilince almıyorum asla

ayyy bu ya???
yazdıklarını okuduktan sonra kurt nimet gibi geldi yani.
her şeye katmışlar.yurtdışında olmak bu yönden de kötü.
inşallah doğru düzgün br şey bulursun.
artık kendi makarnanı bile yapmak zorunda kalırsın bu gidişle.
baksana her şeyde varmış

ya haklı olabilirsiniz, özellikle meyve suyu konusunda ama en azından ekmekle ilgili olan anınızı buraya keşke yazmasaydınız. sonuçta ekmek alıp yemek durumundayız. seçme şansımız yok. şimdi bunu okuyan herkesin aklına ekmek yerken bu gelecek. yani ne bileyim en azından "yabancı madde" filan yazsaydınız.neticede biz de biliyoruz yediğimiz her şeyin çok sağlıklı koşullarda üretilmediğini ama böyle apaçık yazarsak aç kalacağız. temel gıda maddesi ve ikamesi olmayan bir şey sonuçta ekmek.

İstanbul halk ekmek nasıl ben ondan alıyorum iyi diyorlar unu kalitesi açısından inşallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…