Teşekkürler yanlış yere açmışım bakmayın boşa 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Hanımlar bir sorum olacak.. Konuyu o yüzden buraya açıyorum. Geçenlerde inşirah süresini duydum ve bir yerde altına fon koymuşlar müzik gibi... bende o melodi ile içimden mırıldandığımı farkettim. Hani dilimize bir şarkı takılır ya, onun gibi. Bunun bir mahsuru var mıdır acaba

Dini konu yasak. Ama kuranı makamlı okumak güzeldir eğer makama kaydıysanız ama müzik yanlış

Ya birde dini konuyu tanımadığınız, neyi ne derece doğru bilip bilmediği hakkınında hiç fikrinizin olmadığı insanlara sormanız abes değil mi?

Aklım almıyor burada böyle soruların sorulmasını.

Off daha çok merak ettim

Ben de ilk söyleyen kişinin yorumuna bakıp hııı doğruymuş deyip devam etmiyorum tabi ki.. burası insanların tartışabildiği bir platform. Herkes aynı fikirde de olmuyor. Zaten cevabı bilen insanlar büyük oranda aynı şeyleri yazıyorlar bilmeyenler sallıyorlar oda belli oluyor. Ayrıca çoğu hoca zannettiğimiz insanlar da yanlış bilgi veriyor, akıl süzgecinden geçirip doğruyu biraz da mantığınla bulmak önemli. Buradan fikirlere bakıyorum sadece..

Peki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…