Bir hobaaaa daha. Konu silmek de yasakHanımlar bir sorum olacak.. Cevap aldım teşekkürler
Kaçınılmaz sonYaaabanı yiyeceğim bu gidişle
Ban yemeden önce rica etsem tekrar konunu yazar mısın ? Merak ettim ne sordunYaaabanı yiyeceğim bu gidişle
Off daha çok merak ettimYa birde dini konuyu hiç tanımadığınız, neyi ne derece doğru bilip bilmediği hakkınında hiç fikrinizin olmadığı insanlara sormanız abes değil mi?
Hiç aklım almıyor burada böyle soruların sorulmasını.
Ben de ilk söyleyen kişinin yorumuna bakıp hııı doğruymuş deyip devam etmiyorum tabi ki.. burası insanların tartışabildiği bir platform. Herkes aynı fikirde de olmuyor. Zaten cevabı bilen insanlar büyük oranda aynı şeyleri yazıyorlar bilmeyenler sallıyorlar oda belli oluyor. Ayrıca çoğu hoca zannettiğimiz insanlar da yanlış bilgi veriyor, akıl süzgecinden geçirip doğruyu biraz da mantığınla bulmak önemli. Buradan fikirlere bakıyorum sadece..Ya birde dini konuyu hiç tanımadığınız, neyi ne derece doğru bilip bilmediği hakkınında hiç fikriniz olmadığı insanlara sormanız abes değil mi?
Hiç aklım almıyor burada böyle soruların sorulmasını.
Peki.Ben de ilk söyleyen kişinin yorumuna bakıp hııı doğruymuş deyip devam etmiyorum tabi ki.. burası insanların tartışabildiği bir platform. Herkes aynı fikirde de olmuyor. Zaten cevabı bilen insanlar büyük oranda aynı şeyleri yazıyorlar bilmeyenler sallıyorlar oda belli oluyor. Ayrıca çoğu hoca zannettiğimiz insanlar da yanlış bilgi veriyor, akıl süzgecinden geçirip doğruyu biraz da mantığınla bulmak önemli. Buradan fikirlere bakıyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?