- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
Konuyu niye siliyorsunuz ya?
Ne yapmış ne yapmış? Müzik makam okumak din... Süpaneke remix mi yapmış napmış arkadaş?
Yabmayın öyle şeyler.
bundan herhalde. ben anahtar kelimeleri birlestirince bu geldi aklima
Yooo herkesi tanıyoruz. Cenneti garantilemiş üyelerin hepsini sayabilirim.Ya birde dini konuyu tanımadığınız, neyi ne derece doğru bilip bilmediği hakkınında hiç fikrinizin olmadığı insanlara sormanız abes değil mi?
Aklım almıyor burada böyle soruların sorulmasını.
Ben duymak istediğimden emin değilimYooo herkesi tanıyoruz. Cenneti garantilemiş üyelerin hepsini sayabilirim.
Anaaa remix ilahi
bundan herhalde. ben anahtar kelimeleri birlestirince bu geldi aklima
Allah çoluk çocuklarına sabır versin. Üzücü
Benim de aklıma bu geldi
Merak edecek bişe yok. Konu sahibi demişti ki bişi suresini internetten dinlerken arkasında çalan müzik dilime dolandı günah olur mu? Öyle bişi işte. Aklımda kalan buAnaaa remix ilahisesli açtım eşim sallaaya başladı hoca efendi
Aşk olsun kızlar biriniz alıntılamamışsınız ayıp yaKudrAlobar
Yani bunu yapan çok insan var bide kendi aralarında bilip bilmeden bi kadın çıkıp ben okuyabiliyorum diye tecvidsiz okuyor hocalık yapmaya çalışıyor çok garip kafalar.Allah çoluk çocuklarına sabır versin. Üzücü
Şimdi bu nerdesin benim dilime dolandıMerak edecek bişe yok. Konu sahibi demişti ki bişi suresini internetten dinlerken arkasında çalan müzik dilime dolandı günah olur mu? Öyle bişi işte. Aklımda kalan bu
Ay bu muhteşem videoyu biri paylaşır diyordum, yanilmadim
Düz insan Merve diğerlerini görünce hatırladı.Ay bu muhteşem videoyu biri paylaşır diyordum, yanilmadim
Anaaa remix ilahisesli açtım eşim sallanmaya başladı hoca efendi
Aşk olsun kızlar biriniz alıntılamamışsınız ayıp yaKudrAlobar
Konuştuğum bir Arap çocuk var. Bana ne zaman şarkı söylese, gece ninni falan okusa aynı bu kadın gibi oluyor. "Amin" diyesim geliyor
Benim de aklıma bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?