• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teselli kizlarr :'(

Bosuna aglamissin. Bende bigun pastaneden cikarken cami farketmeyip direk daldim camida kirdim ama aglamadim oturdum guldum. Bu ilk bulusmamizdi ustelik. Nasil etkilediysem adami ayrildigimiz halde dusmemisti yakamdan :27: ay aklima geldi yine guluyorum yaa.

Merhaba kizlar , teselliye ihtiyacim var su an :'(:'(:'( . Bugun resmen rezil oldum . Teyzem cocuklari ve enistem bizim sehire gezmeye gelmisti bizde hep beraber restoranta gidelim dedik yaklasik 10 kisi oldugumuz icin siparislerimizde fazla ve karisik olucagindan anneme onceden bana soyle siparisi ben veriyim dedim ama annem yok kasada veririz dedi nitekim kasaya gittik siparisler icin ve sonuc tam bir kaos . biri pizza biri doner digeri kebab kimin ne istedigi belli degil . Tam o sirada da begendigim bi cocugun masalardan birinde oldugunu gordum ilk defa canlisini gordum ve resmen soka girdim ne diyecegimi sasirdim o anda da zaten stresten mi dersiniz dikkat cekmekmi bilmiyorum kuzenlerime gidin lan bir yerde oturun dedim ustelik bagirarak . Hic bana yakismayan bir davranista bulundum o sirada enistem bana pis pis bakti annem kizim nevrin dondu dedi cok sinirlendi ve tum lokantaya rezil oldum su an evdeyim aglamaktan gozlerim sismis durumda . Ilk kez canlisini gordugum bir insana verdigim izlenime bakin lan li manli konusuyor bu ne bicim kiz demistir icinden . Yaa boyle olmamaliydi kendimi heyecanlaninca kontrol edemiyorum kizlar yardim ve tesellinize ihtiyacim var :'( .

Hiç tanımadığınız biri yüzünden kuzenlerinize keşke öyle davranmasaydınız.

Yerinizde olsam çocuğun benim hakkımdaki izlenimlerini falan kafaya takmaktan çok kuzenlerime öyle davrandığım için pişmanlık duyardım
:34:

Bosuna aglamissin. Bende bigun pastaneden cikarken cami farketmeyip direk daldim camida kirdim ama aglamadim oturdum guldum. Bu ilk bulusmamizdi ustelik. Nasil etkilediysem adami ayrildigimiz halde dusmemisti yakamdan :27: ay aklima geldi yine guluyorum yaa.

😂 gulsemmi uzulsemmi bilemedim , cok kotu olmus gercekten . senin yerinde olsaydim heralde yasadigim sehirden tasinirdim :-D , ama insan sevince tum sakarliklar , rezillikler guzel geliyor iste :-D .

Hiç tanımadığınız biri yüzünden kuzenlerinize keşke öyle davranmasaydınız.

Yerinizde olsam çocuğun benim hakkımdaki izlenimlerini falan kafaya takmaktan çok kuzenlerime öyle davrandığım için pişmanlık duyardım
:34:

Durduk yerde tabiki de kizmadim kuzenlerime sadece tepkim asiriydi , normalde yapim degildir boyle hareketler iste ne oldugunu anlayamadim anlik heyecana geldim sanirim .

yurt disinda oldugunu pizza donerin ayni yerde olamasindan anladim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

😂 gulsemmi uzulsemmi bilemedim , cok kotu olmus gercekten . senin yerinde olsaydim heralde yasadigim sehirden tasinirdim :-D , ama insan sevince tum sakarliklar , rezillikler guzel geliyor iste :-D .

Ay ne uzulucem ki :) hep birlikte gulduk. Hem kendiyle dalga gecen insanlarin ozguveni yuksek olurmus.

Back
X