- Konu Sahibi belinayidil
Nerden başlayacağımı bilemiyorum uzun oldu kusura bakmayın. Özetle 15 ten fazla doktorun normal yolla hiç çocuğun olmayabilir dediği insanım. Oğluma 4 aylık evliyken mucize bir şekilde klomen tedavisiyle hamile kaldım plasenta previalı bir hamielik geçirdim. Oğlum 13 aylıkken hamile olduğumu öğrendim sevincle üzüntü birbirine karıştı üç gün boyunca ağladım oğluma ihanet ediyormuşum gibi hissettim oğlum emiyordu nasıl olacaktı bilmiyordum araştırarak ve doktoruma danışarak hamilelik boyunca emzirebileceğimi öğrendim 8 ay boyunca emzirdim oğlumla gayet normal ilgilendim tabii aklımdaki sorular sorunlar bitmedi. Şuan düşünüyorum kardeşi emerken emmek isterse nasıl olacak,kardeşini kıskanacak mı,beni neler bekliyor? Çok detaycı ve kuralcı bir insanım oğlumun düzeninin bozulmasını istemiyorum b iki çocukla anneliği becerebilecek miyim kafama çok takıyorum en çok oğluma üzülüyorum eşime bunları anlatınca mesleğimden ötürü tabiki başarırsın diyor ama annelik öğretmenliğe benzemiyor ki suan beni kimsenin anlamadığını düşünüyorum,doğum yaklaştıkçada korkuyorum. Iyi örnekler duymaya ihtiyacım var.