ben geçen yaz bi kaç kez giyindim böyle ama olmadı beğenmedim etekle giyindiğin gibi olmuyor ceketin önünü kapatınca elbise sıradan bi eteğe dönüşüyor açık bırakınca da ceketin havası bozuluyor yani böyle elbise üzerine böyle ceket olmadı bende
offf çok güzel kombinler ama içim gitti bakınca çokmu pahalııı
insanın nefsi galyana geliiyor bakınca bakmasammı acep
Haklısın tatlım,genelde bolero tercih edilir,bende boleroyu çok sevemedim nedense,ya elbisenin kolları da uzun olacak benim için yada farklı alternatifler olmalı...Dediğin gibi,elbise üstüne ceket olunca pek alışılmadık tarz oluyor,fakat bazı ceketler çok yakışıyor gerçekten,bazıları ise oldukça sıradan oluyor..Seçime bağlı yani...
Bu arada ufacık bir not:Kombin sitesi,sadece tesettüre dayalı olmadığı için bolero seçenekleri fazla değil,bu şekilde çözümler buldum bende
Yorumun için teşekkür ederim
Beğenmene sevindim
Ayy canım aşırı pahalı hemde ya,Türkiye şartlarında bir maaş yetmez tüm bu kombine:18:
Nefis boş durmuyor ama Cennette çok daha güzellerinin,hakedenlere sunulacağını düşün canım
İnşaallah bizler de hakedenlerden oluruz
bak bunu da denedim ama böyle eteğin kendi renginden botu da yakıştıramadım böyle etek yerine pantolon etek ve botlar da ceketin renginde daha çok hoşuma gitmişti ama renk kombinasyonun yine çok güzel
Bayıldım ya kombinler süperçok samimi söylüyorum kapanasım geldi, zaten ara ara düşünüyodum
ayakkabılara bayıldım nereden bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?