Tesettür Kombinleri

ben geçen yaz bi kaç kez giyindim böyle ama olmadı beğenmedim etekle giyindiğin gibi olmuyor ceketin önünü kapatınca elbise sıradan bi eteğe dönüşüyor açık bırakınca da ceketin havası bozuluyor yani böyle elbise üzerine böyle ceket olmadı bende

offf çok güzel kombinler ama içim gitti bakınca çokmu pahalııı
insanın nefsi galyana geliiyor bakınca bakmasammı acep

Bayıldım ya kombinler süper çok samimi söylüyorum kapanasım geldi, zaten ara ara düşünüyodum

Haklısın tatlım,genelde bolero tercih edilir,bende boleroyu çok sevemedim nedense,ya elbisenin kolları da uzun olacak benim için yada farklı alternatifler olmalı...Dediğin gibi,elbise üstüne ceket olunca pek alışılmadık tarz oluyor,fakat bazı ceketler çok yakışıyor gerçekten,bazıları ise oldukça sıradan oluyor..Seçime bağlı yani...

Bu arada ufacık bir not:Kombin sitesi,sadece tesettüre dayalı olmadığı için bolero seçenekleri fazla değil,bu şekilde çözümler buldum bende

Yorumun için teşekkür ederim

offf çok güzel kombinler ama içim gitti bakınca çokmu pahalııı
insanın nefsi galyana geliiyor bakınca bakmasammı acep

Beğenmene sevindim

Ayy canım aşırı pahalı hemde ya,Türkiye şartlarında bir maaş yetmez tüm bu kombine:18:

Nefis boş durmuyor ama Cennette çok daha güzellerinin,hakedenlere sunulacağını düşün canım

İnşaallah bizler de hakedenlerden oluruz

ne demek ellerine ve zevkine sağlık
o bolero denen şeyi hiç hazzetmedim nedense bi tane bile bolerom yok ama bak ben tek düğmeli saten kısa bi ceketle denemiştim askılı elbisemi herkes çok beğenmişti böyle olunca ceketi açıkta bıraksan düğmeyi de kapatsan elbise kendini gösteriyor

amin amin :)
diğer taraftan bi dünya muadili var bu ürünlerin inanmazsınız ben o yukarıdaki kombini yaklaşık 50 tl ye mal etmiştim

bak bunu da denedim ama böyle eteğin kendi renginden botu da yakıştıramadım böyle etek yerine pantolon etek ve botlar da ceketin renginde daha çok hoşuma gitmişti ama renk kombinasyonun yine çok güzel

Canım,kombinlere ayrı ayrı yorum yapman çok memnun etti beni..Çok güzel ifade etmişsin beğeni seçeneklerini,ayrıca teşekkür ederim bunun için...

Haklısın olabilir aslında,bot rengi ceket renginden olursa,açık düşebileceğini düşündüm..Ben pantolon tercih etmediğim için,hep etek elbise kombinleri yapıyorum..Amacım uzun etek ve elbiselerle de şık olunabileceğini göstermek biraz da

Tekrar teşekkür ederim

Bayıldım ya kombinler süper çok samimi söylüyorum kapanasım geldi, zaten ara ara düşünüyodum

Canım teşekkür ederim,daha güzelleri sizin olsun

İnşaallah kapanırsın canım benim ya,Rabbim inşaallah hayırlısıyla ve en önemlisi hakkıyla örtünebilmeyi nasip etsin,senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…