Tesettür Kombinleri

Canım teşekkür ederim,daha güzelleri sizin olsun

İnşaallah kapanırsın canım benim ya,Rabbim inşaallah hayırlısıyla ve en önemlisi hakkıyla örtünebilmeyi nasip etsin,senin için dua edicem

Canım benim Allah razı olsun Rabbim nasip etsin, cok istiyorum ama korkuyorum inşallah olur olursa bu kombinleri kesin denicem, emeğine sağlık canımcım

Evet bende bir elbisemi,birkaç sene önce bu şekilde denemiştim,beyazdı elbisem,saten değildi benimki yazlık bir elbiseydi,düğme olan yerinde kurdela vardı,hoş durmuştu kısa bir ceketle...

Canım benim Allah razı olsun Rabbim nasip etsin, cok istiyorum ama korkuyorum inşallah olur olursa bu kombinleri kesin denicem, emeğine sağlık canımcım

Cümlemizden inşaallah

Korkacak birşey yok güzelim,bu zamanda hakkını verebilmek çok zor ama imkansız değil,nefse söz geçirebilmekte mesele..Yeter ki kesin karar ver,niyetini de etmişsin zaten,yürekten istediğin birşeyi Rabbim nasip etmez mi hiç

Kapanınca haber ver,sevinelim hep birlikte,Allah yardımcın olsun

İnşallaaaaaaah

ben bu sayfayı çok sevdim
her zaman böyle faal misin yoksa bunlar bu güne özel mi?

Teşekkür ederim

Belli günleri yok canım,fırsat buldukça yapıyorum,yaptıkça da ekliyorum

İki üç günde bir yüklüyorum hemen hemen

Her zaman beklerim topiğime,renk kattın yorumlarınla

canım yaa bende kombin yapıorum ama mesela buraya nasıl yüklüyosun onu yapamadım anlatırmısın

canım yaa bende kombin yapıorum ama mesela buraya nasıl yüklüyosun onu yapamadım anlatırmısın

Ben yaptığım kombinleri,kaydediyorum...Hızlıresim.com'dan yüklüyorum resmimi,yalnız boyutlandırma yaparken orta olanı tercih et,yoksa resim çok büyük oluyor..Yüklendikten sonra da forumlar yazan yerdeki linki gelip buraya kopyalıyorum direk..İnşaallah yardımcı olabilmişimdir..
Senin kombinlerini görmekte sevindirir

canım benimm çok teşekkür ederimm benim kombinler seninkinlerin yanına solda sıfır kalır ama becerebilirsem sende uygun görürsen buraya bi kaç tane yükleyebilirim çok teşekkür ederimm

canım benimm çok teşekkür ederimm benim kombinler seninkinlerin yanına solda sıfır kalır ama becerebilirsem sende uygun görürsen buraya bi kaç tane yükleyebilirim çok teşekkür ederimm

Rica ederim Olur mu öyle şey canım,eminim sende çok zevklisindir,belki de senin zevkin daha çok kimseye hitap eder

Tabi canım,buraya da yükleyebilirsin istersen ayrı konuda açabilirsin,sen bilirsin farketmez benim için

Kombinlerin altına isim yazmayı unutma ama,emeklerin boşa gitmesin,anlamı olsun

bir tane ekleyeyim bakalım olacakmı ?? inş sizlerde beğenirsiniz

Eklentiler

• $beyaz.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
bir tane ekleyeyim bakalım olacakmı ?? inş sizlerde beğenirsiniz

Canım,ben beğendim,ellerine emeğine sağlık...Eşarptaki ve takılardaki çiçek detayları hoş olmuş..Ben seviyorum bu tür ayrıntıları,bende yapıyorum,ayakkabı güllüyse çantayı da öyle tercih ediyorum...

Emeğine sağlık yeniden

bende çok dikkat ederim öle şeylere hatta çok dikkat ettiğim için bazen geç kalırız gitçeğimiz yere eşim isyan eder bu arada beğendiğine sevindim canım

Son düzenleme:
kombinleri görelim kombinlerrr

BAzı kararlar aldım Cumartesi kumaş alıp bişeyler dikicem kendime
5 kuruş edecek kıyafetlere dünyanın parasını alıolar deli oluorum
Evet dikiş dikcem

kombinleri görelim kombinlerrr

BAzı kararlar aldım Cumartesi kumaş alıp bişeyler dikicem kendime
5 kuruş edecek kıyafetlere dünyanın parasını alıolar deli oluorum
Evet dikiş dikcem

biliyo musun yaa dikişi ben de öğrenmek istiyor ama hiiiçç çaba harcamıyorum bunun için

dikişinden sonra seninde kombinlerini görelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…