Canım teşekkür ederim,daha güzelleri sizin olsun
İnşaallah kapanırsın canım benim ya,Rabbim inşaallah hayırlısıyla ve en önemlisi hakkıyla örtünebilmeyi nasip etsin,senin için dua edicem
ne demek ellerine ve zevkine sağlık
o bolero denen şeyi hiç hazzetmedim nedense bi tane bile bolerom yok ama bak ben tek düğmeli saten kısa bi ceketle denemiştim askılı elbisemi herkes çok beğenmişti böyle olunca ceketi açıkta bıraksan düğmeyi de kapatsan elbise kendini gösteriyor
Canım benim Allah razı olsunRabbim nasip etsin, cok istiyorum ama korkuyorum inşallah olur olursa bu kombinleri kesin denicem, emeğine sağlık canımcım
Ayakkabılar,L.A.M.B. Blade:26:
$260
Cümlemizden inşaallah
Korkacak birşey yok güzelim,bu zamanda hakkını verebilmek çok zor ama imkansız değil,nefse söz geçirebilmekte mesele..Yeter ki kesin karar ver,niyetini de etmişsin zaten,yürekten istediğin birşeyi Rabbim nasip etmez mi hiç
Kapanınca haber ver,sevinelim hep birlikte,Allah yardımcın olsun
Ayakkabılar,L.A.M.B. Blade:26:
$260
ben bu sayfayı çok sevdim
her zaman böyle faal misin yoksa bunlar bu güne özel mi?
canım yaa bende kombin yapıorum ama mesela buraya nasıl yüklüyosun onu yapamadım anlatırmısın
Ben yaptığım kombinleri,kaydediyorum...Hızlıresim.com'dan yüklüyorum resmimi,yalnız boyutlandırma yaparken orta olanı tercih et,yoksa resim çok büyük oluyor..Yüklendikten sonra da forumlar yazan yerdeki linki gelip buraya kopyalıyorum direk..İnşaallah yardımcı olabilmişimdir..
Senin kombinlerini görmekte sevindirir
canım benimm çok teşekkür ederimm benim kombinler seninkinlerin yanına solda sıfır kalır ama becerebilirsem sende uygun görürsen buraya bi kaç tane yükleyebilirim çok teşekkür ederimm
bende çok dikkat ederim öle şeylere hatta çok dikkat ettiğim için bazen geç kalırız gitçeğimiz yere eşim isyan ederbu arada beğendiğine sevindim canım
kombinleri görelim kombinlerrr
BAzı kararlar aldımCumartesi kumaş alıp bişeyler dikicem kendime
5 kuruş edecek kıyafetlere dünyanın parasını alıolardeli oluorum
Evet dikiş dikcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?