Tesettür Üzerine Herşey Buyurun Sohbetimize ...

Kur'an da eller ve yüz yorum olarak geçiyor. Kelime manası olarak el yüz yazmıyor..bu yüzden her mezhebe hatta her cemaate göre değişiyor.. Ben çıplak ayak giyiyorum..kesin bir hüküm olmadığı için..
Ama bunu kesin hükümle kanıtlıycak biri varsa bugün çöpe koyarım sandaletlerimi..

selamlar kızlar
kusuruma bakmayın
biraz damdan düşer gibi olacak ama haşema kullanan var mı aranızda
yüzme kursuna gideceğim ve nasıl bi şey almam konusunda çok kararsızım

Bi ara gelinliğimi eklerim fikir edinirsiniz
Baya bi güzeldi övünmek gibi olmasın
Tabi bu benim zevkim herkesinki değişir
Ben sadece fikir vermek isterim

aynı fikirdeyim yaa sanki çok özensiz oluyor ve bi de çok abartıyorlar.. insanlar tesettür diyor kendilerince tesettüre uygun bi gelinlik arıyorlar ama maşAllah üzerindeki taşlardan pullardan gelinlik gözükmüyor nerdeyse bence yanlış bu.. doğru gelinlik biraz süslü olur, şık olur da ama bunlar şık bile değil ki.. İnşaAllah buluruz...
Yok daha belli değil..
Sen nişanlı mısın??

evet canım daha çok yeniyim
ben kapanmadan öncede aman aman açık giyinmiyordum canım
dar giymiyorum allaha şükür giyinebildiğim kadar elimde olan imkanlar kadar
giyiniyorum allaha şükür inşallah hatasız oluruz canım bizde

Ben de kesin bi şey diyemem.. ama kapalı olması ihtimali bile varsa ben çıplak ayakla giymem giymiyorum da.. Doğrusu Allah biliyor ve inşaAllah yalnış yapmıyoruzdur

Teşekkür ediyorum :)
Ben de tunik tarzı şeyleri seviyorum.
Tunik ya da kap giyiyorum.Ya da bazen pelerin gibi şeyler giyiyorum eteğimin üzerine.Evet hem de rahat oluyor.
Ama bazen gerçekten insanlar kırıcı olabiliyor bu konuda.
Kendi yaptıklarını tek doğru kabul ediyorlar karşısındakine de onu diretmeye bayılıyorlar.

Bi ara gelinliğimi eklerim fikir edinirsiniz
Baya bi güzeldi övünmek gibi olmasın
Tabi bu benim zevkim herkesinki değişir
Ben sadece fikir vermek isterim

koy canim da bakalim akil da verirsin sonucta gecmissin o yollardan

Cok haklisin ve abartiyi hic sevmem gelin baslari felan da cok itici oluyor ,evet ben nisanliyim dugunum de agustosta ama ayni zamanda univ son sinifim kpss hazirlandigim icin hic cikip bakacak vaktim yok :-(

selamlar kızlar
kusuruma bakmayın
biraz damdan düşer gibi olacak ama haşema kullanan var mı aranızda
yüzme kursuna gideceğim ve nasıl bi şey almam konusunda çok kararsızım

Ben kullanmadım ama bence bol bişeyler alman gerek vücudun dikkat çekmesin diyee

topiginiz hayirli.guzel topik olmus.sandaletlerden konusulmus.bende giyiyorum arada.gozukmeyen siyah corapla.sicakda ayak terliyor malesef.bne ferace giyiyorum.cok seviyorum.ne kadar alsamda doyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…