- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
bende heryerden yapıyorum alışverişi marka olan yerler genelde pahalı oluyor çünkü çok güzelmiş güle güle giy canım
Teşekkür ederim daha güzelleri senin ve buradaki hanımların olsun inşallah
Evet haklısın..
Sandalet konusunu ben pek anlamadım.. sonuçta o da ayakkabı işte.. ben sadece bu konuyu çıplak ayakla giyilmesini doğru bulmadığım için açtım.. yoksa sandalet ya da başka bi ayakkabı ne fark eder kii
Bakma daha cok varsa cunku cesit cesit modeller cikiyor ya tesettur gelinlikeri boyle cok egreti duruyor sanki yani ozensiz mi yapiyorlar bilmiyorum ama cok nadir yakismis dedigim :-( insallah bulabilirizne kadar var dugune tarih belli mi ayrica kemere daha dikkatli baktim da arkadasiminki cok cok ince belki ondan kotu durmuyodur
Bi ara gelinliğimi eklerim fikir edinirsiniz
Baya bi güzeldi övünmek gibi olmasın
Tabi bu benim zevkim herkesinki değişir
Ben sadece fikir vermek isterim
Daha çok yeni kapanmışsın :)
Ben yıllarca ancak bu seviyeye gelebildim işte.
Bir de dediğin gibi çalıştığın yere göre de değişebiliyor giysiler.
Ama dar giyinmezsek dikkat çekici renkler kullanmazsak düzenli temiz giyinilirse ve
edepli olunursa sorun olmaz diye düşünüyorum.Genel çerçeveyi bozmadan yani.
Çünkü sonuçta Allah rızası için kapanıyoruz.Ve gerçekten herkes ne kadar gücü yeterse onu yapmaya çalışıyor.
Sonuçta insanız.Nasılki diğer konularda hata yapabiliyoruz bunda da hata yapmamız normal.
bende heryerden yapıyorum alışverişi marka olan yerler genelde pahalı oluyor çünkü çok güzelmiş güle güle giy canım
amin inşallah canım
Teşekkür ederim daha güzelleri senin ve buradaki hanımların olsun inşallah
selamlar kızlar
kusuruma bakmayın
biraz damdan düşer gibi olacak ama haşema kullanan var mı aranızda
yüzme kursuna gideceğim ve nasıl bi şey almam konusunda çok kararsızım
ben hiç giymedim canım haşema buradaki arkadaşların belki fikri vardır canım
Kur'an da eller ve yüz yorum olarak geçiyor. Kelime manası olarak el yüz yazmıyor..bu yüzden her mezhebe hatta her cemaate göre değişiyor.. Ben çıplak ayak giyiyorum..kesin bir hüküm olmadığı için..
Ama bunu kesin hükümle kanıtlıycak biri varsa bugün çöpe koyarım sandaletlerimi..
Ben çok sevdim seniii
Giyime bu adar özen gpstermem etkiledi beni
Ben etek sevmiyorum hep pantalon giyiyorum ama dar olmicak şekilde.. boyum kısa zaten pardesü falan giyemiyorum daha çok tunik giyinmeyi seviyorum hem de çok trahat oluyor..
Bi ara gelinliğimi eklerim fikir edinirsiniz
Baya bi güzeldi övünmek gibi olmasın
Tabi bu benim zevkim herkesinki değişir
Ben sadece fikir vermek isterim
aynı fikirdeyim yaa sanki çok özensiz oluyor ve bi de çok abartıyorlar.. insanlar tesettür diyor kendilerince tesettüre uygun bi gelinlik arıyorlar ama maşAllah üzerindeki taşlardan pullardan gelinlik gözükmüyor nerdeyse bence yanlış bu.. doğru gelinlik biraz süslü olur, şık olur da ama bunlar şık bile değil ki.. İnşaAllah buluruz...
Yok daha belli değil..
Sen nişanlı mısın??
selamlar kızlar
kusuruma bakmayın
biraz damdan düşer gibi olacak ama haşema kullanan var mı aranızda
yüzme kursuna gideceğim ve nasıl bi şey almam konusunda çok kararsızım
Ben kullanmadım ama bence bol bişeyler alman gerek vücudun dikkat çekmesin diyee
mrh arkadaşlar bende çok küçük yaşta kapandım
mrh arkadaşlar bende çok küçük yaşta kapandım
topiginiz hayirli.guzel topik olmus.sandaletlerden konusulmus.bende giyiyorum arada.gozukmeyen siyah corapla.sicakda ayak terliyor malesef.bne ferace giyiyorum.cok seviyorum.ne kadar alsamda doyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?