- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
aradıgım topigi buldum
peki alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz arkadaşlar
kapalı bayanlar nerdesiniz:18:
hepsini okumadım ama, çoğunuz yeni kapandınız sanırım....rabbim hayırlara vesile etsin inşallah....
ben 12 yaşımda kapandım, şuan 27 yaşındayım....açık olduğuma dair hiç bişey hatırlamıyorum :) ki zaten çocuktum kapandığımda, çok şükür hiç pişman değilim....ilk zamanlar çok ağladığım oldu babam zorlamıştı....arkadaşlarım hep açıktı ve bir tek ben kapalıydım...:) çocukluk işte, ama idrak ettiğim yaşa gelince babama hep teşekkür ettim kızına böyle bir meziyeti erken yaşta öğrettiği için...allah razı olsun babamdan...
genelde pardesü ve başörtü şeklinde giyinirim...yeni bir mevlana modeli aldım çok hoş bulabilirsem eklerim resmini...
bende size danışayım, gri renginde pardesüye ne renk başörtü uyar.? :)
hoşgeldin canım topiği ben açtım ama pek hareketlilik olmadı canım hayırlısı artık
ben aralık 28 de kapandım canım allaha çok şükür çok memnunum kapandığım için
ben daha pardesü ye geçemedim ama kap giyiyorum genelde canım
bence siyah eşarp çok hoş durur canım benim fikrim
Kırmızılı ve grili eşarp çok güzel uyar.Sarı da olabilir.Aslında koyu renkler dışında açık tonların çoğu uyar.Pembe de harika olur.
vakit buldukça uğrarım canım,
zamanla pardesü de giyersin inşallah, bende kapla başlamıştım pantolonla giyiyordum....ama zamanla pardesüye alıştım ve şimdi pardesüsüz çıkmam dışarı...:)
uğra tabiki canım her zaman beklerim inşallah
ben genelde pantolan giyorum 2 tane de eteğim var şimdilik onun harici sürekli pantolon canım çalıştığım için
bende pardesü ye özeniyorum ama nasip bakalım canım
siyah beyaz gri karışımı düşünmüştüm ama çok mu soluk olur diye vazgeçtim...pembe gri çok hoş olur gibi yada kırmızı gri...
bugün alıcam inşallah canım eklerim resmini buraya
geçen gün kızın birini gördüm kısa kollu gömleği mini eteği dizlerinden bayağı bi yukarda siyah bacaklarını gösteren çorabı ve eşarbı
baktım kaldım arkasından bende olması gerektiği tam kapanamıyorum belki eleştirmeye hakkım yok ama bu kadarıda nedir yaasüs olsun diyemi takıyo
Selam...
Kaç yıldır tesettürünü daha layıklı yapmak için uğraşan biri olarak bi kaç tavsiyem var.. Ben çok görüyorum çenesinin altı açık, ayağı görünen tesettürlüler.. Allah için bişey yapıyorsak tam yapmak gerek.
Tesettür dediğinde yüz ve eller dışında hiç bi yer görünmemeli ama ne yazık ki, şimdiki tesettürlüler tesettürü kendi zevklerine göre giyiniyorlar.. Tabii ki zevkle giyinmek çok doğal bi şey ama tesettüre yakışacak türden..
Tesettür sadece başımı örtdüm, biraz kapalı giyindim demek değil kiii... Tesettür Allahın kadınlara yakıştırdığı, onları korumak için uygun gördüyü bi şeydir.. Tesettür kadının kalkanıdır bence..
Allah hepimize Onun razı olduğu gibi tesettürlü olmayı nasip etsin.. Amin
ben aralık 28 te kapandım arkadaşlar ama çok fazla bi kombin bilgim yok malasef birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar
Selamlar..
Heyyy rekor bende9 yaşımda kapandım.. Hemde kendi isteğimle.. Annemlerde ilk başta e kapanın bakalım der gibi izin vermişlerdi.. Ama sonra bir daha hiç açılmadık..(ablamla ben) Hayatım boyuncada hiç pişman olmadım..Şimdi kızım 8.5 yaşında ve kapanmak istiyor.. Ama ben imam hatipe kadar bekle diyorum..vazgeçer diye çok korkuyorum.. Ama imam hatipte kapalı arkadaşları olunca birbirlerine destek olurlar diye düşünüyorum..
Buarada bende tesettüre önem veren biriyim ama sandalet giyiyorum..bunun sakıncası yok bildiğim kadarıyla..:26:
Çok fazla başkalarının giyimine karışmam ama şu yarımyamalak kapanalardan bende nefret ediyorum..o yüzden açılsınlar daha iyi.. Bence tabii..
Sayımız az olduğu için hareketli bir topik olacağını sanmıyorum ama olsun arada merhaba deriz birbirimize..
hepsini okumadım ama, çoğunuz yeni kapandınız sanırım....rabbim hayırlara vesile etsin inşallah....
ben 12 yaşımda kapandım, şuan 27 yaşındayım....açık olduğuma dair hiç bişey hatırlamıyorum :) ki zaten çocuktum kapandığımda, çok şükür hiç pişman değilim....ilk zamanlar çok ağladığım oldu babam zorlamıştı....arkadaşlarım hep açıktı ve bir tek ben kapalıydım...:) çocukluk işte, ama idrak ettiğim yaşa gelince babama hep teşekkür ettim kızına böyle bir meziyeti erken yaşta öğrettiği için...allah razı olsun babamdan...
genelde pardesü ve başörtü şeklinde giyinirim...yeni bir mevlana modeli aldım çok hoş bulabilirsem eklerim resmini...
Evet yeni moda başladı şimdi..çene altına iğne takmıyorlar boyun ve bazen kulaklara kadar görünüyor.. İşin kötüsü yeni kapanan tüm genç kızlar bu şekilde kapanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?