Bende kapalıyım yeni kapandığında zorluk çekmemek için bence 1 tane etek al kısa kazaklarınla ğömleklerinle giyersin. Birde uzun kap al pardesü de olabilir yeni kapancağın için he kadar olursa o kadar iyi olur çünkü içine ne giydiğin çok önemli olmıcak dışarda kapalı olması önemli şimdimxlik zamanlada alırsın zaten. Koyu renkler almanı tavsiye ederim
Dışardaki mağazalar çok uçuk ama nette uygun ve güzel eşyalar var. Sefamerve uygun ama kalitesiz. 2. Yıkamada bozuluyor. Alldayı buldum geçen 2 parça eşya aldım çok güzel ve kaliteli çıktı. Modanisa,modaselvimde güzel. Hayırlı olsun.
Dışardaki mağazalar çok uçuk ama nette uygun ve güzel eşyalar var. Sefamerve uygun ama kalitesiz. 2. Yıkamada bozuluyor. Alldayı buldum geçen 2 parça eşya aldım çok güzel ve kaliteli çıktı. Modanisa,modaselvimde güzel. Hayırlı olsun.
Merhaba kızlar. 25 yaşındayım ve çok şükür tesettüre girmek için net karar verdim. Bir siyah birde beyaz şal aldım ama kıyafetim yok. Çalışmıyorumda. 2.el siteler bile aşırı pahalı. Uygun fiyata nerden ne alabilirim yardım eder misiniz
merhabalar öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. ben tozlu.com diye bir site kullanıyorum bence çok ucuz. 15 tl ye tunikler 40 tl ye altlı üstlü takımlar çok hoş. baka bilirsiniz bence. Ayrıca kargo ücretide 4 tl idi.
Merhaba kızlar. 25 yaşındayım ve çok şükür tesettüre girmek için net karar verdim. Bir siyah birde beyaz şal aldım ama kıyafetim yok. Çalışmıyorumda. 2.el siteler bile aşırı pahalı. Uygun fiyata nerden ne alabilirim yardım eder misiniz
Canım ben sana sadece şunu diyeyim mutlaka ama mutlaka dikiş öğren inan ki bunca zmaan öğrenmedigime çok pişmanım.
Dışarıda mesela bir tunik 100 tl iken ben bunu çok daha uyguna mal edip dikiyorum ve görenler de hazır sanıyorlar sen düşün
Hem ek bir meslek edinmiş oluyorsun hem kafan çok dağılıyor hemde ürün ortaya çıkıyor.
Hayırlı olsun ayrıca Rabb'im daim eylesin hakkıyla canım
Büyük markalara girersen pahali elbet.Bu herşey için geçerli.
Kapalı kıyafetler için özellikle tesettür mağazalarına girmene gerek yok.
LCW de Koton da bile; bütçene uygun uzun etek,uzun kollu gömlek,tunik,bol pantolon bulabilirsin.
Bir de tavsiyem ilk başta her beğendiğini alma.Zevkler kısa sürede degisebiliyor,sonra ben bunu hangi kafayla almışım diyebiliyorsun :) Bir kaç joker parça olsun mutlaka,siyah etek ,siyah pantolon, jeans tunik gibi.Desenli kıyafetler yerine sade ve düz parçalar seçersen daha kolay kombin yapabilirsin.