Ankara'da tesettürlü bayanlara hizmet veren iyi bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız ne kadar dua ederim anlatamam :))))))
Etlikte ....sadece tesettür tasarım üzerine ve çalışanlar bayan

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara'da tesettürlü bayanlara hizmet veren iyi bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız ne kadar dua ederim anlatamam :))))))
Merhaba.Sokulluda kuaförü kesinlikle tavsiye ederim, boya röfle ağda memnun kalırsınız,f iyatlarıda uygun.Konu canlandiracagim ama var mı bilen annem için arıyorum.
Setri nur pahali ama guzel yapio adrese netden bak hangi semtde oturuyorsanAnkara'da tesettürlü bayanlara hizmet veren iyi bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız ne kadar dua ederim anlatamam :))))))
ben fd tesettürün 6 yıllık müşterisiyim, her işlemimi orda yaptırıyorum. Allah razı olsun hepsınden çok memnunum. hepsi güler yüzlü, sıcak kanlı, ilgili ve ikramlarınıda eksik etmiyorlar.leyla hanıma 6 yıldır saçlarımı teslim ediyorum her zamanda istediğim rengi, modeli çıkartmıştır.Aslı olmayan yorumlar yapmayın insanların hakkına girmeyin. yeri geliyor saatlerce uğraşıyor hakkına girmeyin ben tavsiye edıyorum, salonun temizliği olsun lükslüğü olsun herşeyiyle profesyonel yanlış bilgiler vermeyin.
Malesef ama oralarda tek tuk bulyndugu icin netde adresi vardirBahcelievlerdeyiz bu taraflarda var mı acaba bildiğiniz
Peki teşekkürler:) bulamadım maalesef buralarda İnternetteMalesef ama oralarda tek tuk bulyndugu icin netde adresi vardir
o taraflarda olmaz pek lakin yinede iyi bir yere giderseniz mutlaka yapan biyer vardır http://www.ankaraguzellikmerkezleri.com/Blog/ankara-tesettur-kuaforu-3231-1Peki teşekkürler:) bulamadım maalesef buralarda İnternette
Ben de önceden ayışığına gidiyordum taşınınca açıkta kaldım. Gölbaşında bildiğiniz tesettür kuaför var mıAnkara'da tesettürlü bayanlara hizmet veren iyi bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız ne kadar dua ederim anlatamam :))))))