• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü evlilere

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Başliktan da anlaşılacağı üzere tesettürlü evli bayanlara sorum olacak. Nişanlıyım ilk gecede gelinliğin altına jartiyer giysem önce banyo yapılacağı için ona çıkarmam gerekecek sonrasında nişanlımı beklerken ne giymeliyim. Yada tam tersi mi yapsam normal sütyen takım giyip banyodan sonra mı jartiyer giysem ciddi soruyorum kafam karışık lütfen yardım eder misiniz

Başliktan da anlaşılacağı üzere tesettürlü evli bayanlara sorum olacak. Nişanlıyım ilk gecede gelinliğin altına jartiyer giysem önce banyo yapılacağı için ona çıkarmam gerekecek sonrasında nişanlımı beklerken ne giymeliyim. Yada tam tersi mi yapsam normal sütyen takım giyip banyodan sonra mı jartiyer giysem ciddi soruyorum kafam karışık lütfen yardım eder misiniz
benım gelınlıgın ıcınde kalıp olunca sutyen de giyilmeyendendi kat kat olmuyo:olamaz:. bi kilot bi kılotlu corap dumduzdüm bence sonradan gıyınmek daha hoş ayrıca suslenmek :) ıcımde terle bklemıs camasırı da gymek olmaz pek. etek kımıldarsa ıcıme hava gırıyodu agustos sıcagında heryerımız kapalı malum :63: o yuzden terlememek elde değildı :KK54: ama bendekı korselı jartıyer ıstesem de gyemezdım kı :D sonradan giydim:dondurma: ihihi nasıl rahat edersen oyle gıy

Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Ama jartiyer çok hoş duruyor, sütyen takımı klasik geldi.

Gelinliği çıkarır çıkarmaz ilişki yaşamayacağınıza göre normal giyinip sonra hazırlanmak daha mantıklı.Allah hayırlısıyla yuvaya girip karı koca olmayı nasip etsin ilk geceyle ilgili tek tavsiye edeceğim şey çevrendeki salak saçma konuşanları dinleme ben senelerce korkutuldum vajinismus oldum 10 ay yaşadım bunu.Asla zor acılı değil aksine çok çok güzel.Çamaşırmış jartiyermiş bunlar hallolur zaten sen psikolojini sağlam tut yeter

Gelinliği çıkarır çıkarmaz ilişki yaşamayacağınıza göre normal giyinip sonra hazırlanmak daha mantıklı.Allah hayırlısıyla yuvaya girip karı koca olmayı nasip etsin ilk geceyle ilgili tek tavsiye edeceğim şey çevrendeki salak saçma konuşanları dinleme ben senelerce korkutuldum vajinismus oldum 10 ay yaşadım bunu.Asla zor acılı değil aksine çok çok güzel.Çamaşırmış jartiyermiş bunlar hallolur zaten sen psikolojini sağlam tut yeter
Bende böyle düşündüm onun duştan çıkmasını beklerken de jartiyeri giyerim diye

benım gelınlıgın ıcınde kalıp olunca sutyen de giyilmeyendendi kat kat olmuyo:olamaz:. bi kilot bi kılotlu corap dumduzdüm bence sonradan gıyınmek daha hoş ayrıca suslenmek :) ıcımde terle bklemıs camasırı da gymek olmaz pek. etek kımıldarsa ıcıme hava gırıyodu agustos sıcagında heryerımız kapalı malum :63: o yuzden terlememek elde değildı :KK54: ama bendekı korselı jartıyer ıstesem de gyemezdım kı :KK70: sonradan giydim:dondurma: ihihi nasıl rahat edersen oyle gıy
Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Ama jartiyer çok hoş duruyor, sütyen takımı klasik geldi.
Banyo yapacağımız için önce sütyen takımı çamaşır olsun nasıl olsa o çıkacak diye düşündüm sonra da onu beklerken duştan çıkmasını yani ben o ara jartiyeri giyerdim

Çok teşekkürler

Eve/otele döndüğünde duş alman gerekir zaten sabahtan beri insan kan ter içinde kalıyor. Rahat bir şeyler giy. Ben şahsen gelinliğimin altına çok nemli bir şehirde evlendiğim için ve bacaklarım aşırı terlediği için beyaz bileğe kadar uzanan pamuklu tayt giymiştim :KK31: pişik olmak istemezdim neticede 😆

Gelinlik herkeste aynı ağırlığı yapıyor. Tesettürlü gelinler ne alaka? Banlanmak istemiyorum ağzımın ucuna neler geliyor da:KK76:
Buraya tartışma amaçlı bir konu açmak için yazmadım . Aklıma takılan yardım amaçlı bir konu açtım. Konunun geneline bakıp bana yardımcı olmak için yazarsanız memnun kalırım

Buraya tartışma amaçlı bir konu açmak için yazmadım . Aklıma takılan yardım amaçlı bir konu açtım. Konunun geneline bakıp bana yardımcı olmak için yazarsanız memnun kalırım
Sorun orada. Tesettürlü gelinlere diye yazınca tesettürlü olmayanlar öylesine yazılar yazıyoruz.🧐 bize sormamışsınız ki...

Back
X