- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Birnazenin
Tüh yaa tesettürlü değilimm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta içe giyilen şey aynı ve soru buAslinda bu testtur olayani cok abartmayin kapalilar tam her yeri kapali gelinlik giyiyo acik saclilarda kollari falan acik giyiyolar daha az terliyolar bence tamammen bu konuda tesettur die baslik atti![]()
Buyurun görüşünüz nedirSorun orada. Tesettürlü gelinlere diye yazınca tesettürlü olmayanlar öylesine yazılar yazıyoruz.bize sormamışsınız ki...
Aynen öyleAslinda bu testtur olayani cok abartmayin kapalilar tam her yeri kapali gelinlik giyiyo acik saclilarda kollari falan acik giyiyolar daha az terliyolar bence tamammen bu konuda tesettur die baslik atti![]()
Benim iç çamaşırımdan sadece külot vardı, zaten sütyen takılmıyordu gelinliğimde. Hiç de öyle eşimden beklemedim gelinliği soymasını çünkü meşakkatli bir şey direkt üstümden atıp banyoya girdim. Sonra da elbise giyip otele gittik. Yine hiçbir hazırlık yapmamıştım. Jartiyer fikri olabilir ama kesinlikle gelinlikten sonra. Banyodan sonra mis gibi temiz olursunuz.. jartiyerim de hiç olmadı, şart da değil giymeseniz bile.Buyurun görüşünüz nedir
Valla ben gelinliği sabah 10da giydim gece 1 2 ye kadaf üzerimdeydi.altıma boxer giydim en rahatından bacaklarım biraz kalın rahat etsin diyeBaşliktan da anlaşılacağı üzere tesettürlü evli bayanlara sorum olacak. Nişanlıyım ilk gecede gelinliğin altına jartiyer giysem önce banyo yapılacağı için ona çıkarmam gerekecek sonrasında nişanlımı beklerken ne giymeliyim. Yada tam tersi mi yapsam normal sütyen takım giyip banyodan sonra mı jartiyer giysem ciddi soruyorum kafam karışık lütfen yardım eder misiniz
Açık bayanların cevap veremiyeceği bişey mi şimdi bu???? Çok saçma sapan bir konu başlığı olmuşBaşliktan da anlaşılacağı üzere tesettürlü evli bayanlara sorum olacak. Nişanlıyım ilk gecede gelinliğin altına jartiyer giysem önce banyo yapılacağı için ona çıkarmam gerekecek sonrasında nişanlımı beklerken ne giymeliyim. Yada tam tersi mi yapsam normal sütyen takım giyip banyodan sonra mı jartiyer giysem ciddi soruyorum kafam karışık lütfen yardım eder misiniz
Bence fikir vermeyin özellikle belirtmiş Tesettürlüler cevap versin diye.Ben kapalı değilim cevap verme hakkım varsa yazayım. Gelinliğin altına zaten sütyen giymedim kendinden vardı. Altına da normal iç çamaşırı giydim zaten evlendikten sonra 2 saat yol gittik rahat olmak istedim. Eve gidip duş alıp namaz kıldıktan sonra odada hazırlanabilirsin. Bence gelinlik içine giyme hem rahat olmaz hemde yerden tekrar onu giymek istemezsin
Teşekkür ederimBen kapalı değilim cevap verme hakkım varsa yazayım. Gelinliğin altına zaten sütyen giymedim kendinden vardı. Altına da normal iç çamaşırı giydim zaten evlendikten sonra 2 saat yol gittik rahat olmak istedim. Eve gidip duş alıp namaz kıldıktan sonra odada hazırlanabilirsin. Bence gelinlik içine giyme hem rahat olmaz hemde yerden tekrar onu giymek istemezsin