Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başliktan da anlaşılacağı üzere tesettürlü evli bayanlara sorum olacak. Nişanlıyım ilk gecede gelinliğin altına jartiyer giysem önce banyo yapılacağı için ona çıkarmam gerekecek sonrasında nişanlımı beklerken ne giymeliyim. Yada tam tersi mi yapsam normal sütyen takım giyip banyodan sonra mı jartiyer giysem ciddi soruyorum kafam karışık lütfen yardım eder misiniz
Ilk geceden jartiyer olaya bayagi bir hizli giris. Hayatta aklima gelmezdi ilk gece jartiyer giymek. Bir de jartiyeri giymek zordur biraz. Onceden giymediysen pratik yap biraz.
Gelinliği tasımak külfet birsey. İçine jartiyer giymek daha da külfetli. Yandım Allah dersiniz, benden söylemesi. Kaldı ki o yorgunlukla insan önce temizlenmek istiyor. Makyaj, sac bas (türban da iğneli oluyor can yakar bence) bunları dert etmeyin.