Tesetturlu Hanimlarrr

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
Tesetturlu bayanlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Alkah uzin verirse Ramazanin ilk gunu tesetture girmeyi dusunuyorum,ama henuz alisveris yapmadim.pardesu basortu tunik tarzinda seyler almam lazim.tavsiyeye ihtiyacim var.tekbire armineye fakan baktim oyle bi netten ama en iyisi bilenlere sormak.sik bir pardesu almak istiyorum mesela.bakirkoye gidiim diyorum.kafam cok karisik yardim lutfennn.

internetten alışveriş yapar mısın bilmem ama yenimoda.com diye tesettür kıyafetleri satan bir site var hoş şeylere denk gelebilirsin fiyatları da uygun, eşarp veya şal içinse yine çok uygun fiyatlı bol model seçeneği olan sefamerve.com adresini öneririm ikisi de takip ettiğim sitelerdir ilk etapta bütçeni zorlamaz

Tesekkur ederim cnm hemen bakiyorum.

öncelikle Rabbim hayırlı etsin inşallah.Tekbir ve setrms bu işi harika yapıyor,İstanbul Fatih te de güzel güzel mağazalar var inşallah işinize yarar bide ilk kez kapanacağınız için en kolay yapılan eşarplar tivil olandır haberiniz olsun iyi alışverişler.

Tesekkur ederim hepinize. Bugun tekbir magazasiba gittim pardesu bakmaya fiyatlarina gore modelleri cokta icime sinmedi.ve cok pahaliydi.basortu bone falan aldim bugun.farkli bi heyecan var icimde.

Canim tivil esarplar kolay yapilir derken, nasil kolay yapabilirim biraz daha acabilirmisin?

Canım İstanbuldaysan eğer Fatih'e gitmeni tavsiye ederim orada uygun fiyata bol çeşit var
Eğer fiyat önemli değil şık olsun diyorsan pardesü için Armine'ye bakmanı tavsiye ederim çok güzel modeller var

çatı katı ilkay diye bir blog var canim, google da arayip adresi bulabilirsin.

Orda uzuun uzuuun esarp nasil baglanir, twil nedir, salla esarp arasinda ne fark var bunlari anlatip giyimle ilgili guzel tuyolar veriyordu, bir goz at istersen.

bazı eşarpların ön tarafı düzgün durmuyor yani tam yuvarlak olmuyor onu kastetmiştim başını bağlayınca ne demek istediğimi daha net anlayacaksın :)

Cok sagolun bayanlar yardimlariniz icin.dediginiz yerlere sitelere tek tek bakiyorum.bugun pardesu bakmaya ciktim esimle,ilk magazaya girdim bi modeli cok begendim vision diye bi marka.neyse giydim cok begendim cok sik durdu falan etiketine bahtim 296 tl yaziyo. Bana biraz pahali geldi.esim bisiler yapamazmiyiz dedi (acayip pazarlikcidir) ancak kasada olur dedi kiz,ama ben bi sorayim dedi gitti. Bi geldi, bugune ozel tum pardesuler 150 tl demezmi benim pardesudende sadece ustundeki vedende 1 tane var, ve kizin biride pesimde dolaniyo ben birakiyimda o alsin diye.tabi ben o indirimide duyunca birakirmiyim hemen aldim.ve cok icime sindi.uzun bileklerime kadar aldim.daha sonra bitane daha alirim.Rabbim diyorum ginlume gore veriyo ve yardim ediyo kizlar yaaa.

Hayırlı olsun canım güle güle giy :) foto ekleyebilir misin acaba merak ettim de :)

Canim foto eklemek istiyorum ama iphone dan eklenmiyor ya cok arastirdim bulamadim bi turlu. Bi bilen varsa yardimci olursa sevinirim hatta. Nette de bakyim pardesunun model numarasindan ama ordada yok.

çok şık güle güle kullan indirim sezonlarını kaçırmayın kızlar çok ucuza bulabilirsiniz yazın kışlıklara bakın kışında yazlıklara derim bu arada Rabbim içine sindirsin eminim çok yakışmıştır.

Sagolun hanimlar insanin uzerinde daha bi aik duruyo.uzunu daha guzel.soyle bi problemim var ince sal bi basortu aldim baya ince yazlik.ortunce onu bobeye yapisiyo,dik veya ucgen gibi durmuyo.bu boylemi kullaniliyo.yada icine filmmi konuluyo.hem ince hemde ucgen yapabilseydim tam super olacakti:) ramazanin ikinci gunu kayinvalidemde toplaniriz hersene bu sene tesetturlu gitcem, degisik olcak.degisik bi mutluluk var icimde Rabbim eksiltmesin.

şalın ön kısmını biraz içine katlıyorsun o tokluk veriyor çatı katı ilkay şal bağlama yaz google ye orada(4.sırada ki) anlatan biri var resimlerle inşallah işine yarar ama üçgen pek islami olmuyor gibime geliyor yinede sen bilirsin :)

Nekadar katlarsam katlayayim anacim olmuyo:) nasil biseyse.

bir kaç yazı üstü kapanınca eşarpın kumaşının neden tivil olması gerektiğini yazmıştım ya :) sanırım senin şalın kumaşından kaynaklanan bir problem var başka bir kumaştan şal alıp dene istersen yada çevrende kapalı bir bayan yok mu yardım iste ben ilk kapandığımda magaza da ki kızlardan öğrenmiştim sende öyle yapabilirsin Hadi bakiiim Rabbim yardımcın olsun ilk başta insan zorlanıyor ama zamanla kolayca yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…