canım bugün bikaç tanede tivil başörtü aldım. oda senden aklımda kaldı:) dediğin gibi başlarda kullanımı daha kolay oluyormuş on kısmını yapması daha rahatmış.bugün tivil dedikçe sen geldin aklıma:) Allah razı olsun.bir kaç yazı üstü kapanınca eşarpın kumaşının neden tivil olması gerektiğini yazmıştım ya :) sanırım senin şalın kumaşından kaynaklanan bir problem var başka bir kumaştan şal alıp dene istersen yada çevrende kapalı bir bayan yok mu yardım iste ben ilk kapandığımda magaza da ki kızlardan öğrenmiştim sende öyle yapabilirsin Hadi bakiiim Rabbim yardımcın olsun ilk başta insan zorlanıyor ama zamanla kolayca yaparsın.
Unkapanında IMC blokları var.. çok çeşit var.. Bi blok sadece pardesü ve eşarp üzerine.. Han gibi düşün. O kadar çok dükkan ve çeşit var ki istediğini bulabilceğini düşünüyorum..
Allah hayırlı eylesin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah banada:) çalışma şartlarında zor amakısmet diyelim. aldıklarınızda cok güzel güle güle kullanın. Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar:)
Evet gayet guzelmis iyi gunlerde kullan canim. Simdi aldim bitane.kusa dogru bitane daha alcam onun icinde oraya da bakiim saol cok iyi oldu soyledigin.yarin iftara gitcez ilk defa basortu takcam sal mi baglasam basortumu taksan kararsiz kaldim. Birde 11 aylik kizim car hangisiyle eahat ederim daralmam bilemedim:) onu dusunuyorum simdi.
Tesetturlu bayanlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Alkah uzin verirse Ramazanin ilk gunu tesetture girmeyi dusunuyorum,ama henuz alisveris yapmadim.pardesu basortu tunik tarzinda seyler almam lazim.tavsiyeye ihtiyacim var.tekbire armineye fakan baktim oyle bi netten ama en iyisi bilenlere sormak.sik bir pardesu almak istiyorum mesela.bakirkoye gidiim diyorum.kafam cok karisik yardim lutfennn.
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın hayırlı olsunEki Görüntüle 467374 Eki Görüntüle 467375 Eki Görüntüle 467376 Eki Görüntüle 467377 Eki Görüntüle 467378 Eki Görüntüle 467379 Eki Görüntüle 467380 Eki Görüntüle 467381
hanımlar bugün Eminönüne gittik eşimle alışveriş yaptım aldıklarımıda paylaşmak istedim. Bana göre bayada uygun fiyata geldi.
Girdiğim Dükkan sahibi esnafmısınız diye soruyo:) güzel bi gündü.pardesümü daha önce yükleyememiştim onuda yoydum şimdi.
gerçekten çok uygunmuş ben de tesettürlüyüm ama pardesü giymek istiyorum da nasıl olur diye düşünüyorumValla fiyatlar markaya göre değişiyor canım..
Bak mesela ben pardesü almıştım ordan bi mağazadan 160tl ye.. değişik ve şık bi model..
geçenlerde gittik bakmaya fiyatlar uçuk geldi, kadın dedi az ilerde seri sonu mağazamız var. kalan teklemeler orda bizde gidip baktık. ben bitane pardesü beğendim o mağazada tek kalmış ne bi beden ufağı var ne bi beden büyüğü 60tl ye aldım 250tl lik pardesüyü. Düğünde giyebilceğim tarz bişeydi. bordo kırmızı tonlarında çok hoş bi pardesü herkes çok beğendi fiyatını soruyolar söylüyorum ağızları açık kalıyo kim sorsabide alt üst ayrı sanıyolar.. ortada fırfır varya Eki Görüntüle 468984 bak bu pardesünün bordo/kırmızı rengi.. Hatta nar çiçeği rengi de olabilir.. tam bilemiyorum rengini..
Eki Görüntüle 468985 fotoda mat çıkmış kumaş biraz parlak canım.
maşaalh sen de küçükten kapanmışın160tl ye aldığım pardesünün sana özelden resmini attım canım. netten bulamadım çünkü kendimden attım o yüzden buraya yüklemek istemedim. Ayrıca rica ederim ne demek. Kızın ufakmış canım şal daha rahat ama kızın çekeleyebilir ve seni huzursuz edebilir. ben olsam eşarp takardım. Buarada 10 yaşımdan sonra kapanmak isteyip kapandım. şuan 21 yaşındayım 11 sene oldu kapanalı. eşarp takmak falan bunaltmıyo beni çok şükür alışkınım biraz sıcak tutsada mızmızlanmıyorum
Allah kabul etsin canim simdiden.havalarda baya sicak ama olsun Rabbim elbet kolayligini verecektir.
Evet cnm cok mantikli:)Şal yada eşarp hangini taksanda yanına bi tülbent al. evin içinde bi yere iftara gidiceksiniz anladığım kadarıyla. orda taktığın şeyi çıkartırsın tülbentini takarsın hem bunalmazsın hemde rahat edersin canım
160tl ye aldığım pardesünün sana özelden resmini attım canım. netten bulamadım çünkü kendimden attım o yüzden buraya yüklemek istemedim. Ayrıca rica ederim ne demek. Kızın ufakmış canım şal daha rahat ama kızın çekeleyebilir ve seni huzursuz edebilir. ben olsam eşarp takardım. Buarada 10 yaşımdan sonra kapanmak isteyip kapandım. şuan 21 yaşındayım 11 sene oldu kapanalı. eşarp takmak falan bunaltmıyo beni çok şükür alışkınım biraz sıcak tutsada mızmızlanmıyorum
gerçekten çok uygunmuş ben de tesettürlüyüm ama pardesü giymek istiyorum da nasıl olur diye düşünüyorum
yoksa bikaç yıl sonra mı giysem acaba
peki sen pardesüyü her zaman mı giyiyosun arada çıkarıp da dışarı çıktığın da oluyo mu
maşaalh sen de küçükten kapanmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?