Evet cnm cok mantikli:)
Masaallah cok erken kapanmissin ne guzel:)
Bu fikrin işine yaradığına sevindim canım
Evet erken kapandım iyiki de kapanmışım çok şükür hiç pişman olmadım yada açılıyım diye en ufak bi düşünceye hiç kapılmadım
evli miydin cnm sen :26:
yok canım henüz değil neden sordun? :26:
kıs senin eski avatar çok güzeldi niye değiştirdin onu
Sıkıldım tatlım ya.. bak değişcem şimdi bu nasıl fikrini söyle
eh fena sayılmaz
şu foto makineli avatar açık ara fark basar bence
Bayanlar birde bisi sorcam.ben topuz tokasi aldim ama kullanmadim.internette bikactane yazi okudum Peygamber efendimiz basortusunu deve horgucune benzeten kadinlara lanet ettigini ve onlarin cennete giremeyecegini hatta cennetin kokusunu dahi alamayacaklarini bildirmis.siz nasil yapiyorsunuz basortunuzu sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
İnsallah canim darisi basina:)ne kadar güzel bi duygudur rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah
Valla canim benden once esim arastirmis bu konuyu o soyledi, bende baktim madem boyle bisey var,ve ben Allahin izniyle obur dunyam icin ortunuyorsam bazi sartlara uyum saglamam lazim.topuz tokadini kullanmiyorum.insallahta kullanmayi dusunmuyorum.Canım doğru okumuşsun topuz tokası tülbent dolama falan hiç uygun şeyler değil. o hadis de doğrudur kapanır kapanmaz böyle şeylere girişme derimtesettüre giriyorsan taviz vermeden girmeye çalış
Yazıları okuyunca yazamadan edemedim bende kapalıyım ve saçım uzun belime kadar sıkta.Doğal olarak biraz yüksek oluyo isteyerek yapılan bişe değil yani
bunun içinde mi geçerli acaba bu söz?
Yazıları okuyunca yazamadan edemedim bende kapalıyım ve saçım uzun belime kadar sıkta.Doğal olarak biraz yüksek oluyo isteyerek yapılan bişe değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?