Tesetturlu Hanimlarrr

Evet cnm cok mantikli:)

Masaallah cok erken kapanmissin ne guzel:)

Bu fikrin işine yaradığına sevindim canım
Evet erken kapandım iyiki de kapanmışım çok şükür hiç pişman olmadım yada açılıyım diye en ufak bi düşünceye hiç kapılmadım

eh fena sayılmaz

şu foto makineli avatar açık ara fark basar bence

Hanimlar yazamadim kac gundur.cumartesi gittik kv. Hersene ilk gun orda toplaniriz ama busrne ilgun cumaya denk geldiginden bide kv anadolu yakasinda biz avrupa dedik cumartesi erkenden gideriz cumartesiye aldik.bizimde araba var ama kaynim biz gelip alalim bizim arabayla gidelim demis.neyse geldiler indim asagi.arabadalar beni gorunce sasirdilar.hayirli olsun dediler.yolda esim bana takiliyo,bu sene tatil icin bodruma gittik biz bide.bodrumdan gelip tesetture girince dalga geciyo benimle essek:) bu benim kislik versiyon,bunun bide yazligi var bodrumda biraktim onu diyo.neyse gittik anneme oda gorunce vaya sasirdi cok begendi yakistirdi.goturdu odasina acti dolabini birsuru daha basina takmafigi basortuleri var.illa alicaksin coguda marka,kokosturda kendisi biraz:)neyse bikactane aldim,hic cekinmem kendisinden.o ne kizim alsana dedi,yok namaz kilarken yok cama cikarken yok sucu geldiginde noluyoruz dedim:)neyse verdi de verdi Allahraziolsun.bu arada namaza da basladim.gecen senede kiliyordum hamileyken bile doguma kadar ama sonradan seytana uydum.simdi kocisimde basladi birlikte kiliyoruz.Allah tum kilmayanlara nasip etsin.

Bayanlar birde bisi sorcam.ben topuz tokasi aldim ama kullanmadim.internette bikactane yazi okudum Peygamber efendimiz basortusunu deve horgucune benzeten kadinlara lanet ettigini ve onlarin cennete giremeyecegini hatta cennetin kokusunu dahi alamayacaklarini bildirmis.siz nasil yapiyorsunuz basortunuzu sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

kullanmamakla iyi etmişsin (topuz tokasını) bildiğin bezden yapılma tokalar var ben onları kullanıyorum saçım belime kadar olduğu içinde 2. kez katlamak zorunda kalıyorum saçımı öylede fena olmuyor en iyi şekli ayna karşısında deneyerek bulabilirsin hem el beceriside kazanırsın yazma almayı da ihmal etme bu sıcaklarda ev gezmesinde felan iyi olur.

Canım doğru okumuşsun topuz tokası tülbent dolama falan hiç uygun şeyler değil. o hadis de doğrudur kapanır kapanmaz böyle şeylere girişme derim tesettüre giriyorsan taviz vermeden girmeye çalış

ne kadar güzel bi duygudur rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah
İnsallah canim darisi basina:)

Canım doğru okumuşsun topuz tokası tülbent dolama falan hiç uygun şeyler değil. o hadis de doğrudur kapanır kapanmaz böyle şeylere girişme derim tesettüre giriyorsan taviz vermeden girmeye çalış
Valla canim benden once esim arastirmis bu konuyu o soyledi, bende baktim madem boyle bisey var,ve ben Allahin izniyle obur dunyam icin ortunuyorsam bazi sartlara uyum saglamam lazim.topuz tokadini kullanmiyorum.insallahta kullanmayi dusunmuyorum.

Yazıları okuyunca yazamadan edemedim bende kapalıyım ve saçım uzun belime kadar sıkta.Doğal olarak biraz yüksek oluyo isteyerek yapılan bişe değil yani
bunun içinde mi geçerli acaba bu söz?

Yazıları okuyunca yazamadan edemedim bende kapalıyım ve saçım uzun belime kadar sıkta.Doğal olarak biraz yüksek oluyo isteyerek yapılan bişe değil yani

Valla canim senin icin bi yorum yapamiycam ama biraz arastirirsan bence sonuca ulasirsin.simdi cok fazla bilgi sahibi olmsdan yorum yapmak istemem.ama ne olursa olsun tepede topuz goruntusu vermek gunahmis.

saçını kestirebileceğine göre geçerli olmaz mı sence? saçı uzatmak keyfiyet olduğuna göre

tatlım şöyle ben bunu bir hocaya sordum saçın hizası başı geçmeyecek dedi. yani saç baştan daha yukarda olmayacak. düşündüğünde gerçekten deve hörgücü ifadesi o oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…