Tesetturlu Hanimlarrr

Sordugun hoca guzel aciklama yapmis canim gercekten.

tatlım şöyle ben bunu bir hocaya sordum saçın hizası başı geçmeyecek dedi. yani saç baştan daha yukarda olmayacak. düşündüğünde gerçekten deve hörgücü ifadesi o oluyor.

çok teşekkür ederim o kadar olmuyo zaten
saçını kestir diyen olmuş zaten toplanıcak şekilde sadece saçım kestirdim yani ama çok sık

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kapanmak istiyorum ama hep erteliyorum yarın yarın diye çünki şal bağlamayı bilmiyorum şal aldım 3 tane uzun gömlekler aldım hırka uzun bluzlar aldım ama cesaret edip çıkamıyorum sokağa ya yanlış bağlarsam rezil olursam diye korkuyorum

korkma rezil olmazsın emin ol kendini daha rahat hissedersin içinde huzur olur,yanlış yaparım kaygısı taşıma ben ilk kapandığım resimlere bakıp gülüyorum ama elin alışınca hemen yapıyor olacaksın Rabbim kalbine bunun tohumunu ekmişse bekleme derim.

görümcem kapalı ve fatihte bütün magazaları gezdik alvina diye bir yer var cok güzel pardesu kap tunik var ve indirimdeydi.Samanyolunda dünya iki çizgi arasında dizisininde sponsoru orayada bakın derim

Kesinlikle yanlis dusunuyorsun canim.yeni kapanmama ragmen okadar huzurluyumki Rabbim herkese nasip etsin.hic bekleme derim ben.basortuyede herseyede zamanla aliscaz.eminim bende cok dogru yapamiyorumdur ama cok kotude yapmiyorum.sonucta basimi kapatiyorum hersey zamanla oturacak yerine.

Kızlar ben kapanalı 4 yıl oldu ilk başta ne yapıcağımı hiç bilemedim, yardımcı olan olmadı burda aynı konu açanlarada aynı öğütleri verdim size yararlı olacağını düşünüyorum ben kapandığımda yeni evliydim ve çalışıyorum bunun misafirliği evine geleni işe gidişi var. 4 yıllık tecrübemle şunu söylüyorum ilk başta her renk etek alın gri, lacivert, siyah, krem, yeni renkler çıktı vizon, kiremit rengi ve her renk üst bluz alın her renk eşarp alın. Kombin yapmanız gerektiğinde hemen elinizin altında birbirine rahat uydurabiliceğiniz renk çeşitleri kıyafet olsun ben ilk başta beğendiğimi alıyordum ki çoğu zaman sıkıntı çekiyordum. elinizde mutlaka beyaz bir gömlek olsun her renk eteğe gider kuratıcı olur size. Kapalı giyim üreten sitelere bakın kombinleri örnek alırsınız. Ben çeşidim ilk başta çok olsun diye pahalı eşarp almadım, durumu olan alabilir tabi daha güzel duruyor. Yardımcı olabiliceğim birşey olursa seve seve yardımcı olurum. Bu arada eşarp bağlamakla ilgili ilk başta sıkıntı çektim uzman tv de kapalılar için güzel videolu anlatımlar var bakmanızı tavsiye ederim...

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayım. Tesettur konusunda epey kendimi geliştirdim çok sükür😊
Size birşey haber vermek için geldim. Arminenin sitesinde indirim var. 2 gün geçerliymiş. Ben çanta almıstım cok memnun kaldım haberiniz olsun.

yeni kapananlara öncelikle hayırlı olsun. Birbirimize burada soru sorup cevap alabiliriz. Öncelikle ben sorayım bari şeyy yeşil bi pardesü aldım alvinadan yine yeşil tonlarda başörtüsü takıyorum ama sanki çok boğuyor gibi yeşil renge önerebileceğiniz alternatif renkler var mı acabaa

indirim bugünlerde de devam ediyor.Hangi modelini almıştınız bende düşünüyorum ama netten almak çok zor karar için.

yenimoda
sefamerve
modanisa
ak mağaza
e-tesettür
tesettürmarka
almina
tesettüronline
vb sonlarına .com getir bunlar hep tesettür giyim siteleri

Bende bundan tam 3 yıl önce bir arkadaşımın desteği ile kapandım . Çok kapanmak istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum . Belki çevremden belki de nefsimden ötürü bilmiyorum . Arkadaşımla ikindi namazı sonrasında kapanmaktan konuştuk . O annesi istememesine rağmen Allah rızası için kapanmış benim ailemde benim kapanmamı çok istiyordu . Ama çok şükür zorla bir şey yaptırmadılar . ikindi namazı sonrasında ben kapanacağım yarın dedi . Arkadaşım Derya ( kulakları çınlasın Rabbim gönlündeki muradı versin ) yarına bırakma hemen yapalım yoksa şeytan seninle çok uğraşır dedi . İş yerinden 1 saatlik izin aldık . Başörtü etek ve tunik aldık . O kadar tuhaf tı ki anlatamam . Başörtü aldığımız yerde de ütü yapmalarını istedik sağolsun yaptılar . Sonra kapandım ve dışarı çıktım . Sanki herkes bana bakıyor o kadar tuhaf ki kelimelerle anlatmak imkansız..İş yerimden açık çıktım kapalı geldim .Herkes çok sevindi ve tebrik etti . Müdürüm hayırlı olsun kardeşim dedi . Ben de kadınlar kulubu vasıtası ile buradan Derya arkadaşıma çok teşekkür ediyorum . Rabbim seni tüm kötülüklerden uzak eylesin . Şu an düğün hazırlığı içerisinde rabbim tüm işini kolaylaştırsın . Allah seni iyi insnalarla karşılaştırsın . Seni çok seviyorum ..

internetten sefa merve ye bakabilirsiniz bayanlar fiyatlarda uygun

Merhaba kızlar,

Bende kapanmayı düşünüyorum uzun zamandır. Ama okul bitsin bilmem ne hep erteledım. şimdi çalışıyorum ve işim de kapanmama engel değil. Heves de geldi içime artık kapanmak istiyorum. Ama becerebilir miyim yakıstırabilir miyim gibi düşünceler oluyor :18:
Yavaş yavaş bir iki kıyafet alayım da. Ama inanın şal falan bağlamasını bile bilmem. Nasıl yapcam bilmiyorum Allahım en güzel şekilde kapanmayı nasip etsin inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…