Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

bende yarın yaptıracagım hakkımızda hayırlısı olsun buradan mujde verırız ınsallah

Canım müjdeli haberlerini bekliyoruz.İnşAllah bebeklerin sana tutunmuştur.Hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği.Ben başkent hastanesinde yaptırdım.28 temmuz test günüm.

umarım hayırlısı ile pozitif haber alırız hepimiz yeşil elma sen tedavini nerde yaptırdın

canım müjdeli haberlerini bekliyoruz.inşallah bebeklerin sana tutunmuştur.hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği.ben başkent hastanesinde yaptırdım.28 temmuz test günüm.

selam efsane bende baskentte yaptırdım benım test gunum 24 temmuz. Benım transeferımı tayfun bey yaptı senınkını kım yaptı. Bende hayırlı haberını beklıyorum

slm kızlar ben 4 gün yattım oturdum eğilmedim ani hareketler yapmadım çok su içtim aşırı
5. güne doğru aşırı sancılarla acile götürüldüm tutmaz diye çok korktum o kıvranmalara ağrılara muayeneye rağman tuttu..fakat 1 test daha yaptıracağız 1.si 227 çıktı çok şükür benim en büyük belirtim hafif kramplar göbeğime doğru yükselen 2 gün göbeğime ani saplanan ağrılar ve 2. günden itibaren regl olacakmışım hissi en alt kasıkta..kızlar çok su için yüksek bir yere uzanmayın eğilmeyin ben çok iyi beslenemedim alerjimden dolayı çok şey yasak su içtim kayısılı yoğurt yedim kabız olmayım diye kahvaltı türü besinler yedim.. allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin...

selam efsane bende baskentte yaptırdım benım test gunum 24 temmuz. Benım transeferımı tayfun bey yaptı senınkını kım yaptı. Bende hayırlı haberını beklıyorum

Yaa demek aynı yerde yaptırmışız sen 4 gün önce .Benim transverimi Bülent Bey yaptırdı Elif hemşire yanımızdaydı.Muayenelerden birinde mutlaka karşılaşmışızdır o zaman ama tanımayınca.Canım yarın sonucunu bende merakla bekliyorum.İnşAllah bebeğin seninledir.Bu arada embriyo kaliten nasıldı? Benimkiler 8/1,8/1,7/2 şeklindelerdi

günaydın kızlar benim bugün belirgin şekilde adet sancısı gibi ağrım var alt karında. göğüslerimde de hafif bir sızı var...ağrım olmayıca hiçbir belirtim yok diyorum.ağrım olunca da adetmi olucam diyorum.........bugün 8. günüm.. sabah test yaptım bişey çıkmadı...Allahım hepimiin yüzünü güldür ya rabbim.......

canım test için erken.jelden dolayı ağrı ve sızın olması normalmiş.erken zamanda testte çıkanlar çogul gebelikler.

benim de 9. günüm. ama test yapmaya cesaretim yok. sen iyi yapmışsın canm...demi ağrı olmayınca belirti yok diyoruz olunca adet ağrısı mı diyoruz...
sona doğru daha zor beklemek...ilk günler bişi anlamamıştım.

ya kızlar benim niye bu anlattıgınız agrılardan yok.......az kasıklarım agrıyo igne vurulunca...........aklıma kötü şeyler geliyo bu topiktekileri okuyunca......:sinifsinif:

ya kızlar benim niye bu anlattıgınız agrılardan yok.......az kasıklarım agrıyo igne vurulunca...........aklıma kötü şeyler geliyo bu topiktekileri okuyunca......:sinifsinif:

aklına hiç kötü bişey getirme canım..benim bu sitede okuduklarımdan çıkardığım bu işin ağrıyla sızıyla ilgisi yok..hiç ağrısı olmayan hamile olabiliyor.ağrısı olup hamile olan da var olmayan da var.. canını sıkma.. ama artık yaklaştıkça takılıyoruz işte detaylara...bu mübarek günde bol dua edelim inşallah....vereliniortakkaydirigubbakcemile5

Kızlar benimde bugün 5.günüm.Kasıklarımda batma tarzı ağrı var.ıyimi kötümü bilmiyorum.Of ya şu 12 gün geçse çabucak,alsak güzel haberleri.....

canım valla benim de yok ağrım sızım...ama bence de ağrı ve sızıyla alakası yok...hiç belirtisi olmayıp hamiş kalanlar var..yumurtalar oluşurken bile bazılarında ağrı oluyor bazıları hissetmiyor bile....nasip işte. herşey rabbimin 'ol' emrini vermesine bağlı. rabbim bebişlerimize bu dünyada nefes nasip etmişse doğacaklar diye düşünüyorum...a.s.

kesinlikle öyle degil mi yaaaa....aklımıza takmamız lazım aslında.........Rabbim ol derse olur.........:Saruboceq::lepi:

ArkadaŞlar bugÜn benımde 8.gÜnÜm sabah gÖĞÜslerım Çok hassastı ama geÇtı Çok hafıf kasık aĞrım var oda bellı belırsız yalnız dÜnakŞam fecı ıshal olmuŞum Çok tedırgın oldum ınŞallah kÖtÜ bıŞey olmamıŞtır ınŞallah hepımız hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…