canım bence de jeli kesme...adet olupta bebeği tutunan arkadalar var biliyorsun. kan testi nezaman yaptıracaksın...
cumartesi test yaptıracağım:1shok::gitme::1no2:
bende yarın yaptıracagım hakkımızda hayırlısı olsun buradan mujde verırız ınsallah
canım müjdeli haberlerini bekliyoruz.inşallah bebeklerin sana tutunmuştur.hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği.ben başkent hastanesinde yaptırdım.28 temmuz test günüm.
olur hemşerim kendine oyalanacak bişeyler bul vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınkızlar yarın aksam olurmu acaba
selam efsane bende baskentte yaptırdım benım test gunum 24 temmuz. Benım transeferımı tayfun bey yaptı senınkını kım yaptı. Bende hayırlı haberını beklıyorum
günaydın kızlar benim bugün belirgin şekilde adet sancısı gibi ağrım var alt karında. göğüslerimde de hafif bir sızı var...ağrım olmayıca hiçbir belirtim yok diyorum.ağrım olunca da adetmi olucam diyorum.........bugün 8. günüm.. sabah test yaptım bişey çıkmadı...Allahım hepimiin yüzünü güldür ya rabbim.......
günaydın kızlar benim bugün belirgin şekilde adet sancısı gibi ağrım var alt karında. göğüslerimde de hafif bir sızı var...ağrım olmayıca hiçbir belirtim yok diyorum.ağrım olunca da adetmi olucam diyorum.........bugün 8. günüm.. sabah test yaptım bişey çıkmadı...Allahım hepimiin yüzünü güldür ya rabbim.......
ya kızlar benim niye bu anlattıgınız agrılardan yok.......az kasıklarım agrıyo igne vurulunca...........aklıma kötü şeyler geliyo bu topiktekileri okuyunca......:sinifsinif:
ya kızlar benim niye bu anlattıgınız agrılardan yok.......az kasıklarım agrıyo igne vurulunca...........aklıma kötü şeyler geliyo bu topiktekileri okuyunca......:sinifsinif:
canım valla benim de yok ağrım sızım...ama bence de ağrı ve sızıyla alakası yok...hiç belirtisi olmayıp hamiş kalanlar var..yumurtalar oluşurken bile bazılarında ağrı oluyor bazıları hissetmiyor bile....nasip işte. herşey rabbimin 'ol' emrini vermesine bağlı. rabbim bebişlerimize bu dünyada nefes nasip etmişse doğacaklar diye düşünüyorum...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?