test pozitif

arkadaslar geldim
yani kendime anca gelebildim :)
25 haftalik hamileyim
bir kizim daha olacak
ben kendi adima cok sevindim
yalniz esim daha sokta gibi karnima bakip duruyo

merhaba cnm doguma cok az kalmıs ay masallah 25haftalık bıle olmus :)bıtanede daha kız gelecek desene ablasıyla bırlıkte buyuyecekler ne guzel kılolumusun normalde cnm nasıl anlamadın karnının sıstıgını

Son düzenleme:
:
arkadaslar geldim
25 haftalik hamileyim
bir kizim daha olacak

25 haftalık mıı
ALLAHIM nasıl hamıle olmadıgını bılmeden bu kadar yasadın

.........
hala üstümden atamıyorum yaaa şok oldum

kızın mı olcak yaa cok sevındım ınankı yaa

ALLAHIM SAG SAGLIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH

AMA BEN HALA SOKTAYIM YAA HICMI MİĞPDEN BULANMADI NE BILEYIM HICMI AŞERMEDIN BUNCA ZAMAN

arkadaslar geldim
25 haftalik hamileyim
bir kizim daha olacak

Artık 3.sü erkek olur

6 aylık hamile misin şimdi ?

E atlattığın testler nolacak ? Hani kolun için mi ciğerlerin için mi ne bir şeye girmiştin ? Ne dedi doktor ?

arkadaslar uc kilo aldim sadece
12 kilo kaybetmistim
gobegimden bile anlamadim sadece bir an once
karnimi gerdirmeyi dusunuyordum ve yag aldirmayi
o kadar gozume batiyorduki
radiografi cektirdigimide soyledim
bir sey olmaz
kilosu boyu olculeri hep normal dedi
valla arkadaslar bir sey anlamadim hala soktayiz
babam turkiyeden geldi oturdugu sehire giris yapmadan bize ugradi
sok oldu adamcagiz
babam gittikten sonra hemen buraya yazdim zaten
esim gelincede bu saate kadar
neyi nasil yapacagimizi kararlastirdik
inanirmisiniz kizimiza karsi mahcubuz ikimizde

midem hic bulanmadi inaninki
bir kere iki hafta once esim sacma sapan bir olay anlatiyordu
ona midem bulandi
o'da cok yedigim icin diye dusundum
onun haricinde hic mide bulantim olmadi
bakin
ocak ayinda basladim diyete ve uc ayda 12 kilo kaybetmistim
bir kac hafta ara veriyim dedim
ama istahim o kadar acik ve ruyamda dahi yemekler goruyordum
uykumun arasinda kalkip bir kac kere tatli bir seyler yedim o kadar
ilk hamilelilimle alakasi yok yani
cunku ilk hamile oldugum zamanlar
dogumdan bir gun oncesine kadar kusuyordum

yaaaa inanamyrumm rsmen sok oldum bu gercekten sok bır durum sunn surasnda doguma ne kalmskıayy banada bole olması lazmdı 7 hafta 8 hafta derken gunler gecmıo stres olyrum

Rabbim hayırlı güzel bir şekil de kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Benim de bir tanıdığım 4 aylıkken ikinci bebeğine hamile kaldı ,ilk başlarda üzüldü biraz sonra doğurmaya karar verdi.
Bazen resimlerine bakıyorum o kadar güzeller ki.
Ablası var ama oda bebek çok şekerler çok. İlk iki sene geçtimi gerisi kolay.
Hem derler ki ne kadar doğru bilmiyorum tek çocuk büyütmek çok çocuk büyütmekten zormuş.
Sanırım çocuklar birbirleriyle oyalanıp gidiyorlar.
Bu arada bende merak ettim çok kaç aylık diye belirtileri söyleyince 3 aylık veya 4.ayı doldurmak üzere gibi geldi bana .Allah bilir tabi.

olmaz olmaz dıye bısey yok.benım annemde anlamamıstıı.abımle aramızda 11 ay var.duzenlı adet gördugu halde..karnında hıc buyume olmadan yaklasık 5 aylık yada daha fazlaymıs hamıle oldugunu anladıgında.o yuzden anlamaz mı ınsan gıbı dusunmeyın

25 haftalıkmış:)

kaldı 15 hafta :) ne güzel bak hamileliğin en zor dönemlerini anlamadan atlatmışsın. darısı doğumuna. ikiz gibi büyütürsün. Allah kolaylık versin.

ne güzel ya bayıldım. rabbim büyük işte. ol diyince oluyor. keşke benim de öyle olsaydı 5-5.5 ay habersiz gezmek süper bişi olsa gerek. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

arkadaslar geldim
25 haftalik hamileyim
bir kizim daha olacak

tatlim hayirli olsun bnm kuzenimin bir cocugu vardi ve bilmeden hamis kalmis ciftlikleri avrdi birsuru is guc derken bir gun karnina agri girmis dra gitmis ve dr dogum baslamis demis eve bebkle gelmis ole olaylar cok yeterki Rabbim ol desin ne guzel yaa yolu yariladin 4 ayin kaldi masAllahhhh

hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin yawrunu.
böyle vakalar cok yaşanıyor demekki.evleeneceğim zaman sağlık ocagına gitmiştik eşimle.benle beraber bi bayan daha girdi 5 aylık hamile oldugunu orda öğrenmişti bizde duyunca baya şaşırmıştık eşimle. cıktıktan sonra da konusmustuk ne insanlar var nasıl anlamazlar filan gibilerinden ama evlendim şimdi daha iyi anlıyorum bazı şeyleri ama hala merak ettiğim bişey var o kadar aylık hamilesiniz adet oldunuz mu bu süre boyunca hani adet olmasanız anlardınız diye düşünüyorum.üstüne görme diye bişey var ama onda cok az kanama oluyomus heralde hamile kalıp normal adet gören olur mu ?

25 haftalik mi 6 ay olmus vay be surda doguma ne kalmis ALLAH SAGLİKLA DOGURMAYİ NASİP ETSİN İNSALLAH(AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…