Test sonucuma bi bakabilirmisiniz col ilginc kime inanicam

Hayalkiz39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
59
29
3
45
15 dk ara ile kan verdim adetimin 2. Gunu . Ilkine gore kist olma ihtimali var dedi doktor . Diger sonucta simdi cikti . Ayni gun 15 dk sonra verdim ac karnina . Hangisine inanicam ben simdi . Neden bu kadar farkli ciktiki yorum yaparmisiniz lutfen . sizin hic boyle oldumu .

Amh bakılmış mı peki? Sizin düşük olabilir bu fsh ile.

Evet dusuk ama degerlerim farkli 15 dk ile . Hangisini baz alayimmki fsh dusse keske. Pztsi gidecegim doktora ama bebek icin sans cokmu dusuk . Bana asilama demisti bi doktor . Fsh dusmesiii lazimmmmm

2sindede fsh aynı gibi benmi anlamadim.
Lh nasıl okadar düşüyor sonradan onuda anlamadım. Aynı hastanemi bu

Farkli hastaneler cok yakinlardi 2 sindede kan vereyim dedim ayni gun . Boyle cikti . Endokrin bolumune gittim troidlik sikinti yok dedi . fshlar evet yakin e2 lerde cok yakin . Tum degerler yakin lh hariccc lh cok farklii . Yas 38

Farkli hastaneler cok yakinlardi 2 sindede kan vereyim dedim ayni gun . Boyle cikti . Endokrin bolumune gittim troidlik sikinti yok dedi . fshlar evet yakin e2 lerde cok yakin . Tum degerler yakin lh hariccc lh cok farklii . Yas 38
T4 16, tsh 2.98 nasıl yok demiş tiroidlerde problem

Bilmiyorumki endokrin bolumu devlet hastanesinde docent boyle dedi . Cokmu sikinti bu degerler tiroid . Hic simdiye kadar tiroid sorunum olmamisti . Alllah allahhh . Ben bide dahiliyeye gideyimm o zamann . Cokmu yuksekkk tiroiddd benimm

Bilmiyorumki endokrin bolumu devlet hastanesinde docent boyle dedi . Cokmu sikinti bu degerler tiroid . Hic simdiye kadar tiroid sorunum olmamisti . Alllah allahhh . Ben bide dahiliyeye gideyimm o zamann . Cokmu yuksekkk tiroiddd benimm
Yavaş çalışıyor başka bi doktora daha göster derim. Gebelik istiyorsan etkiler

Referans değeri gözükmüyor belki normaldir serbest olan.
Ama 2 altı olması istenir hamilelik isteyenlerde genelde. Sınır 4 bile olsa..

Referans değeri gözükmüyor belki normaldir serbest olan.
Ama 2 altı olması istenir hamilelik isteyenlerde genelde. Sınır 4 bile olsa..
T4 11 altı olmalı yetişkinlerde diye biliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…