Test sonucuma bi bakabilirmisiniz col ilginc kime inanicam

Ankaradayım ben.
Teşekkürler.
D vit demir ve b12 takviyesi kullandım hamile kalmadan. Dediklerini hiç yaptırmadım. Benim amh de 0.5ti. Direk tüp demişlerdi.

Psikoloji bozacak bir durum yok ki normal değerlerde işte fsh stresle değişen bir hormon ki çok yüksek de değil ben 16 fsh ile hamile kaldım 40 yaşında.
Anlaşılan o ki t4 de normal sınırlar içinde.
merhaba ;

benimde yaşım 37 , be fsh değerim 10,6 çıktı ve amh değeirim 0,28 çıktı . izin amh değeriniz kaçtı hamile kaldığınzıda birde doğal yollamı kaldınız? aslında ben doğal yolla hamile kalıyorum ama hep düşükle sonuçlanıyor. çok bir anlam veremedim. değerlerim düşük ama hamile kalabiliyorum . acaba yumurta mı kalitesiz diye düşünmeye başladım.

Ankaradayım ben.
Teşekkürler.
D vit demir ve b12 takviyesi kullandım hamile kalmadan. Dediklerini hiç yaptırmadım. Benim amh de 0.5ti. Direk tüp demişlerdi.
maşallah size. hoş bende farklı sıkıntılarda var, pıhtılaşma , rahim yapışması . şimdi üstüne üstelik amh minde 0,28 olduğunu duyunca moralim bozuldu.

maşallah size. hoş bende farklı sıkıntılarda var, pıhtılaşma , rahim yapışması . şimdi üstüne üstelik amh minde 0,28 olduğunu duyunca moralim bozuldu.
Sağol canım. Yaşın daha genç şükür ki. Evet amh düşük ama takılmaman gerekir. Ki zaten gebe kalıyomuşsun. Kalite sorunu olabilir evet eşinin spermlerinde problem olabilir. Ama kaliteli yumurtayı yakalayabilirsin. Ben 2018 mayısta bir kayıp yaşadım. Haziran 2019da gebe olduğumu öğrendim. 1 sene de. O süreç içinde eksikleri tamamladım artık son iki ay iyice umudu kesmiştim yok olmayacak galiba diyodum. Oldu şükür. Umarım sizin de en kısa zamanda olur. Kucaklarınız dolar.

inşallah hayırlısı ile olur. bende yumurta kalitesini arttırmk için neler yapabilirim onu araştırıyorum. dediğin gibi büyük ihtimal kalitesiz yumurta sıkıntımız.

Yumurta kalitesi icin doktorum bana yeni doktorum bu arada cokta iyi bi doktor . Imprly al dedi bu cok iyi geliomuss .
inşallah hayırlısı ile olur. bende yumurta kalitesini arttırmk için neler yapabilirim onu araştırıyorum. dediğin gibi büyük ihtimal kalitesiz yumurta sıkıntımız.
Yumurta kalitesi icin doktorum bana yeni doktorum bu arada cokta iyi bi doktor . Imprly al dedi bu cok iyi geliomuss .

Bilgi için çok teşekkürler. bende bugün doktora gittim yumurta kalitesini nasıl artırırız diye sordum böyle ek bir takviye önermesi. sadece stres yapma beslenmene dikkat et sigara içme gibi şeyler şöyledi. bunu bir araştırıp bende kullanayım.

Mesajların altında cevapla yazan yere tıklayıp cevap yazın bildirim gitmesi için.
can09e gel canısı soru sana.
Ankaradayım ben.
Teşekkürler.

Merhaba vitaminleri ve Demir ilacını adetliyken de kullandınız mı. Adetimi azaltmasın diye adet süresince içmeyi kesiyorum ben .. bi zahmet cvp yazsanız memnun olurum.

Merhaba vitaminleri ve Demir ilacını adetliyken de kullandınız mı. Adetimi azaltmasın diye adet süresince içmeyi kesiyorum ben .. bi zahmet cvp yazsanız memnun olurum.
Merhaba
O dönem eksikliği tamamlayana kadar hergün kullandım. Hatta doktor tamamladıktan sonra bile özellikle adetliyken adet boyunca içmemi önerdi. Ve bi dönem de öyle yaptım. Sonra hamile kalınca kaldı. 7.5 ay adet de görmedim şimdi 4. Adetimi oldum.
Aslında iyi hatırlattın teşekkür ederim. Yine devam etmem gerekiyor o şekilde kullanmaya zira son 2dir çok kan kaybettim kanla birlikte demir de kaybediyoruz.

Allah razı olsun evladını size bağışlasın cvp verdiğin için çokk teşekkür ederim.Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar versin bana da verir inşallah.

Allah razı olsun evladını size bağışlasın cvp verdiğin için çokk teşekkür ederim.Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar versin bana da verir inşallah.
Amiin sağol.
Aminn inşalhh. Kucaklarr dolsun amiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…