- 13 Ocak 2020
- 46.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.657
- 598
- 33
- Konu Sahibi Hayalkiz39
-
Anladım.2 civarı istiyolar tsh 2.5 altı bile az diyor çoğu doktor. T3 t4 de serbest tsh demek işte onunda değerleri var
Tirodiler hızlanınca acayip kilo veriliyo yalnızAnladım.
Ben yeni kilo aldım veresim yokTirodiler hızlanınca acayip kilo veriliyo yalnız
Hayırlısı olsun kiloların inşallah çok oturmasınlarBen yeni kilo aldım veresim yok
Sadece kontrol altında olmalı. Sakin olun.Benim yavas calisiyo o zanan bu degerlere gore tiroidimm . Hay allahh ya birde tiroid cikti . Amh lh fsh ile basim dertteydiii .cok mu kotu degerlerimm arkadaslarrr . Valla oturupp agliycammm psikolojimm cok bozulduu .
Bence yaşına göre çok iyi stres yapma hiç derim.Benim yavas calisiyo o zanan bu degerlere gore tiroidimm . Hay allahh ya birde tiroid cikti . Amh lh fsh ile basim dertteydiii .cok mu kotu degerlerimm arkadaslarrr . Valla oturupp agliycammm psikolojimm cok bozulduu .
İnşallah eşinin de iyi çıkar sonuçlarıEsim yarin sperm testi vericek . . Ben nasil hizlandiricam bu troidii Allahim ne kadar cahilim ben . Degerlerim yasima gore iyi ise sukur o zaman .sans var cok kotu degil diyorsunuz . Ayy varya ne kadar korkuyorum bi bilseniz . Allahim isteyenn herjese saglikli evlat versinnn tez zamanda insallah
İnşallah onun sonuçlar güzel çıkar.Esim yarin sperm testi vericek . . Ben nasil hizlandiricam bu troidii Allahim ne kadar cahilim ben . Degerlerim yasima gore iyi ise sukur o zaman .sans var cok kotu degil diyorsunuz . Ayy varya ne kadar korkuyorum bi bilseniz . Allahim isteyenn herjese saglikli evlat versinnn tez zamanda insallah
Bildiğimiz kadar olabildiğimiz kadar. Burda şunu öğrendim çoğu doktor aldırış etmiyor dahiliyenin normal dedikleri gebelik için tutmuyor malesef. Okuya okuya öğreniyoruz
Benim ilk tsh işini aile hekimim söylemişti vallahi Allah razı olsun o adamdan. Kendi doktoruma demiştim. Hıı evet biraz yüksek ama mühim değil filan diyip ilaç yazmıştı.Bildiğimiz kadar olabildiğimiz kadar. Burda şunu öğrendim çoğu doktor aldırış etmiyor dahiliyenin normal dedikleri gebelik için tutmuyor malesef. Okuya okuya öğreniyoruz
Benim de bi tek tüp bebek doktoru demişti valla. Üstüne glifor da verince baya kilo verdim hiç rejim yapmadan. Demek ki vücudun ihtiyacı varmış bi yerler vesile oluyo işteBenim ilk tsh işini aile hekimim söylemişti vallahi Allah razı olsun o adamdan. Kendi doktoruma demiştim. Hıı evet biraz yüksek ama mühim değil filan diyip ilaç yazmıştı.
Tsh da sıkıntı yok gebelikte 2 nin altında olması lazım sadece şuan için görünün sıkıntı yok .farklı hastane olayını ben de yaşadım ne yazık ki tahlillerim çok farklı çıktıBilmiyorumki endokrin bolumu devlet hastanesinde docent boyle dedi . Cokmu sikinti bu degerler tiroid . Hic simdiye kadar tiroid sorunum olmamisti . Alllah allahhh . Ben bide dahiliyeye gideyimm o zamann . Cokmu yuksekkk tiroiddd benimm
Mesajların altında cevapla yazan yere tıklayıp cevap yazın bildirim gitmesi için.Ben ozellikle ayni gun dakikalarda gitmek istedim . Cunku bazen tamamen yanlis cikiyor dediler ben zaten yeni ogreniyorum herseyi . 40 yasinda hamile kaldinizzz ne mutlu size . Doktorunuz kim . Hamile kalmak icin ozel bisey yaptinizmi asilama tup bebekk yada catlatma ignesi . Vitamin kullandinizmi yumurtalar icin .
Ben ozellikle ayni gun dakikalarda gitmek istedim . Cunku bazen tamamen yanlis cikiyor dediler ben zaten yeni ogreniyorum herseyi . 40 yasinda hamile kaldinizzz ne mutlu size . Doktorunuz kim . Hamile kalmak icin ozel bisey yaptinizmi asilama tup bebekk yada catlatma ignesi . Vitamin kullandinizmi yumurtalar icin .Psikoloji bozacak bir durum yok ki normal değerlerde işte fsh stresle değişen bir hormon ki çok yüksek de değil ben 16 fsh ile hamile kaldım 40 yaşında.
Anlaşılan o ki t4 de normal sınırlar içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?