Test sonucuma bi bakabilirmisiniz col ilginc kime inanicam

Benim yavas calisiyo o zanan bu degerlere gore tiroidimm . Hay allahh ya birde tiroid cikti . Amh lh fsh ile basim dertteydiii . cok mu kotu degerlerimm arkadaslarrr . Valla oturupp agliycammm psikolojimm cok bozulduu .

Benim yavas calisiyo o zanan bu degerlere gore tiroidimm . Hay allahh ya birde tiroid cikti . Amh lh fsh ile basim dertteydiii . cok mu kotu degerlerimm arkadaslarrr . Valla oturupp agliycammm psikolojimm cok bozulduu .
Sadece kontrol altında olmalı. Sakin olun. eşinizin nasıl?

Bence yaşına göre çok iyi stres yapma hiç derim.

Esim yarin sperm testi vericek . . Ben nasil hizlandiricam bu troidii Allahim ne kadar cahilim ben . Degerlerim yasima gore iyi ise sukur o zaman . sans var cok kotu degil diyorsunuz . Ayy varya ne kadar korkuyorum bi bilseniz . Allahim isteyenn herjese saglikli evlat versinnn tez zamanda insallah

İnşallah eşinin de iyi çıkar sonuçları

İnşallah onun sonuçlar güzel çıkar. Biz burdayız anında yorumlarız. chagiless olduğu sürece

İnşallah onun sonuçlar güzel çıkar. Biz burdayız anında yorumlarız. chagiless olduğu sürece
Bildiğimiz kadar olabildiğimiz kadar. Burda şunu öğrendim çoğu doktor aldırış etmiyor dahiliyenin normal dedikleri gebelik için tutmuyor malesef. Okuya okuya öğreniyoruz

Bildiğimiz kadar olabildiğimiz kadar. Burda şunu öğrendim çoğu doktor aldırış etmiyor dahiliyenin normal dedikleri gebelik için tutmuyor malesef. Okuya okuya öğreniyoruz
Benim ilk tsh işini aile hekimim söylemişti vallahi Allah razı olsun o adamdan. Kendi doktoruma demiştim. Hıı evet biraz yüksek ama mühim değil filan diyip ilaç yazmıştı.

Benim ilk tsh işini aile hekimim söylemişti vallahi Allah razı olsun o adamdan. Kendi doktoruma demiştim. Hıı evet biraz yüksek ama mühim değil filan diyip ilaç yazmıştı.
Benim de bi tek tüp bebek doktoru demişti valla. Üstüne glifor da verince baya kilo verdim hiç rejim yapmadan. Demek ki vücudun ihtiyacı varmış bi yerler vesile oluyo işte

Psikoloji bozacak bir durum yok ki normal değerlerde işte fsh stresle değişen bir hormon ki çok yüksek de değil ben 16 fsh ile hamile kaldım 40 yaşında.
Anlaşılan o ki t4 de normal sınırlar içinde.

Bilmiyorumki endokrin bolumu devlet hastanesinde docent boyle dedi . Cokmu sikinti bu degerler tiroid . Hic simdiye kadar tiroid sorunum olmamisti . Alllah allahhh . Ben bide dahiliyeye gideyimm o zamann . Cokmu yuksekkk tiroiddd benimm
Tsh da sıkıntı yok gebelikte 2 nin altında olması lazım sadece şuan için görünün sıkıntı yok .farklı hastane olayını ben de yaşadım ne yazık ki tahlillerim çok farklı çıktı

Kesiikleeee haklisiniz . Ben ozele gidiyorum resmen basindan saviyor . Cok yogun doktorlarada gitmemek lazim . Insan hayati cani hayalleri . O kadar ucuzkii . Allah razi olsunn bakin demesenizz ben tiroid sorunumm oldugunu bilemoycemm. Insallah esimdede sikinti olmaz . Cok sagolunn gercektenn . Yemin ederim iyki iyki varsinizz . Bir cok seyi burdan sizlerdenn ogreniyoruzz dermann oluyorsunuzz .

Ben ozellikle ayni gun dakikalarda gitmek istedim . Cunku bazen tamamen yanlis cikiyor dediler ben zaten yeni ogreniyorum herseyi . 40 yasinda hamile kaldinizzz ne mutlu size . Doktorunuz kim . Hamile kalmak icin ozel bisey yaptinizmi asilama tup bebekk yada catlatma ignesi . Vitamin kullandinizmi yumurtalar icin .

Mesajların altında cevapla yazan yere tıklayıp cevap yazın bildirim gitmesi için.
can09e gel canısı soru sana.

Psikoloji bozacak bir durum yok ki normal değerlerde işte fsh stresle değişen bir hormon ki çok yüksek de değil ben 16 fsh ile hamile kaldım 40 yaşında.
Anlaşılan o ki t4 de normal sınırlar içinde.
Ben ozellikle ayni gun dakikalarda gitmek istedim . Cunku bazen tamamen yanlis cikiyor dediler ben zaten yeni ogreniyorum herseyi . 40 yasinda hamile kaldinizzz ne mutlu size . Doktorunuz kim . Hamile kalmak icin ozel bisey yaptinizmi asilama tup bebekk yada catlatma ignesi . Vitamin kullandinizmi yumurtalar icin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…