Test

Hayirli olsun canim benimde 6.gunde bu sekildeydi... kan tahlilin ne zMan

Benimde ilk yaptigim test 20 dakikadan sonra silik cikti 2 gun sonra tekrarlayin eminim daha cabuk cikacaktir ❤❤❤ hayirli olsun..

Hayirli olsun canim benimde 6.gunde bu sekildeydi... kan tahlilin ne zMan
Teşekkürler canım benim... İnşallah bebeğim benimledir.. Herkesin ve bizlerinde de bebeğini rabbim kucağımıza almayı nasip etsin... Tahlilim 27 mayıs kardeşim... İnşallah yüzümüz güler... Sen kaçıncı haftadasın

Yarin ilk ultrasonum var bakalim kacinci haftadayiz. Tam bilemiyorum yani yarin ogrenicez hayirlisiyla. Test gunune de daha varmis. Idrar da takip et canim kan verince deger dusuk cikiyo sonra iki gunde bir yukseldimi diye xeliye donuyosun ❤ 25 mayis birde 27 mayista verebilirsin.

Ilk ogrendigimde 18 di cok dusuktu cok kan tahlili yaptirmak zorunda kaldim aslinda zorunda degildim hepsi meraktannn

Bir anda oluverdi canım anlamadım bile sağlıksız mış demekki denildi içten duan için çok teşekkür ederim sizlerin durumunu merakla beklicem beni unutmayın

Yarın İnşallah güzel bebeğini görürsün Rabbim sağlıkla vakitinde kucağına almayı nasip etsin canım benim..

Dediğin doğru aslında kandan değil de bu hafta idrarda sonuç bakalım önümüzdeki cuma da kan veririm

Bir anda oluverdi canım anlamadım bile sağlıksız mış demekki denildi içten duan için çok teşekkür ederim sizlerin durumunu merakla beklicem beni unutmayın ☺❤

Ya unuturmuyum çok uzuldum allah sabir versin inşallah... en kisa zamanda guzel haberler ver bize olur mu ?

18 den 284 e kadar 1 hafta gecti zaten. 284 den sonra kese gorulsun diye 1 hafta bekledik yani geciktirebildigin kadar geciktir kan tahllini.

5 dakikadan sonrasını dıkkate almayın. Ustunde yazar hatta

selam kızlar bende 13 unde transfer yaptırdım burayı okuyunca test yapsam mı diye kararsız kaldım:) evds test var ama korkuyorum

Cnm yapip yapmamak tabiki senin elinde olan bişey. Ama kan tahlilini gununden once yaptirma çok dusuk degerler cikabiliyor... idrar testin varsa yapabilirsin... Eger negatif cikarsa da bunun kesin bir sonuc olmadiginida bilmelisin...

Cnm yapip yapmamak tabiki senin elinde olan bişey. Ama kan tahlilini gununden once yaptirma çok dusuk degerler cikabiliyor... idrar testin varsa yapabilirsin... Eger negatif cikarsa da bunun kesin bir sonuc olmadiginida bilmelisin...
yapmicam diyordum kendi kendime.. sizin bebeginiz de hayırlı olsun
. sağlıkla alın kucağınıza insallah

selam kızlar bende 13 unde transfer yaptırdım burayı okuyunca test yapsam mı diye kararsız kaldım:) evds test var ama korkuyorum
Ben de senin gibiydim canım.. Ama şu bi gerçek, bir kere test yaptın mı devamı çok fena geliyor her gün çubuk çubukk diye kıvranıyorum insan... Gerçi kendi adıma konuşayım .. Yine de sen bilirsin ancak bişe çıkmazsa lütfen üzülme.. Çünkü daha bu sabah söledi doktorum test gününden önceki her ihtimal yanıltıcı olabilir diye...

yarın sabah 8. günüm.. 4. gün transferi yapıldı en azından yarına kadar bekleyeyim ben.. allah herkese sabir versin bu bekleme kısmı en zoruymuş.. izin aldım birde 10 gün evde olunca daha zor dusunmemek

Canlar merhaba benim bugün birden bire kanamam gelip keseciğim düşmüş oldu rabbim sizin bebişlerini korusun banada dua edin olurmu şuan en ihtiyaç duyduğum şey çünkü
Canım inan ki çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin bu mübarek ayda herşey gönlüne göre olsun

nasıl gectı ultrason ?

Merhaba Kızlar 13 Mayıs transfer 5. Gün embriyosu ben dayanamayıp 6. Gün gittim kan verdim keşke vermeseydim 0.100 çıktı yani negatif olsa bu değer 6. Gün de yükselirdi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…