- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Transferden sonra 5.gümüm hcg iğnesini mayıs 7 de yaptım.. Transferim 14ünde oldu.. Geçen gün de sizlere yazdım ama çatlama iğnesinin etkisi denmişti...bu normal 5tl lik test. Erken gebelik de değil.. Sizce durum nedir... Bebeğim tutunmuş mudur ☺
Merhabalar, bende 6. Gündeyim transfer oldum. Öğlen idrar yaptım yine negatif çıkınca sinirlenip çöpe attım. Şimdi sizin yorumları okuyunca alıp bakayım dedim. Böyle olmuş. Kimi pozitif diyor kimi öğlen yapmışsın kuruma çizgisidir diyor. Emin olamadım . Siz ne diyorsunuz .
İnşallahBenimde ilk yaptigim test 20 dakikadan sonra silik cikti 2 gun sonra tekrarlayin eminim daha cabuk cikacaktir ❤❤❤ hayirli olsun..
Teşekkürler canım benim... İnşallah bebeğim benimledir.. Herkesin ve bizlerinde de bebeğini rabbim kucağımıza almayı nasip etsin... Tahlilim 27 mayıs kardeşim... İnşallah yüzümüz güler... Sen kaçıncı haftadasınHayirli olsun canim benimde 6.gunde bu sekildeydi... kan tahlilin ne zMan
Bence de var... Hiç üzülme güzel düşünİnşallah
Teşekkürler canım benim... İnşallah bebeğim benimledir.. Herkesin ve bizlerinde de bebeğini rabbim kucağımıza almayı nasip etsin... Tahlilim 27 mayıs kardeşim... İnşallah yüzümüz güler... Sen kaçıncı haftadasın
Bir anda oluverdi canım anlamadım bile sağlıksız mış demekki denildi içten duan için çok teşekkür ederim sizlerin durumunu merakla beklicem beni unutmayınCanimm nasil ??? Kiyamam ben sana. Nedenini soyledilermii. Rabbim duysun bu mubarek gecede insallah dogal yoldan hmen hamile kalir bebisini kucagina alirsnnn cani gonulden dua ettim. Kendini uzme diyemeyecegm elinde degil biliyorum ama inan ki hrrsey cok guzel olsun ❤❤❤❤❤
Yarın İnşallah güzel bebeğini görürsün Rabbim sağlıkla vakitinde kucağına almayı nasip etsin canım benim..Yarin ilk ultrasonum var bakalim kacinci haftadayiz. Tam bilemiyorum yani yarin ogrenicez hayirlisiyla. Test gunune de daha varmis. Idrar da takip et canim kan verince deger dusuk cikiyo sonra iki gunde bir yukseldimi diye xeliye donuyosun ❤ 25 mayis birde 27 mayista verebilirsin.
Ilk ogrendigimde 18 di cok dusuktu cok kan tahlili yaptirmak zorunda kaldim aslinda zorunda degildim hepsi meraktannn
Bir anda oluverdi canım anlamadım bile sağlıksız mış demekki denildi içten duan için çok teşekkür ederim sizlerin durumunu merakla beklicem beni unutmayın ☺❤
Yarın İnşallah güzel bebeğini görürsün Rabbim sağlıkla vakitinde kucağına almayı nasip etsin canım benim..
Dediğin doğru aslında kandan değil de bu hafta idrarda sonuç bakalım önümüzdeki cuma da kan veririm
5 dakikadan sonrasını dıkkate almayın. Ustunde yazar hattaMerhabalar, bende 6. Gündeyim transfer oldum. Öğlen idrar yaptım yine negatif çıkınca sinirlenip çöpe attım. Şimdi sizin yorumları okuyunca alıp bakayım dedim. Böyle olmuş. Kimi pozitif diyor kimi öğlen yapmışsın kuruma çizgisidir diyor. Emin olamadım . Siz ne diyorsunuz .
selam kızlar bende 13 unde transfer yaptırdım burayı okuyunca test yapsam mı diye kararsız kaldım:) evds test var ama korkuyorum
yapmicam diyordum kendi kendime.. sizin bebeginiz de hayırlı olsunCnm yapip yapmamak tabiki senin elinde olan bişey. Ama kan tahlilini gununden once yaptirma çok dusuk degerler cikabiliyor... idrar testin varsa yapabilirsin... Eger negatif cikarsa da bunun kesin bir sonuc olmadiginida bilmelisin...
Ben de senin gibiydim canım.. Ama şu bi gerçek, bir kere test yaptın mı devamı çok fena geliyorselam kızlar bende 13 unde transfer yaptırdım burayı okuyunca test yapsam mı diye kararsız kaldım:) evds test var ama korkuyorum
yapmicam diyordum kendi kendime.. sizin bebeginiz de hayırlı olsun
. sağlıkla alın kucağınıza insallah
Canım inan ki çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin bu mübarek ayda herşey gönlüne göre olsunCanlar merhaba benim bugün birden bire kanamam gelip keseciğim düşmüş oldu rabbim sizin bebişlerini korusun banada dua edin olurmu şuan en ihtiyaç duyduğum şey çünkü
nasıl gectı ultrason ?Yarin ilk ultrasonum var bakalim kacinci haftadayiz. Tam bilemiyorum yani yarin ogrenicez hayirlisiyla. Test gunune de daha varmis. Idrar da takip et canim kan verince deger dusuk cikiyo sonra iki gunde bir yukseldimi diye xeliye donuyosun ❤ 25 mayis birde 27 mayista verebilirsin.
Ilk ogrendigimde 18 di cok dusuktu cok kan tahlili yaptirmak zorunda kaldim aslinda zorunda degildim hepsi meraktannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?