- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
İnsallah cnm ya cok zor
HAyırlısı arkadaşlar benim göğüslerim ağrımaya başladı adet belirtilerim geliyor sanki
HAyırlısı canım ya ben tutmadığını duyurdum bile herkese olursa da mucize falan olur bana heraldeO ilaclara basladigimiz gunden beri oluyo canim... adetle alakasi yok hepsi ilaclardan
Seninki ne güzel tutmuş kalp atışını duydunuz mu canımO ilaclara basladigimiz gunden beri oluyo canim... adetle alakasi yok hepsi ilaclardan
Seninki ne güzel tutmuş kalp atışını duydunuz mu canım
İnşallah o güzel sesi de duyarsın annesiHayir henuz degil. Ama sende umutsuz olma..
İnşallah o güzel sesi de duyarsın annesi
Maşallah ne güzelInşallah canim allah her isteyene nasip eder inş. Ben 5 sene istedim olmadi. Hala da olduguna şaşiriyorum
Maşallah ne güzelBiz de 4 yıllık evliyiz 3 Yıldır istiyoruz sebepsiz infertilite bizimki ikimizde de bir şey bulamadılar nasip ...
Benim doktorum hep aşama aşama gidelim demişti çokta mantıklı ne güzel bak tutmuş şimdi sıra kalp atışlarını duymakta canım hep bir heyecan var
Yaa ne güzel canım çok Ümit bağlamamak bence de güzel kendini herşeye hazırlıyorsun 1 tane mi transfer edildi peki öncesinde histereskopi falan yapıldı mı ben açıkçası o test sonucundan sonra dikkat etmeyi de bıraktım olmadığına Eminim artık dondurulmuştu benimkiBenim doktorum bana transfer sonrasi sansimin sadece %50 oldugunu soylemisti. Moralimi de cok bozmuştu. Bende nasil olsa tutmayack diye hiç yatmadim transferi bile unutuyordum 4.gune kadar tabiii...
Ama doktorum bana cikarken pink bidahaki kontrole hamile gel deyip gulumsemisti bende senin inadina hamile gelecem demistimsimdi ne kadar komik geliyor
Bence hiç korkma... Normal tahriş olmuştur... Hemşireni ya da doktorunu ara için rahatlar...Jel sıkınca ucunda kan gördüm bunu yaşayan ve sıkıntı olmadan devam eden hamileler varmı tecrübesi olan biri
Aradım da halen geri dönecekler onu bekliyorumBence hiç korkma... Normal tahriş olmuştur... Hemşireni ya da doktorunu ara için rahatlar...
Dönerler canım merak etme. Relax olAradım da halen geri dönecekler onu bekliyorum
Tahriş olmuştur adet kanaması gibi kan gelirse ara aplikatörden jelden olursa bişey değil dediDönerler canım merak etme. Relax ol
Kahverengi akıntı içerideki eskimiş kanmışKızlar estrofem kullanırken adet görülür mü benim bugün hafif kahve akıntım gelmiş
Hımm bugün transferimin 9. Günü de dün geldi ben de adet oluyorum galiba dedim doktoru aradım o da estrofem kullanırken adet olmazsın dedi rahim kalınlaştırmak için kullanılıyor zaten o dedi adet olursan rahim incelir dediKahverengi akıntı içerideki eskimiş kanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?