- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
nasıl gectı ultrason ?
HAyır tabii ki bu sonuca hiç aldanma lütfen... Kan testinde çıkması için 8 10 gün geçmesi gerekiyor... Bünyeden bünyeye değişir... Lütfenn kendini üzme.. Göreceksin inşallah bebeğin de seninle olacaktır... Pozitif düşünMerhaba Kızlar 13 Mayıs transfer 5. Gün embriyosu ben dayanamayıp 6. Gün gittim kan verdim keşke vermeseydim 0.100 çıktı yani negatif olsa bu değer 6. Gün de yükselirdi değil mi
O kadar çok ağladım ki bu üzüntüye zaten tutmamıştır artık aksi gibi alerjim de coştu öksürmekten ölüyorum kendimi de tutamıyorum herşey o kadar üst üste geldi kiHAyır tabii ki bu sonuca hiç aldanma lütfen... Kan testinde çıkması için 8 10 gün geçmesi gerekiyor... Bünyeden bünyeye değişir... Lütfenn kendini üzme.. Göreceksin inşallah bebeğin de seninle olacaktır... Pozitif düşün
maşşallah peki kalp için nededi nezaman görebilirsin dediIyi geçti cnm tam 5 haftalik dedi...
Lütfen ama lütfen böyle yapma canım... Yürüyüş yap yakın bir arkadaşın ile kahve iç... Lütfen böyle yapma duş al.. Bugün ben de 6.gündeyim doktora gittim karnım çok şişti... Adam üzerine basa basa söledi.. Kan testi falan asla yapmayın transferden sonraki 3 günde anca tutunma işlemi gerçekleşir.. Sonraki 10günde kana karışır taö manası ile dedi. Lütfen hiç düşünmeden ve üzülmeO kadar çok ağladım ki bu üzüntüye zaten tutmamıştır artık aksi gibi alerjim de coştu öksürmekten ölüyorum kendimi de tutamıyorum herşey o kadar üst üste geldi ki
veren allah ol derse olurO kadar çok ağladım ki bu üzüntüye zaten tutmamıştır artık aksi gibi alerjim de coştu öksürmekten ölüyorum kendimi de tutamıyorum herşey o kadar üst üste geldi ki
Teşekkür ederim cevap için az da olsa bir ümit oldunuz artık hakkımızda HAyırlısı olsun Perşembe günü çıkacak herşeyLütfen ama lütfen böyle yapma canım... Yürüyüş yap yakın bir arkadaşın ile kahve iç... Lütfen böyle yapma duş al.. Bugün ben de 6.gündeyim doktora gittim karnım çok şişti... Adam üzerine basa basa söledi.. Kan testi falan asla yapmayın transferden sonraki 3 günde anca tutunma işlemi gerçekleşir.. Sonraki 10günde kana karışır taö manası ile dedi. Lütfen hiç düşünmeden ve üzülme
Evet keşke yapmasaydım ama iş işten geçti çok pişman oldum sonradanveren allah ol derse olur
istediğin kadar ağla sadece kendin yıpratırsın.
çok erken test yapmışsın gününü beklemeni tavsiye ederim ve bol bol yürüyüş yap kafanı dınlendır gün geçmesi için
Az da olsa ümit olmak değil... Sen ümidini çok tutacaksın içinde... Rabbimiz olsun derse olacak... Ve onu yaşayacak... Hepimiz öyle olduk... Lütfen bebeğinle konuş... Doktorun sana verdiği gün ne zaman?? Ayrıca ayın kaçında transfer oldun??Teşekkür ederim cevap için az da olsa bir ümit oldunuz artık hakkımızda HAyırlısı olsun Perşembe günü çıkacak herşey
unut gitsin daha günününe var o artar sen merak etmeEvet keşke yapmasaydım ama iş işten geçti çok pişman oldum sonradan
maşşallah peki kalp için nededi nezaman görebilirsin dedi
13 Mayıs’ta transferim vardı 5. Gün embriyosu test se 23 Mayıs ta Perşembe günü inşallah yükselmiştir değerim hepimizin güzel sonuçları gelir inşallahAz da olsa ümit olmak değil... Sen ümidini çok tutacaksın içinde... Rabbimiz olsun derse olacak... Ve onu yaşayacak... Hepimiz öyle olduk... Lütfen bebeğinle konuş... Doktorun sana verdiği gün ne zaman?? Ayrıca ayın kaçında transfer oldun??
Ben 14 ünde transfer oldum aynen 5.gün embriyosu.. Bana 27 Mayıs dedi testi günü13 Mayıs’ta transferim vardı 5. Gün embriyosu test se 23 Mayıs ta Perşembe günü inşallah yükselmiştir değerim hepimizin güzel sonuçları gelir inşallah
Acaba bana neden 10 gün sonra test yap dediler herkese genelde 12 gün demişlerBen 14 ünde transfer oldum aynen 5.gün embriyosu.. Bana 27 Mayıs dedi testi günü
Acaba bana neden 10 gün sonra test yap dediler herkese genelde 12 gün demişler
Arkadasın 57 cıktı sizce nasl 11 gun bugun 5gun 2 tane Embrıyo
İnsallah cnm ya cok zorGayet iyi cikmiş. 2 gun sonra telrarlansin deger artiyorsa saglikli gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?