Test

Merhaba Kızlar 13 Mayıs transfer 5. Gün embriyosu ben dayanamayıp 6. Gün gittim kan verdim keşke vermeseydim 0.100 çıktı yani negatif olsa bu değer 6. Gün de yükselirdi değil mi
HAyır tabii ki bu sonuca hiç aldanma lütfen... Kan testinde çıkması için 8 10 gün geçmesi gerekiyor... Bünyeden bünyeye değişir... Lütfenn kendini üzme.. Göreceksin inşallah bebeğin de seninle olacaktır... Pozitif düşün

O kadar çok ağladım ki bu üzüntüye zaten tutmamıştır artık aksi gibi alerjim de coştu öksürmekten ölüyorum kendimi de tutamıyorum herşey o kadar üst üste geldi ki

O kadar çok ağladım ki bu üzüntüye zaten tutmamıştır artık aksi gibi alerjim de coştu öksürmekten ölüyorum kendimi de tutamıyorum herşey o kadar üst üste geldi ki
Lütfen ama lütfen böyle yapma canım... Yürüyüş yap yakın bir arkadaşın ile kahve iç... Lütfen böyle yapma duş al.. Bugün ben de 6.gündeyim doktora gittim karnım çok şişti... Adam üzerine basa basa söledi.. Kan testi falan asla yapmayın transferden sonraki 3 günde anca tutunma işlemi gerçekleşir.. Sonraki 10günde kana karışır taö manası ile dedi. Lütfen hiç düşünmeden ve üzülme

veren allah ol derse olur
istediğin kadar ağla sadece kendin yıpratırsın.
çok erken test yapmışsın gününü beklemeni tavsiye ederim ve bol bol yürüyüş yap kafanı dınlendır gün geçmesi için

Teşekkür ederim cevap için az da olsa bir ümit oldunuz artık hakkımızda HAyırlısı olsun Perşembe günü çıkacak herşey

Evet keşke yapmasaydım ama iş işten geçti çok pişman oldum sonradan

Teşekkür ederim cevap için az da olsa bir ümit oldunuz artık hakkımızda HAyırlısı olsun Perşembe günü çıkacak herşey
Az da olsa ümit olmak değil... Sen ümidini çok tutacaksın içinde... Rabbimiz olsun derse olacak... Ve onu yaşayacak... Hepimiz öyle olduk... Lütfen bebeğinle konuş... Doktorun sana verdiği gün ne zaman?? Ayrıca ayın kaçında transfer oldun??

13 Mayıs’ta transferim vardı 5. Gün embriyosu test se 23 Mayıs ta Perşembe günü inşallah yükselmiştir değerim hepimizin güzel sonuçları gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…