Test

• Konu Sahibi Konu Sahibi brrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
1.371
681
38
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
İlk fotoğraftaki dün akşam yaptığım ovulasyon
İkinci fotoğraftaki bu sabah
Üçüncü fotoğraftaki bu akşam yaptığım test
Bugün döngümün 16.günü, kafam çok karıştı. Şimdi yumurtlama oldu mu olmadı mı?

Eklentiler

• IMG_4459.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
Sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız, aynı saatler de mi yapıldı?

Hergün aynı saatte yapmalısın. Sabah ilk tuvaletini yapmadan önce

Sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız, aynı saatler de mi yapıldı?
Hergün aynı saatte yapmalısın. Sabah ilk tuvaletini yapmadan önce
Evet aynı saatlerde günde iki kez olacak şekilde yapıyorum iki gündür. Onun öncesinde günde bir tane yapıyordum. Dün öğlen yaptığım test silik çıkmıştı, akşam çok karın ağrım oldu acaba yumurtlama mı diye test yaptım ve ilk fotoğraftaki gibi çıkmıştı

Gece çatlatma olmuş olabilir diycem ama altta ki neden koyu çıktı birdaha orayı çözemedim

Gece çatlatma olmuş olabilir diycem ama altta ki neden koyu çıktı birdaha orayı çözemedim
Sabah yaptığımda silik çizgiyi görünce bende senin gibi düşündüm, ama ağrım hala şiddetli şekilde devam edince yine dün akşamki saatte test yapmak istedim, kafam çok karıştı

Ama ortadakı test farklı markamı kuzum

Sabah yaptığımda silik çizgiyi görünce bende senin gibi düşündüm, ama ağrım hala şiddetli şekilde devam edince yine dün akşamki saatte test yapmak istedim, kafam çok karıştı
Acaba iki tane yumurtan mı gelişti peş peşe de çatlıyor olabilir

Tabi ki mümkün ,aklıma başka bir ihtimal gelmedi daha tecrübeli arkadaşlar yazar inşallah
Teşekkür ederim cevabın için
Sence yarın yine iki test mi yapayım? Kafam o kadar karışık ki öneriye ihtiyacım var

Bu test sabah ikinci idrar ile yapılınca hata veriyor bende de öyle olmuştu öğleden sonra yapmaya başladım artik

Teşekkür ederim cevabın için
Sence yarın yine iki test mi yapayım? Kafam o kadar karışık ki öneriye ihtiyacım var
Şu durumda takip etmende fayda var sabah ilk idrar olmamak kaydıyla yap, ikinci testini 7 gibi yaparsın yada şimdi kaçta yaptıysan o saate bu testler bizi bir sonuca götürmez bundan sonra ki götürebilir

Bu test sabah ikinci idrar ile yapılınca hata veriyor bende de öyle olmuştu öğleden sonra yapmaya başladım artik
Sabahki testi ikinci idrarla yapmıştım yanlış göstermiş olabilir o zaman. Saat kaçta yapıyorsun genelde

Şu durumda takip etmende fayda var sabah ilk idrar olmamak kaydıyla yap, ikinci testini 7 gibi yaparsın yada şimdi kaçta yaptıysan o saate bu testler bizi bir sonuca götürmez bundan sonra ki götürebilir
Çok teşekkür ederim yarın öğlen test yaparım o zaman, yarın yine buraya atarım beraber değerlendiririz olur mu

Testlerin hata payı oluyor. Sizin sıvı alımı ve yaptığınız saatte önemli. Bunlardan kullanmış biri olarak tavsiyem kullanmayın! Çünkü insanı sadece stresi sokuyor. Mesela yumurtlama akıntınız gelmiyor mu? Yada şöyle söyliyim eğer düzenli bir cinsel hayatınız varsa teste gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…