Test

• Konu Sahibi Konu Sahibi brrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın bende o saatlerde yapmayı planlıyorum, bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah ben bu testten memnun kalamadim bu ay başka marka aldım ve yumurtlamayi gördüm beklemedeyim

Sıvı alımına dikkat edip her gün aynı saatte yapıyorum. Bu test kullandığım beşinci ayım, strese soktuğunu düşünüyorum kesinlikle ama yine de bilinçli ilerlemek adına test yapıyorum. Düzenli bir şekilde değerlendiriyoruz aslında

Hayırlısı olsun inşallah ben bu testten memnun kalamadim bu ay başka marka aldım ve yumurtlamayi gördüm beklemedeyim
Hangi marka aldın? Hadi inşallah güzel haberlere

O zaman kullanmayın. Bizi eşimle strese sokuyordu test. Ne zaman ki akışına bıraktım oldu. Hatta son kalan ovulasyon testini boşa gitmesin diye yaptım çok koyu çıkmıştı şüphelenip peşine gebelik testi yaptım

Aaa ne güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Bu ay da olmazsa hsg için randevu alıcam sonra da akışına bırakırım diye düşünüyorum

Aaa ne güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Bu ay da olmazsa hsg için randevu alıcam sonra da akışına bırakırım diye düşünüyorum
Teşekkürler 2 yaşına girdi bilekaç yıldır evlisiniz ve zamandan beri deniyorsunuz peki

Olur inşallah allah gönlünüze göre versin. Daha çok yeni evlisiniz strese sokmayın kendinizi doktor gerekli testleri yapar zaten içiniz rahat olur
Amin sağolun, 2 ay önce hormonlarıma bakıldı her şeyin normal olduğunu söyledi doktor, sadece amh bakılmadı, bu ay olumsuz sonuç alırsak hsg çekilicem ve amh değerime baktırıcam. Bakalım inşallah bunlara gerek kalmaz bende sizin gibi kelebeğime kavuşurum

Henüz değil bugün olucak gibi akşam tekrar yapar mısın ?
İlişki olsun bugün
Bugün belki ilişki olamayabilir eşim işte olacak, bakalım hayırlısı..

Bugün belki ilişki olamayabilir eşim işte olacak, bakalım hayırlısı..
Yakın zamanda olduysa sorun olmaz yarın da olabilir ilişki sperm 72 saat yaşıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…