Test

• Konu Sahibi Konu Sahibi brrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten yumurtlama görmek büyük bir nimet çok sevindim hayırlısıyla bu ay Güzel haberini duymak istiyorum stresden uzak dur görev gibi ilişki olmasın yeter rabbim verecekse tek bir ilişkiyle bile veriyor
İsteyen herkes en kısa sürede kelebeğine kavuşsun inşallah
Evet çok duydum tek ilişkide hamile kalanı ya da istemediği halde hamile kalanı, her seferinde de şaşırdım. Sanırım kafa rahatlığı önemli bir şey

Baş düşmanımız stres benim bir doktorum vardı bu stresle zaten olmaz kafanı rahatlatmalısın bana nice hastalar geldi tüp bebekler yaptık olmadı artık umutları kalmamıştı Doğal yolla hamile kaldıklarının haberini vermeye geldiler dedi haklı ama elimizde değil aminnnnn

Hayatımız stres olmuş, kafamızı çevirdiğimiz her yerde stresle karşılaşıyoruz, keşke bu kadar kaygılı insanlar haline dönüşmeseydik. Doktor o kadar doğru söylemiş ki, burda da o tarz hikayeleri çok okudum, işte tamamen kafa rahatlığı, bizde o kafa rahatlığına en kısa sürede ulaşırız inşallah Allahım hepimize evlat nasip etsin, elbet bizi de bir gün bulacak

Maalesef hayatta kalma çabası bir yandan bir yandan evlat hasreti rabbim tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanların kucağını doldursun kalbimizi çok yormadan

Maalesef hayatta kalma çabası bir yandan bir yandan evlat hasreti rabbim tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanların kucağını doldursun kalbimizi çok yormadan
Ne güzel dua, çokça amin

Canım birşey sorcam biliyor musun bilmiyorum da hamile kalmayı deniyoruz falan ama bu sırada yeşil çay papatya çayı vs gibi bitki çaylarının zararı olur mu acaba normalde çok içerim ama şu sıra bıraktım bu yüzden.
Papatya çayı iyi geliyormuş strese oyüzden içmek istiyorum

Hamilelik düşünenler bitki çaylarından uzak durmalı risk yaratabilirler ama günde bir bardak papatya çayı , ıhlamur içebilirsin , yeşil çay ödem ve yağ yakımı için içildiğinden dolayı içilmemesi gerekiyor bu dönemde

Aaa öyle mi bilmiyordum iyiki de içmemişim çok teşekkür ederim canım

Geçen ay 17sinde olmuştum önceki ay 15inde ama yumurtlama tarihine göre değişiyor tabi geç yumurtlayınca adette ileri atıyor ne zaman yumurtladım onu da anlayamadım tam
Hadi hayırlı haberler alırız inşallah

Bu da bugünkü testim, pik mi acaba? L A L

Eklentiler

• IMG_4487.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…